user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Senior Developer

Developer
BAM Bouw en Vastgoed Nederland
 • BAM Bouw en Vastgoed Nederland Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Als senior developer bij b.Home krijg je de mogelijkheid om met de nieuwste technologieën en methodes te werken. Je werkt in een ervaren scrum team waarbij het team elkaar continu uitdaagt en ondersteunt. In twee jaar tijd heeft dit team een nieuw digitaal platform ontwikkeld voor verschillende type gebruikers binnen de bouwsector en zijn we al een jaar operationeel. We zijn nog lang niet klaar; help jij mee dit nieuwe platform verder te ontwikkelen?

Wat ga je doen?
In de rol van senior developer bij b.Home maak je deel uit van een team van twaalf personen. We vinden het als team belangrijk dat we open en transparant met elkaar omgaan. Daarom besteden we niet alleen aandacht aan het platform, maar ook aan de ontwikkeling van elkaar. We helpen elkaar graag!

Je houdt je bezig met de ontwikkeling van een platform dat het digitale bouwproces ondersteunt voor meerdere type gebruikers. Dit is complex en uitdagend. Je bent in contact met gebruikers, begrijpt hun wensen en bepaalt de oplossingen en de haalbaarheid.

b.Home werkt volgens verschillende methodes, zoals: DevOps, Scrum, Design Thinking en Lean Startup. Van een senior developer verwachten wij dat je een bijdrage levert aan de doorontwikkeling van onze werkwijzes.

Hieronder enkele uitspraken van het huidige team:

‘Het team bestaat uit de beste mensen uit hun vakgebied, die de vrijheid krijgen om zich rol overstijgend verder te ontwikkelen’

‘We groeien heel snel, maar zijn wel onderdeel van een solide bedrijf en dat voelt prettig.’

‘Dit is het beste team waarin ik ooit gewerkt heb. We hebben hetzelfde doel, willen elkaar helpen, hebben geen grote ego’s en willen iets nieuws neerzetten.’

lees meer

Functie-eisen Wie zoeken wij?
Wij zoeken een senior developer die ons multinationale team komt versterken en beschikt over de onderstaande kennis en ervaring.

Naast een hbo werk- en denkniveau, heb je minstens twee jaar werkervaring met de volgende stack:
 • Back end programming met Node.js (LoopBack framework kennis is een pré);
 • Front end programming met Angular 7 (met Typescript);
 • Front end design met Bootstrap;
 • NoSQL database ervaring;
 • Implementeren van unit testen met Jasmine (pré);
 • Implementeren van automatische end-to-end scripts (pré);
 • Ervaring met Cloud platforms (waarbij ervaring met IBM Cloud een pré is).

Naast bovenstaande skills vinden we het belangrijk dat jij je in het volgende herkent:
 • Je hebt goede mondelinge en schriftelijke Engelse taalvaardigheden;
 • Je bent zelfsturend en vraagt om hulp wanneer nodig;
 • Je helpt graag andere collega’s om zichzelf te verbeteren (met name testers en developers);
 • Je bent in staat om te anticiperen op wisselende prioriteiten;
 • Een open mindset met een innovatieve instelling.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands, Engels
Bedrijfsomschrijving b.Home is in september 2016 gestart als corporate startup van BAM om een nieuw digitaal platform te creëren. Met dit platform wordt de samenwerking in het bouwproces gefaciliteerd. Inmiddels hebben we betalende klanten en groeien we exponentieel. Dankzij het huidige succes is b.Home in 2019 een officiële business unit geworden. Omdat we het platform verder gaan uitbreiden zoeken wij onder meer een senior developer.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Naast een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 25 vakantiedagen en 15 ATV-dagen (conform de Bouw CAO), bieden wij jou een zelfstandige en gevarieerde functie in een creatieve werkomgeving. Je komt te werken in een hecht team, dat naast het uitbreiden en beter maken van het b.Home platform, gezamenlijk de kantoorinrichting maakt en inricht. Het team organiseert ook regelmatig verschillende activiteiten samen. Daarnaast bieden we voldoende mogelijkheden om je op verschillende vlakken verder persoonlijk te ontwikkelen. We zijn gevestigd in Utrecht langs de A2, daarmee goed bereikbaar met vrij parkeren.

lees meer

Overige info Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Contactpersoon Marjolein Evers
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Bunnik Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Bunnik