user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature .Net Frontend Developer

Front-end Developer
Het CAK
 • Het CAK
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 34 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Wat ga je precies doen?
Ben jij een Frontend developer die energie krijgt van het werken met de nieuwste Microsoft technologieën? Heb je passie voor CMS? Als Frontend developer ligt er bij ons een uitdagende vacature voor je.

Als Frontend ontwikkel je nieuwe webapplicaties, breng je wijzigingen aan en verhelp je storingen in onze externe en interne websites en webapplicaties. Wij werken aan nieuwe webapplicaties voor onze klanten en aan de ontwikkeling van portalen voor onze interne medewerkers.

Wij hebben een start gemaakt met het realiseren van een nieuwe webomgeving op basis van Kentico. Om die ontwikkeling verder vorm te geven zoeken wij een Frontend developer die kennis, ambitie en lef meebrengt. Iemand die het voortouw neemt en zijn collega’s durft aan te spreken en te ondersteunen.

Er wordt gewerkt met de nieuwste ontwikkelmethoden en ontwikkeltools. Naast Kentico wordt gebruik gemaakt van de meest actuele Microsoft producten, zoals Visual Studio Code / Visual Studio 2017 en Azure DevOps.

Door de dynamiek van veranderende wet- en regelgeving kunnen wij je, als uitvoeringsorganisatie, met deze vacature een functie als Frontend developer bieden in een afwisselende en innovatieve werkomgeving. Je werkt actief samen met analisten, collega developers, testers, beheerders en gebruikers in een DevOps team. Je werkt mee in uitdagende projecten waar resultaatgerichtheid, zelfstandigheid en pro activiteit kernbegrippen zijn en verwachten van je dat je eigen ideeën naar voren brengt. We zijn een hecht en divers team, gezelligheid is belangrijk voor ons. We staan voor elkaar klaar en vinden het belangrijk elkaar vrijheid te geven en te kunnen ondernemen.

lees meer

Functie-eisen Voor deze vacature zoeken we een Frontend developer die communicatief vaardig, ondernemend en initiatiefrijk is en open staat voor toekomstige technologie-veranderingen. Je hebt een sterk oplossend en analytisch vermogen. Het lukt jou je eigen planning en die van collega’s te beoordelen en te realiseren. Voldoe je aan meerdere van onderstaande functie-eisen? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie voor deze vacature!
 • Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding;
 • Je hebt minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring als Frontend developer;
 • Je hebt ervaring als CMS ontwikkelaar (bijv. Kentico, Sitecore, Joomla of vergelijkbaar);
 • Je hebt ervaring met:
  ◦ HTML5 & CSS3 (Sass/Less)
  ◦ Bootstrap/Foundation
  ◦ Javascript / ECMAScript 5+ en jQuery
  ◦ Ervaring met build tools (NPM, Gulp, Grunt, Webpack)
  ◦ GIT
  ◦ Visualstudio Code
  ◦ Bekend met JavaScript frameworks (React + Redux)
 • Je hebt kennis van:
  ◦ Continuous integration & – deployment
  ◦ Testdriven development (TDD)
  ◦ Restful services
 • Wenselijk maar niet vereist:
  ◦ Javascript code testing (Jasmine, Mocha, etc)
  ◦ C#
  ◦ ASP.NET / ASP.NET MVC
  ◦ SQL
 • Je beschikt over een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 3.265 - € 5.103 p/m

Het CAK is een uitvoeringsorganisatie binnen de overheid en is continu in beweging door veranderende wet- en regelgeving. Met meer dan 250 ICT medewerkers heeft ICT een voorname plaats in de organisatie. Als Frontend Developer kom je in een gedreven team terecht waar we je kwaliteiten en talenten waarderen en waarin je alle ruimte krijgt om je eigen bijdrage te leveren. Verder bieden wij jou:
• een functie voor de lange termijn met een salaris van minimaal €3265,88,- en maximaal €5103,53,- bruto per maand bij een 40-urige werkweek (inschaling o.b.v. opleiding, kennis en relevante ervaring);
• 27 vakantiedagen o.b.v. 40-urige werkweek;
• 8% vakantiegeld en een 13e maand (8,33%);
• een aantrekkelijke reiskostenvergoeding (€0,19 per kilometer of openbaar vervoer volledig vergoed o.b.v. 2e klas);
• een goede pensioenvoorziening, ondergebracht bij ABP;
• een modern kantoor, geopend van 07:00 – 19:00 uur waarbij je begin- en eindtijden in overleg kunnen variëren, afhankelijk van jouw voorkeur;
• een eigen online CAK Academie en samenwerkingsverbanden met trainingsbureaus, zodat je volop kan investeren in je loopbaan en je persoonlijke ontwikkeling;
• een collectieve ziektekostenverzekering en onbeperkte sportmogelijkheden voor een geringe bijdrage;
• een open en lichte werkomgeving met twee keer per week vers fruit. Tijdens jouw lunch en bij de espressobar geniet je op de 15e verdieping van het uitzicht over heel Den Haag.

lees meer

Overige info Het aanvragen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) maakt deel uit van de procedure bij indiensttreding.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Contactpersoon Dhr. Jeffrey Koekebacker
088 711 5067
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Den Haag Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Den Haag