user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Applicatiebeheerder Anva

Applicatiebeheerder
Aon Nederland
 • Aon Nederland Bedrijfsprofiel
 • MBO niveau 4 of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Je bent als Applicatiebeheerder verantwoordelijk voor het beheer, de continuïteit en de correcte werking van applicaties. Je bent primair aanspreekpunt voor één of meerdere applicaties en de spil tussen business, leveranciers en de verschillende ICT-afdelingen. Ben jij in staat om deze applicaties optimaal te laten functioneren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De functie
Je bent gedreven en helpt de (interne) klant graag zo goed mogelijk. Het resultaat? Een tevreden klant/gebruiker die met plezier zijn werk doet in de applicaties die jij beheert. Hiervoor heb je veel contact met je collega’s en met leveranciers.

Wat ga je precies doen?
 • Samen met je directe collega’s van het Application management team werk je er hard aan om de diverse applicaties waarin de verzekeringen worden geregistreerd zo optimaal mogelijk te laten draaien:
 • Je onderhoudt de applicaties aan de hand van wensen van opdrachtgevers en input van de leverancier.
 • Je lost incidenten op, voert standaard changes en service requests uit en schakelt met alle betrokken partijen.
 • Je maakt selecties en rapportages uit de applicatiedata.
 • Je instrueert gebruikers m.b.t. nieuwe functionaliteiten.
 • Je denkt mee met de klant en adviseert over het gebruik van de applicatie in de processen van de organisatie.

lees meer

Functie-eisen Je bent een doorzetter en je weet goed je weg te vinden in een grote organisatie. Daarnaast ben je zelfstandig, overtuigend en flexibel. Je hebt ervaring in het financiële domein. Verder zoeken wij de volgende competenties en ervaring:
 • Je bent in het bezit van een afgeronde mbo-opleiding, bijvoorbeeld Service Management of Applicatiebeheer.
 • Je hebt 3 tot 5 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke positie binnen het IT-werkveld.
 • Je hebt aantoonbare kennis van Level-7, ANVA of een andere verzekeringstechnische backoffice applicatie.
 • Je hebt ITIL Foundation certificering of bent bereid dit op korte termijn te halen.
 • Je hebt ISFS Security Foundation certificering of bent bereid dit op korte termijn te halen.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Aon Nederland
Wij zijn de toonaangevende wereldwijde dienstverlener op het gebied van risk, retirement en health. We analyseren risico’s, geven advies, zorgen voor de (financiële) oplossing en staan klanten bij als bij een incident de bedrijfscontinuïteit wordt bedreigd. Zo helpen wij klanten succesvol te ondernemen.
We hebben de unieke kans om de absolute topspeler in Nederland te zijn. Met onze historie, kennis van inhoud en markten en bundeling van krachten zetten we een organisatie neer, die gaat voor resultaten behalen, pro actief helpen en ondersteunen en kansen creëren en benutten, zowel voor onze klanten als voor onszelf.

In Nederland heeft Aon 15 locaties met 2.600 medewerkers.

Aon Wereldwijd
Het bedrijf maakt deel uit van Aon plc in Londen, Verenigd Koninkrijk. Het wereldwijde Aon-netwerk omvat circa 500 kantoren in meer dan 120 landen en telt ruim 50.000 medewerkers. Hiermee is Aon een van de grotere financiële dienstverleners ter wereld. Aon plc is gespecialiseerd in financiële en verzekeringsdienstverlening en staat genoteerd aan de effectenbeurs van New York (NYSE : AON).

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Een zelfstandige en dynamische baan met volop ruimte en mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Je krijgt de kans om samen met ons te werken aan een innovatief product van maatschappelijk belang. Hierbij bieden wij een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden, waaronder een vaste 13e maand en een bonusregeling.

lees meer

Overige info Aanvullende informatie over de sollicitatieprocedure kun je krijgen bij René Kleinveld, Recruiter via telefoonnummer +31 (0)6 - 31959453. Voor inhoudelijke vragen over de vacature kun je bellen met Mathieu van der Weele, Manager Application Management via telefoonnummer: 0611015354.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Contactpersoon Dhr. René Kleinveld
06-31959453
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Rotterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Rotterdam