user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Functioneel Beheerder HIX

Functioneel Applicatiebeheerder
HMC
 • HMC
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 36 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Ben jij een ICT ’er en heb jij hart voor de zorg? Wil jij je kennis van Elektronische Patiënten Dossiers (EPD’s) gebruiken om de kwaliteit van zorg in het ziekenhuis te ondersteunen? Wij zoeken een enthousiaste Functioneel Beheerder die in een uitdagende functie het verschil wil maken.

Wat ga je doen?
Het stafcluster ICT verzorgt de informatisering en automatisering van HMC. Deze taken worden in nauwe samenwerking met medewerkers en management van de diverse zorg- en andere stafclusters uitgevoerd.

Wij werken met het EPD van ChipSoft, HiX. De functioneel beheerder van HiX is een belangrijke schakel tussen de zorg en ICT. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat het HMC een EPD heeft dat de zorgverlening aan de patiënt zo goed mogelijk ondersteunt. De best passende systeeminrichting verzorgen in een zich continue ontwikkelend topklinisch ziekenhuis is met recht een uitdaging te noemen. Daarom zijn wij op zoek naar een collega die samen met het team in onze complexe ziekenhuisorganisatie zaken écht voor elkaar wil én kan krijgen.

Als functioneel beheerder ben je verantwoordelijk voor het correct functioneren van HiX. Nieuwe updates en hotfixes worden door jou getest, waarbij eventuele knelpunten je direct opvallen. Nieuwe eisen omtrent wet- en regelgeving zorgen voor noodzakelijke aanpassingen in de inrichting. Jij analyseert hoe deze het beste kunnen worden geïntegreerd en neemt de daarvoor de nodige actie, ook in de communicatie met gebruikers. Gebruikers kunnen je ook verzoeken om nieuwe inrichting. Deze wensen beoordeel je op risico’s, impact en wenselijkheid. Je hebt daarbij nauw contact met de gebruikers (superusers en dossiereigenaars) waar deze wensen ontstaan. Verder los je incidenten en problemen op en heb je een rol bij het begeleiden en opleiden van (nieuwe) gebruikers.

Dit alles doe je niet alleen: je bent gekoppeld aan een team van gemiddeld tot zeer ervaren collega’s met ieder hun eigen aandachtsgebied in HiX. Zo kun je met elkaar goed sparren en problemen van meerdere invalshoeken bekijken. Grotere vraagstukken worden regelmatig in projectverband opgepakt. Denk hierbij aan de uitrol van nieuwe werkwijze omtrent medicatiecontrole, het opstarten van een nieuw MDO of het door ontwikkelen van een nieuw dossier.

lees meer

Functie-eisen Wat vragen wij van jou?
 • Je hebt een HBO opleiding afgerond, bij voorkeur in informatica of bedrijfskunde
 • Je beschikt over kennis van en ervaring van EPD-software, bij voorkeur ChipSoft EZIS of HiX
 • Je hebt stevige kennis van en inzicht in de werkprocessen in de zorg, liefst binnen een ziekenhuis
 • Je hebt uitstekend analytisch inzicht en je kunt goed hoofd- en bijzaken onderscheiden
 • Je organiseert zelf je werkzaamheden en bent niet bang voor verantwoordelijkheid
 • Je communiceert helder en duidelijk zowel met collega’s als met gebruikers en je bent een volwaardig gesprekspartner
 • Je bent vindingrijk in je oplossingen en je zet door totdat je doel bereikt is en je hebt een positieve en ondernemende instelling

Kom je bij ons werken? Dan vragen wij om een VOG (verklaring omtrent gedrag).

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 3.490 p/m

Wat bieden wij jou?
• Een jaarcontract op basis van 36 uur per week, met de intentie deze om te zetten naar onbepaalde tijd
• Je gaat, op basis van 36 uur, een salaris verdienen van maximaal €3.490,- bruto per maand (FWG50)
• Pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg & Welzijn, 8,33% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering
• Interessante extra's, zoals: korting op het aanschaffen van een nieuwe fiets, mobiele telefoon, tablet of laptop en studiekostenvergoeding. Korting bij je sportschool, op je verzekeringspremie, voor kinderopvang in de buurt
• We zijn als werkgever mantelzorgvriendelijk en bieden goede voorwaarden hiervoor. Daarnaast bieden we vele initiatieven vanuit de afdeling P&O om jou gezond en vitaal te houden.
• Overige arbeidsvoorwaarden conform CAO Ziekenhuizen

lees meer

Overige info Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met Sebastiaan Vink (Afdelingsmanager functioneel beheer) via 06 19 18 33 47.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Contactpersoon Dhr. Sebastiaan Vink
06 19 18 33 47
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Den Haag Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Den Haag