user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Applicatiebeheerder - DevOps

Technisch Applicatiebeheerder
Politie Nederland
 • Politie Nederland
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 36 uur p/w
Functieomschrijving De politie is onderweg naar een organisatie die volledig werkt volgens de Devops- en scrumprincipes waarbij er steeds meer contact is tussen de interne opdrachtgever en IT. We dagen jou uit om hierin mee te denken, te experimenteren met nieuwe werkwijzen én je breed te oriënteren. Zo help jij de politie in de overgang naar een flexibele en wendbare IT-organisatie. Het Productiehuis in Rotterdam en Odijk zoekt applicatiebeheerders binnen de werkvelden Sharepoint, SQL, HRM en Identity- and accessmanagement.

Wat ga je doen?
De politie gebruikt honderden applicaties die in het Productiehuis zijn verdeeld over een aantal productielijnen. Bijvoorbeeld bedrijfsvoering, opsporing en vreemdelingenzaken, identiteit & biometrie. In het productiehuis werken we vanuit multidisciplinaire teams aan het snel en flexibel ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten voor de operationele politiediensten. Deze applicaties dragen eraan bij dat je politiecollega’s door heel Nederland hun werk goed kunnen doen, met plezier aan de slag gaan en de ruimte krijgen om iedere dag weer het beste uit zichzelf te halen.

Als applicatiebeheerder beheer je de applicatieve infrastructuur en help je mee bij de doorontwikkeling en vernieuwing van deze functionaliteit. Doel is dat via de verschillende applicaties snel de juiste gegevens geraadpleegd kunnen worden. Tenminste, daar start je mee. Omdat onze IT-omgeving volop aan het veranderen is, kan het zomaar zijn dat je jouw baan in de toekomst heel anders vormgeeft!

Een applicatiebeheerder bij de politie werkt steeds meer als een DevOps engineer die 'T-Shaped' wordt ingezet. Jij bent binnen het team dé specialist op het gebied van applicatiebeheer. Je installeert, configureert, beheert, test en monitort de producten. Je participeert in bestaande netwerken die voor de uitvoering van het werk van belang zijn. Jouw belangrijkste taak: zorgen dat alles in de lucht blijft. Proactief installeer je de laatste updates en patches. Is er toch een storing? Dan los je die daadkrachtig op.

We vinden het belangrijk dat onze ICT-diensten 24/7 beschikbaar zijn. Daarom vragen we je af en toe buiten kantoortijden stand-by te staan om eventuele storingen op te lossen.

Waar ga je werken?
Het Productiehuis in Rotterdam en Odijk ontwikkelt en beheert (aangepaste) marktproducten die de politie ondersteunen. Tevens dragen we zorg voor de onderliggende applicatieve infrastructuur (middleware en databases). Dit doen we meer en meer vanuit DevOps-teams die werken volgens de scrumwerkwijze en in samenwerking met leveranciers. Doordat we allemaal flexplekken hebben, heb je veel contact met andere diensten binnen het gebouw. Jij start in een van onze ondersteunende systemteams in het Productiehuis, maar wie weet ga je over een tijdje wel aan de slag in een DevOps-team. Mogelijkheden om door te groeien zijn er namelijk voldoende. Je huidige team bestaat uit ongeveer tien mensen, een mooie mix van starters en ervaren krachten met verschillende achtergronden.

lees meer

Functie-eisen Wie ben jij?
Jij bent iemand met een frisse blik. Iemand die open staat voor veranderingen en de drive heeft om continu de dienstverlening te verbeteren. Je bent ondernemend, creatief en wil met jouw ideeën graag iets bijdragen aan het politiewerk. Daarnaast ben je goed in staat om je eigen werk te organiseren en durf je kritische vragen te stellen. Je kunt over de grenzen van het eigen vakgebied heen kijken en verbindingen leggen.

Verder vragen we:
 • een hbo-diploma en bij voorkeur een diploma in een ICT-richting;
 • ervaring als (technisch) applicatiebeheerder;
 • kennis van Agile/Scrum en DevOps of de bereidheid deze te verkrijgen;
 • kennis van en ervaring met databases en middleware producten;
 • (bij voorkeur) ervaring met het maken van scripts en packaging.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 2.446 - € 4.051 p/m

De standplaatsen zijn Odijk en Rotterdam. Er is ruimte voor meerdere fte. Het betreft een functie voor 36 uur per week. Je krijgt een vaste aanstelling voor 36 uur per week. Omdat goede mensen belangrijk zijn, investeren we graag in jouw toekomst. Uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden zijn bij de politie dan ook vanzelfsprekend, waarbij een proeftijd van 1 jaar van toepassing is.

Verder profiteer je onder andere van:
• een bruto maandsalaris van minimaal € 2.446,- en maximaal € 4.051,- (schaal 9) op basis van een 36-urige werkweek;
• 8% vakantie- en 8,33% eindejaarsuitkering;
• goede pensioenregeling en betaald ouderschapsverlof

lees meer

Applicatiebeheerder - DevOps
Score: 9.6
Stemmen: 26

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Odijk