user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Functioneel beheerder

Functioneel Applicatiebeheerder
Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier
 • Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 36 uur p/w
Functieomschrijving Functioneel beheerder ArcGIS Enterprise en GeoWeb

Zoek je een zelfstandige functie, met ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen, bij een maatschappelijk verantwoorde organisatie?

Wij zoeken binnen het cluster Informatiebeheer een functioneel beheerder die in staat is het HHNK belang te vertegenwoordigen.

Wat ga je doen?
Voor het ontsluiten en vastleggen van GEO-informatie voor ons waterschap maken we onder andere gebruik van een nieuwe interne en externe ArcGIS Enterprise omgeving aangevuld met de viewer GeoWeb. Binnen deze omgeving zijn er meer dan 15 verschillende GeoWeb applicaties in gebruik door ruim 500 medewerkers. Daarnaast staat het waterschap de komende tijd voor de uitdaging om Geo-informatie nog breder te ontsluiten. De gebruikersvriendelijkheid van de applicatie en de viewer is daarom van groot belang. Dat is dan ook de reden dat we op zoek zijn naar een functioneel beheerder ArcGIS Enterprise en GeoWeb.

Als functioneel beheerder ben je de sleutelfiguur tussen de gebruiker en de techniek. Je bent 1eaanspreekpunt voor de interne en externe gebruikers van onze ArcGIS Enterprise en GeoWeb omgeving. Je helpt medewerkers bij het gebruik van de applicaties die zijn ontwikkeld binnen deze omgeving. Je vertaalt hun wensen voor het verder ontwikkeling van de applicaties en helpt deze te realiseren. Uiteraard zorg je voor het oplossen van storingen of problemen. Daarbij werk je nauw samen met je collega's van team GEO, applicatiebeheerders, ICT en leveranciers. Daarnaast organiseer je periodieke overleggen met gebruikers, beheer je de contracten met leveranciers, maak je gebruikersinstructies en -handleidingen en geef je trainingen.

lees meer

Functie-eisen Wie ben jij?
Een gemotiveerde collega met HBO werk- en denkniveau. Je hebt aantoonbaar kennis en ervaring met recente versies ArcGIS Enterprise en GeoWeb. Je hebt affiniteit met ICT en (Geo)informatiebeheer. Digitale cartografie is je passie. Verder heb je de training BiSL of een andere vergelijkbare training gevolgd of je bent bereid deze te volgen. 

Kennis van de werkprocessen van een waterschap en kennis van DAMO, Oracle/SQL, Agile/Scrum zijn een pré.
 • Je verdiept je in klantbehoeften en vertaalt deze naar passende voorstellen.
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden.
 • Je bent goed in staat het hogere HHNK belang te vertegenwoordigen.
 • Je streeft naar verbetering en werkt oplossingsgericht.

Wie zijn wij?
Een dynamisch en grensverleggend waterschap. Onze zorg is om Nederland te beschermen tegen overstromingen en droogte, wij zorgen voor de juiste (zwem)waterkwaliteit en wij zuiveren het rioolwater. Wij anticiperen op een creatieve manier op het veranderende klimaat, wij werken nauw samen met andere overheden, marktpartijen en onze burgers. 

Wat bieden wij
Een uitdagende functie waarin wordt ingezet op ontwikkeling en innovatie. Een werkweek van 32-36 uur in een flexibele werkomgeving met veel eigen verantwoordelijkheid. Het bruto maandsalaris voor deze functie bedraagt maximaal € 3.718,- (schaal 9). Je hebt ook een Individueel KeuzeBudget (IKB) ter waarde van 20% van het salaris (inclusief vakantiegeld en eindejaarsuitkering). Dat kun je laten uitbetalen of omzetten in extra vakantiedagen. Daarnaast bieden wij uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een persoonlijk budget voor duurzame inzetbaarheid en opleidingen. Salaris en inschaling zijn afhankelijk van opleiding en ervaring.

Ben je enthousiast? Stuur dan vóór 31 januari a.s. je motivatie en cv via de ''Solliciteer'' button. Je kunt voor meer informatie contact opnemen met Irene Edel, clusterhoofd Informatiebeheer of Anita van der Wal, P&O adviseur via 072-582 8282.
 • de 1e gespreksronde vindt plaats op maandagmiddag 11 februari. Je ontvangt uiterlijk 4 februari a.s. bericht als je wordt uitgenodigd voor de 1e gespreksronde.
 • deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern bekend gemaakt
 • een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure
 • acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Salaris in overleg
Functioneel beheerder
Score: 9.3
Stemmen: 23

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Heerhugowaard