user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Technisch Applicatiebeheerder

Technisch Applicatiebeheerder
Scildon
 • Scildon Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 38 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Ben jij een ervaren Technisch Applicatiebeheerder en op zoek naar een nieuwe baan?

Scildon in Hilversum is op zoek naar een
Technisch Applicatiebeheerder (fulltime)

WAT GA JE DOEN?
Als Technisch applicatiebeheerder bij Scildon zorg je er voor dat de applicaties goed blijven draaien. Je slaat de brug tussen techniek en applicaties, waarbij kwaliteit, stabiliteit en continuïteit centraal staat. Bij verstoringen weet je met je technische kennis de oorzaak te vinden en werk je samen met ontwikkelaars, functioneel- en technisch beheerders en ook leveranciers aan oplossingen. De portfolio van applicaties zijn verdeeld over twee technisch applicatiebeheerders, je krijgt daardoor een breed werkvlak. Je zult veel contact hebben met gebruikers binnen Scildon. Wij verwachten van onze medewerkers dat ze klant- en resultaatgericht zijn en dat ze hun expertise blijven ontwikkelen. Graag ondersteunen we hierbij.

Je wordt onderdeel van het ICT beheerteam, waar al 8 enthousiaste collega’s samenwerken aan het beheren van de applicaties en de infrastructuur. Scildon werkt actief aan de verbetering en vernieuwing van haar producten en applicaties. Om ook voorop te lopen in de online dienstverlening naar adviseur en klant zijn betrouwbare en geavanceerde applicaties en infrastructuur van groot belang.

lees meer

Functie-eisen WIE ZOEKEN WIJ?
Ter versterking van ons ICT beheerteam zoeken wij een Technisch Applicatiebeheerder met brede ervaring, die zowel thuis is in techniek als op applicatiegebied. Je beschikt over:
 • HBO werk- en denkniveau (bij voorkeur in informatica richting);
 • Ervaring met database beheer, SQL, BI;
 • Ervaring als beheerder met één of meer business applicaties/omgevingen als Superoffice (CRM), AFAS (HR), PlanetPress, Kofax, OutSystems, Java;
 • In staat om nieuwe applicaties, omgevingen en technieken snel onder de knie te krijgen;
 • Oplossingsgericht, slagvaardig, initiatiefrijk en enthousiast en een pragmatische aanpak;
 • Communicatief vaardig, flexibel en analytisch sterk.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Scildon is een ambitieuze organisatie die producten levert op het gebied van vermogensadvies, collectieve pensioenen en risicoverzekeringen. We werken samen in een open sfeer, waarbij onze merkwaarden centraal staan: slagvaardig, verbindend, deskundig en vooruitstrevend. Mede dankzij de inzet van onze ruim 170 medewerkers zijn wij al 14 keer uitgeroepen tot ‘Beste Verzekeraar’ in de categorie Particulier Leven Lijfrente en al 3 keer in de categorie Zakelijk Pensioen!

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Naast een jaarcontract (met intentie dit om te zetten in een vast dienstverband) en een brede uitdagende functie biedt Scildon goede arbeidsvoorwaarden. Je maakt deel uit van een hecht team, waarbij volop ruimte is voor eigen inbreng. Kortom: een dynamische omgeving voor enthousiaste mensen die een mooie uitdaging zoeken in de verzekeringsbranche!

lees meer

Overige info INTERESSE?
Wil jij onze nieuwe Technisch Applicatibeheerder worden? Stuur ons je motivatie met CV via de 'Solliciteer' button en leg ons uit waarom jij de persoon bent die gaat helpen onze ambities waar te maken. Voor meer informatie kun je ook bellen met onze Recruiter Lydia van der Wal (035-6254816).

Het raadplegen van online informatie kan deel uitmaken van ons selectieproces

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Contactpersoon Mevr. Lydia van der Wal
0031 35 625 48 16
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Hilversum Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Hilversum