user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature medewerker servicecontrol - netwerkbeheer meldkamers

Netwerkbeheerder
Politie Nederland
 • Politie Nederland
 • MBO niveau 4 of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 36 uur p/w
Functieomschrijving Vacature medewerker servicecontrol - netwerkbeheer meldkamers

Wil jij kwaliteit van de dienstverlening aan de collega’s in de meldkamer, op straat en aan de burger verbeteren? Word dan medewerker servicecontrol/netwerkbeheerder van het Meldkamer Diensten Centrum en zorg ervoor dat alle collega’s hun werk 24/7 optimaal, veilig en continu kunnen blijven uitvoeren.

Wat ga je doen?
Als medewerker servicecontrol/netwerkbeheerder help je mee in het voorkomen en verhelpen van (dreigende) storingen, zodat gebruikers de netwerken optimaal en continu kunnen gebruiken. De werkzaamheden worden dan ook in een 24-uurs ploegendienst uitgevoerd.
 • Je bent op de hoogte van de netwerkstatus, volgt de werking en het gebruik ervan en je bewaakt de werking van het netwerk binnen de (optimale) specificaties.
 • Bij het signaleren van afwijkingen onderneem je actie. Hierbij stel je, samen met de senior, vast wat de consequenties, impact en mogelijke oplossingen daarvan (kunnen) zijn en stemt dit af met Lokaal Beheer in de politieregio’s.
 • Bij (dreigende) afwijkingen van het optimale niveau van functioneren ga je samen met je collega's na hoe de situatie afgewend of opgelost kan worden en voer je interventies door.
 • Je pakt incidenten en service requests op en regelt de oplossingen richting in- en externe partijen. De leveranciers die incidenten afhandelen of changes uitvoeren stuur je aan.
 • Je ziet toe op de naleving van de uitgevaardigde beveiligingsvoorschriften, richtlijnen, procedures en protocollen op en rond de werkplek.

Waar ga je werken?
Team Operatiën van het MDC zorgt centraal en decentraal voor de operationele inzetbaarheid van de MDC-diensten (niet limitatief C2000-netwerk, Meldkamerinformatiediensten, 112 dienstverlening en NL-Alert) en ziet er op toe dat de kwaliteit van de geboden producten van voldoende niveau is (samengevat: 7x24 uur incident/problem management, functieherstel en Quality of Service). Het team omvat de onderdelen:
 • Operationeel Proces Management, waarin het procesmanagement van de operationele ITIL-processen wordt gevoerd en deze processen ook inhoudelijk worden gestuurd en bewaakt;
 • Decentraal Beheer & Ondersteuning, waarin onderhoud en functieherstel aan het geografisch gespreide C2000- communicatiesysteem en de meldkamersystemen preventief en correctief wordt gecontroleerd en begeleid;
 • het Management & Monitoring Center (MMC), waarin 24/7 de MDC-diensten worden bewaakt en bestuurd, de call intake plaatsvindt van alle incidenten, wijzigingen en serviceverzoeken die gerelateerd zijn aan de MDC-dienstverlening en de regie gevoerd wordt op het functieherstel van de MDC-dienstverlening. Als medewerker servicecontrol/netwerkbeheerder ga je in dit team in ploegendienst aan de slag.

lees meer

Functie-eisen Je:
 • beschikt over een mbo 4-diploma en ervaring met het procesmatig werken conform ITIL, bij voorkeur met servicemanagementtooling uit de HP suite;
 • hebt specifieke ervaring met hardware en software op het gebied van radiotechnologie, routers, switches, VMware, Microsoft server en active directory;
 • bent bekend met computerbeveiliging en communicatienetwerken en bij voorkeur ook met datacommunicatietechniek en MCSA;
 • hebt kennis van (de functionaliteit van) netwerkcomponenten, topologieën, systemen en gateways;
 • hebt geen bezwaar tegen werken in ploegendienst. Je kunt 24/7, 365 dagen per jaar ingezet worden.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Politiemensen staan midden in de maatschappij, dicht op het nieuws. De politie is daar waar het gebeurt. Het optreden van agenten ligt altijd onder een vergrootglas. Bij de politie ben je 24 uur per dag. En agent ben je voor iedereen; voor rijk en arm, voor homo en hetero, voor autochtoon en allochtoon, voor gezinnen en voor ouderen. Integer, moedig, betrouwbaar en verbindend zijn daarom de kernwaarden van de politie.

Binnen de politieorganisatie kun je op verschillende manieren bijdragen aan een veilige samenleving. Op straat of achter de schermen; elke collega draagt bij aan het politiewerk. Agenten mogen ingrijpen en verdachten hun vrijheid ontnemen als dat nodig is. Je houdt toezicht op straat en bent daar waar jouw hulp nodig is. Je kunt ook kiezen voor een functie in de bedrijfsvoering, bijvoorbeeld in de administratie, ICT of beleid. Of voor een functie bij de financiële of digitale recherche.

Maar wat je ook doet, in uniform of juist niet: vakmanschap staat voorop.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.324 - € 3.706 p/m

Je standplaats is Driebergen. Er is ruimte voor 1 fte. Het gaat om een functie voor 36 uur per week. Omdat goede mensen belangrijk zijn binnen de politie investeren we in jouw toekomst. We bieden uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden en een vaste aanstelling, waarbij een proeftijd van 1 jaar van toepassing is.

Verder kun je het volgende van ons verwachten:

• een bruto maandsalaris van minimaal € 2.324,- en maximaal € 3.706,- (schaal 8 Bbp) op basis van een 36-urige werkweek;
• 8% vakantie- en 8,33% eindejaarsuitkering;
• goede pensioenregeling en betaald ouderschapsverlof (meer info over verlof, regelingen en mogelijkheden).
• De formele functie binnen het functiegebouw van de politie is medewerker techniek C.

lees meer

Medewerker servicecontrol - netwerkbeheer meldkamers
Score: 9.7
Stemmen: 23

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Driebergen-Rijsenburg