user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Junior Business Intelligence Consultant

Business Analist
Nature's Pride
 • Nature's Pride
 • HBO of hoger
 • Junior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Dashboards en rapportages bouwen en zo presenteren dat elke Nature’s Pride afdeling inzicht heeft in haar management informatie. Dankzij jou kan elke afdeling, op basis van jouw advies over data visualisatie en BI-oplossingen, de juiste KPI’s in beeld brengen. Een functie met twee gezichten: business intelligence en consultancy! Ga jij Nature’s Pride van de juiste managementinformatie en BI optimalisaties voorzien? 

Junior Business Intelligence Consultant 
Maasdijk ~ 40 uur ~ HBO

Jouw uitdaging als Junior Business Intelligence Consultant bij Nature’s Pride 
Jouw doel? Informatie en data die voortkomt uit processen inzichtelijk maken en zo presenteren dat de verschillende interne afdelingen hieruit hun conclusies en KPI’s kunnen vaststellen. Dus wat doe je, als je bijvoorbeeld een verzoek van de afdeling Rijp ontvangt over het verbeteren van stuurdata? Je gaat in gesprek met deze afdeling en je denkt mee over het vaststellen van KPI’s. Daarnaast kun je met jouw creativiteit de organisatie adviseren over de beste manier om data te visualiseren en hierover suggesties doen. Een dubbele rol op het gebied van Business Intelligence en Consultancy! 

Hoe ga je dit doen?
 • Je analyseert de informatiebehoefte in overleg per afdeling en weet hierbij nice-to-know te onderscheiden van need-to-know.
 • Verder weet je de wensen om te zetten in bruikbare BI oplossingen die je ook zelf kunt ontwikkelen.
 • Je ontwikkelt en bouwt rapportages en dashboards met behulp van Microsoft SQL Server, Qlik View en Qlik Sense. Nog geen Qlik View ervaring? Dan zorgen wij dat je een training kunt volgen om tot het juiste Qlik View niveau te komen!
 • Op basis van jouw bevindingen leg jij verbeteringen voor in de BI oplossingen en het BI proces, maak je de analyses en werk je de verbetervoorstellen uit.
Hoe ziet het team eruit? 
Binnen deze uitdagende functie ga je deel uitmaken van het BI team, dat momenteel bestaat uit een BI Consultant/Developer. Je rapporteert aan de IT Director. 

Het team voorziet de organisatie van managementinformatie om de operatie te verbeteren. Voor een snelgroeiend bedrijf als Nature’s Pride is het essentieel om de juiste sturingsinformatie continu beschikbaar te hebben. De uitdaging voor 2019/2020 ligt in de implementatie van een nieuwe ERP systeem en het beschikbaar maken van de data uit dit systeem voor de gebruikers.

lees meer

Functie-eisen Als Junior Business Intelligence Consultant heb jij
 • een afgeronde HBO of WO opleiding, bij voorkeur in de richting Bedrijfskunde, Bedrijfseconomie of Bedrijfskundige Informatica;
 • 1 tot 3 jaar werkervaring als BI Specialist, BI Consultant, Developer of als Analist;
 • ervaring met het inrichten en vormgeven van bedrijfsprocessen.
We gaan ervanuit dat je goede ervaring hebt met spreadsheets. Praktische ervaring met BI tooling, bijvoorbeeld T-SQL (Microsoft SQL Server), Microsoft Power BI, Qlik Sense en/of Qlik View is een pre. 

We zoeken een klantgerichte gesprekspartner die met de organisatie in gesprek wil gaan over BI vraagstukken. Je bent proactief, hebt overtuigingskracht en gaat op een accurate wijze te werk. Met passie wil je de juiste oplossing voor jouw klant ontwikkelen! 

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Salaris in overleg

Wat mag je van ons verwachten?
• passend salaris;
• goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 26 vakantiedagen per jaar en een extra pensioenvoorziening bovenop de cao;
• uitzicht op een vast dienstverband;
• goede opleidings- en ontwikkelmogelijkheden; heb je nog geen ervaring met Qlick View, dan ga je een training volgen om jouw kennis van Qlick View op een goed niveau te krijgen;
• top faciliteiten voor medewerkers, waaronder een bedrijfsrestaurant met eigen chefkok, een eigen bootcamp terrein, yoga, versgemalen koffie en natuurlijk vers fruit en smoothies.

Daarnaast kom je te werken bij een succesvol en snelgroeiend bedrijf, waarbij je intensief samenwerkt met buitengewoon gedreven collega’s met passie voor het vak.

lees meer

Overige info Wist je dat Nature’s Pride:
 • een innovatief bedrijf is, dat gespecialiseerd is in het importeren, exporteren, rijpen, verpakken en distribueren van meer dan 250 verse exotische groenten en fruit producten?
 • bekend is van de EAT ME producten bij meer dan 300 retail- en groothandelsklanten in heel Europa?
 • 500 gedreven, betrokken en gemotiveerde collega’s heeft?

Ga jij het verschil maken?
Voor meer inhoudelijke informatie kun je bellen of appen met Carolien Molenaar (Recruiter), via 06-24999342. 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Contactpersoon Mevr. Carolien Molenaar
0174-525900
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Maasdijk Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Maasdijk