user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Medewerker ICT Servicedesk

ICT Servicedesk Medewerker
HMC
 • HMC
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 24 - 36 uur p/w
Functieomschrijving Op zoek naar een uitdagende baan waarin je klanten écht tevreden kan maken met jouw ICT-ervaring en klantgerichtheid? Werken in een team dat continue zorgt voor verbeteringen op onze dienstverlening en werkprocessen en kun jij daar aan bijdragen? Solliciteer dan op deze interessante functie.

Bij HMC staat de patiënt centraal en zijn we trots op wat we doen. We werken met toegankelijke en betrouwbare collega’s en leveren topklinische kwalitatief hoogstaande zorg, dichtbij huis. Samen met de verwijzers, verpleging, verzorging en thuiszorg zorgen wij voor de patiënt zoals hij dat wil. HMC + Antoniushove + Bronovo + Westeinde: drie locaties met elk hun eigen accent.

Binnen de ‘topklinische zorg dichtbij’ zijn de acute zorg en oncologische zorg onze speerpunten. Onze zorg is onderscheidend op het gebied van kwaliteit van patiëntenzorg, opleiding en wetenschappelijk onderzoek.

Wat ga je doen?
Het stafcluster ICT verzorgt de informatisering en automatisering van HMC. Deze taken worden in nauwe samenwerking met medewerkers en management van de diverse zorg- en andere stafclusters uitgevoerd. De ICT Servicedesk bestaat momenteel uit veertien medewerkers. Zij zijn het single-point-of-contact voor het ICT cluster. Het team biedt eerste-lijns support bij verstoringen voor een groot aantal applicaties en hardware (ook telefoons), voert standaard wijzigingen uit en verzorgt de communicatie namens het ICT cluster. Samenwerken en het continu verbeteren van de dienstverlening vormen de basis van de dienst.

In onze dienstverlening maken we gebruik van ITIL servicemanagement. Hierbij spelen de beveiligingseisen voor de zorgsector in de vorm van de NEN 7510-norm een belangrijke rol.

Als ICT Servicedesk medewerker ben je het visitekaartje van ICT in de organisatie. Je hebt vooral contact met klanten bij problemen en storingen. Het is aan jou om de voor de klant vervelende situatie om te buigen naar een tevreden klantervaring. Wij meten de klanttevredenheid.

Je zorgt voor een vlotte oplossing. Dit op een professionele en klantvriendelijke manier. Via ons online registratiesysteem Topdesk, per telefoon of on-site bied je ondersteuning aan de ruim 6500 medewerkers.

Je handelt zelfstandig incidenten en aanvragen af volgens standaardprocedures. Je fungeert als brug tussen de klant en de techniek of applicatiebeheer. Daarnaast denk je mee over serviceverbetering en stroomlijning van processen. Je bent bereid om voor de klant dat ene stapje extra te doen. Je werkt binnen een enthousiast team waarbij je terecht kunt voor vragen of overleg. Er wordt van je verwacht dat je meedenkt en initiatief neemt om verbeterplannen te maken en te delen.

Werken in een ziekenhuis is werken op een bijzondere plek; jouw bijdrage zorgt ervoor dat patiënten zo goed mogelijk geholpen worden. Pieken in de zorgverlening van een ziekenhuis zijn niet te voorkomen. De druk bij behandelaars en verzorgers kan hoog zijn. Je bewaart juist dan de kalmte en neemt de juiste beslissingen.

lees meer

Functie-eisen Wat vragen wij van jou?
 • Je hebt een HBO diploma (bij voorkeur ICT) en hebt affiniteit met de zorg
 • Je bent bereid om te werken op de drie locaties van HMC
 • Je bent bereid bereikbaarheidsdiensten te draaien
 • Je bent flexibel in je werktijden
 • Je bent sociaal, zeer klantvriendelijk en je kunt goed samenwerken
 • Je beschikt over inlevingsvermogen en je bent stressbestendig

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 2.797 p/m

Wat bieden wij jou?
• Een jaarcontract op basis van 24-36 uur per week, met de intentie deze om te zetten naar onbepaalde tijd
• Je gaat, op basis van 36 uur, een salaris verdienen van maximaal €2.797,- bruto per maand (FWG40)
• Pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg & Welzijn, 8,33% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering
• Interessante extra's, zoals: korting op het aanschaffen van een nieuwe fiets, mobiele telefoon, tablet of laptop en studiekostenvergoeding. Korting bij je sportschool, op je verzekeringspremie, voor kinderopvang in de buurt
• We zijn als werkgever mantelzorgvriendelijk en bieden goede voorwaarden hiervoor. Daarnaast bieden we vele initiatieven vanuit de afdeling P&O om jou gezond en vitaal te houden. Bekijk hier de folder
• Overige arbeidsvoorwaarden conform CAO Ziekenhuizen

lees meer

Medewerker ICT Servicedesk
Score: 8.5
Stemmen: 29

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Den Haag