user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Senior ICT Architect

Business (Solution) Architect
M&I/Partners
 • M&I/Partners
 • Universitair of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 40 uur p/w
Functieomschrijving Als senior ICT-architect vertaal jij de vraag vanuit de business naar de techniek. Jij hebt het talent concepten om te zetten naar praktische oplossingen. Jij vindt uitdaging en complexe vraagstukken belangrijk en bent dan ook telkens nieuwe gebieden aan het ontdekken waar jij jezelf en M&I/Partners verder kan ontwikkelen.

Hebben we het tegen jou? Mooi, we zochten je al.

Jouw werkdag als (senior) ICT architect
Je loopt het kantoor van een overheidsorganisatie binnen en zoekt een werkplek. Deze ochtend begin je met een workshop met de expertgroep ICT-realisatie met vertegenwoordigers van zorgkantoren en overheidsinstellingen. Je stemt met ze af wat de opgestelde architectuurstrategie betekent voor de bedrijfsvoering én de ICT. Wel zo belangrijk.

Na het bijwonen van een korte kennissessie heb je in de middag een projectmeeting met vertegenwoordigers van schuldhulpverlening. Zij willen graag weten hoe ze een procesarchitectuur moeten uitwerken. Geen probleem, jij kent proces- en ketenarchitectuur inmiddels als geen ander. Je adviseert ze over de uitvoering en werkt meteen de projectplanning bij. Alles weer up-to-date. 

Tijd om je laptop af te sluiten. Je checkt nog een laatste keer je mail of je niks over het hoofd gezien hebt en gaat dan lekker naar huis. Morgen weer een dag vol adviezen, kennisdeling en uitdagingen. 

lees meer

Functie-eisen Heb jij…
 • WO-niveau (bijv. informatica, informatiemanagement, technische bedrijfskunde)?
 • Het talent om concepten om te zetten naar praktische oplossingen?
 • Als analist of architect meegewerkt aan ICT-projecten in de overheid of bij een uitvoeringsorganisatie?
 • Kennis van gangbare architecturen binnen de overheid zoals Nora of Gemma en kennis van UML, archimate, togaf, iteratieve ontwikkelprocessen zoals Agile of Scrum?
 • Een sterke analytische blik en ben je altijd resultaatgericht?
 • 5 tot 15 jaar relevante werkervaring in de overheid?

Lees dan vooral verder. Want wie weet ben je net precies tegengekomen wat je zocht.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Bedrijfsomschrijving M&I/Partners - Wie zijn wij? Wij zijn een onafhankelijk ICT-adviesbureau in de zorg en overheid. Wij zijn ruim drie decennia een betrouwbare partner voor strategische en tactische ICT-projecten en -oplossingen. Wij bestaan uit gedreven vakmensen met passie voor ons vak. We bieden een, open en innovatieve bedrijfscultuur met veel ruimte voor eigen ontwikkeling en initiatief. Ondernemend, maar met beide benen op de grond. Enthousiasme drijft ons tot het beste resultaat. Wij nemen de klant mee en delen actief onze kennis op het gebied van data. Wij willen iets blijvends tot stand brengen. Resultaat dat écht werkt en waar de klant verder mee kan. Dat geeft ons pas echt het gevoel van succes. Harmen Lindeboom over werken bij M&I/Partners: "M&I/Partners heeft een ongedwongen werksfeer, kent veel persoonlijke vrijheid, viert de individu en is tóch een eenheid. In ons werk staat integriteit en de oplossing voor de klant voorop en dat vind ik belangrijk."

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Wil jij:

• Werken in een dynamisch, divers team bij een onafhankelijk ICT-adviesbureau in de zorg & overheid?
• Complexe en afwisselende projecten bij mooie namen?
• Een bijdrage leveren aan de maatschappij en weten dat je het écht ergens voor doet?
• Meer dan genoeg groeimogelijkheden en de vrijheid om je tijd & werk op je eigen manier in te delen?
• Een vast salaris met winstdeling én fijne arbeidsvoorwaarden (bosrijke omgeving, de lekkerste bonenkoffie, leaseauto, telefoon)?

lees meer

Senior ICT Architect
Score: 9.3
Stemmen: 39

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Zeist