user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Frontend software engineer

Front-end Developer
Belastingdienst
 • Belastingdienst
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 36 uur p/w
Functieomschrijving "Wat ik het leukste vind aan mijn functie? Dat ik werk met state-of-the-art technologieën en op die manier op de hoogte blijf van de laatste ontwikkelingen op technologisch gebied. Hierdoor kan ik echt een bijdrage leveren aan opsporing, en iets betekenen voor de maatschappij." Laurens - Teamlid data gedreven opsporen bij de FIOD.

Opsporing en toezicht houden zijn de hoofdtaken van de Fiscale inlichtingen- en opsporingsdienst (FIOD) van de Nederlandse Belastingdienst. Opsporing op het gebied van economische, financiële en fiscale fraude, en toezicht op economisch en financieel gebied. Team Data Gedreven Opsporen (DGO) ontwikkelt producten die rechercheurs helpen bij het doen van hun werk: het opsporen van financiële fraude en belastingfraude. Door onze producten kunnen rechercheurs sneller en overzichtelijker grote hoeveelheden data analyseren.

In jouw rol als frontend software engineer bij het DevOps-team van DGO houd je je primair bezig met ontwikkeling en beheer van responsive Java- en Python-frontends binnen een moderne microservice-architectuur. Op dit moment zijn dat vooral webapplicaties gebaseerd op het React-framework.

Je werkt binnen onze Agile-werkomgeving met moderne technologie-stack zoals ES6, React en Redux. Daarnaast verbeter je onze bestaande applicaties en diensten en draag je bij aan het verbeteren van onze architectuur. Hoe? Door met slimme oplossingen en ideeën te komen.

Zullen we zaken doen en word jij de nieuwe collega van Laurens? Of wil je liever eerst eens praten over jouw, misschien wel toekomstige, werkzaamheden? Neem dan contact op met Martijn.

lees meer

Functie-eisen
 • Je hebt een hbo- bachelordiploma óf beschikt over de gevraagde werkervaring.
 • Je hebt minimaal drie jaar werkervaring als frontend-ontwikkelaar.
 • Je hebt minimaal twee jaar werkervaring met React.
 • Je hebt ervaring met en kennis van CSS (Sass), REST en packagemanagers zoals npm.
 • Je hebt kennis van responsive webdesign en ervaring met versiebeheersystemen (waaronder Git), Docker en Jenkins.
 • Je hebt bij voorkeur kennis van en ervaring met containerized development en microservice.
 • Je spreekt en schrijft goed Nederlands en Engels.

Jouw competenties?
 • analyseren
 • accuraat werken
 • samenwerken
 • omgevingsbewustzijn
 • zelfontwikkeling

Herken jij jezelf ook hierin?
Je bent een frontend-ontwikkelaar die graag innovatieve oplossingen bouwt in een complexe omgeving. Dat vraagt om creativiteit en goede communicatievaardigheden. Daarnaast kun je goed plannen en organiseren, en ben je geïnteresseerd in het opsporingsproces.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands, Engels
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Salarisinformatie Bruto € 3.130 - € 4.809 p/m

Salaris­niveau
schaal 11

Salaris­omschrijving
In beginsel vindt inschaling in de naast lagere salarisschaal plaats. Bij aanwezigheid van relevante kennis, ervaring of om arbeidsmarktoverwegingen kan inschaling op een hogere positie in de desbetreffende salarisschaal plaatsvinden. Ook bestaat de mogelijkheid om in bijzondere gevallen waarin de aanwezige kennis en/of ervaring dit rechtvaardigt, direct in de bij de functie behorende salarisschaal in te schalen.

Maand­salaris
Min €3.130 – Max. €4.809 (bruto)

Dienst­verband
Tijdelijke aanstelling met uitzicht op vaste aanstelling

Contract­duur
Tijdelijke aanstelling met uitzicht op een vaste aanstelling

Minimaal aantal uren per week
32

Maximaal aantal uren per week
36

Rijbewijs
B

Overige arbeids­voorwaarden
Naast salaris en vakantiegeld kun je rekenen op een eindejaarsuitkering. De Rijksoverheid hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden. Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer ouderschapsverlof, studiefaciliteiten en een vergoeding woon-werkverkeer. Bij de Rijksoverheid heb je een aantal individuele keuzemogelijkheden bij het samenstellen van je arbeidsvoorwaardenpakket.

Wij verwachten van onze werknemers dat ze integer zijn. En we vragen aan nieuwe medewerkers een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Als deze niet kan worden overlegd, volgt geen aanstelling.

Wij bieden je een inwerkprogramma aan en afhankelijk van je opleiding en werkervaring een opleiding en/of training. Gedurende dit opleidingstraject is het niet mogelijk om in deeltijd te werken. Nadat je dit hebt afgerond en bij goed functioneren, word je aangesteld in vaste dienst. Mocht je het opleidingstraject niet succesvol afronden dan word je aanstelling bij de Belastingdienst beëindigd. De interne kandidaat die de verplicht te volgen opleiding niet succesvol afrondt, wordt teruggeplaatst naar zijn oorspronkelijke organisatieonderdeel en belast met werkzaamheden die gelijk of gelijksoortig zijn aan die van de oorspronkelijke functie.

lees meer

Frontend software engineer
Score: 9.5
Stemmen: 49

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Amsterdam