user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Operations engineer gegevensontsluiting

ApplicatiebeheerderBusiness Analist
Belastingdienst
 • Belastingdienst
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 36 uur p/w
Functieomschrijving "Ik houd me bezig met alle facetten rondom deployment en beheer van de master information hub. Geen dag is hetzelfde en daar kom ik iedere morgen graag mijn bed voor uit." Bob Brand - operations engineer Gegevensontsluiting bij de Belastingdienst.

IV-accent versnelt IT-processen en ontwikkelt applicaties ontwikkelt om de dienstverlening van de Belastingdienst aan burgers en bedrijven te verbeteren. Team Gegevensontsluiting zorgt ervoor dat gegevens uitgewisseld kunnen worden tussen externe organisaties en de Belastingdienst. Zo kunnen Belastingdienst medewerkers beschikken over informatie van bijvoorbeeld het Kadaster of de RDW. Andersom verzorgt het team ook het ter beschikking stellen van gegevens voor bijvoorbeeld de websites van mijnbelastingdienst, mijnoverheid of de FIOD.

In scrumteams werken zij aan data integratie, MDM services en API management, waarvoor zij IBM InfoSphere Information Server op Linux en IBM MDM op IPAS gebruiken. Daarnaast werken zij met tools zoals Ansible, Robot Framework, Jenkins en Open Shift voor test en uitrol. De werkzaamheden zijn innovatief en resultaatgericht. De cultuur is snel en wendbaar. Kwaliteit staat voorop!

In jouw rol van operations engineer Gegevensontsluiting verzorg je het deployment, technisch beheer en de monitoring van de applicaties en ontwikkelomgevingen. Dat doe je in een professionele omgeving waarin je het hoofd koel houdt bij het onderzoeken van tickets of verstoringen. Je richt je in alle gevallen op oplossingen en verbeteringen die onze operations steeds beter laten zijn. Én je verricht andere devops werkzaamheden zoals het maken van scripting of het werken met geautomatiseerde tests. En dat is niet statisch: wat hier gebeurt is state-of-the-art binnen het vakgebied en biedt volop mogelijkheden om jezelf te professionaliseren én procesoptimalisatie te realiseren.

Als jij de nodige ervaring voor de werkzaamheden meebrengt, leren wij jou de kneepjes van Ansible, ETL, IIS Suite en MDM bij Gegevensontsluiting. Dus.

Zullen we zaken doen en word jij de nieuwe collega van Bob? Of wil je liever eerst eens praten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

lees meer

Functie-eisen
 • Je hebt minimaal hbo werk- en denkniveau of een afgeronde mbo+ opleiding.
 • Je hebt minimaal drie jaar werkervaring in een relevant expertisegebied.
 • Je hebt ervaring met beheer, monitoring en deployment.
 • Je hebt ervaring met Linux of andere operating systems.
 • Het is een pre als je bekend bent met IPAS, SQL en (shell)scripting.
 • En datzelfde geldt voor als je kennis hebt van Ansible, ETL, IIS Suite en MDM.

Jouw competenties?
 • klantgerichtheid
 • analyseren
 • resultaatgerichtheid
 • samenwerken
 • flexibiliteit

Herken jij jezelf ook hierin?
Jij zoekt een dynamische omgeving om je verder te ontwikkelen en je kiest dan voor de combinatie werkend leren. En andersom. Je hebt dienstverlening hoog in het vaandel staan en je wilt graag samen met anderen de operations van het systeem organiseren. Én dan is kennisdeling voor jou vanzelfsprekend. Samen met je (in)directe collega's realiseer je een stabiele omgeving en dienstverlening voor het in gebruik nemen en hosten van toepassingen voor gegevensontsluiting. Je werkt al met de nieuwste state-of-the-art technieken, maar je onderneemt ook zelf stappen om tot vernieuwing van systemen en ondersteuning te komen.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 2.631 - € 4.809 p/m

Salaris­niveau schaal 9, schaal 10 en schaal 11
Maand­salaris Min €2.631 – Max. €4.809 (bruto)
Dienst­verband Vaste aanstelling (eventueel met een proeftijd)
Minimaal aantal uren per week 32
Maximaal aantal uren per week 36

Overige arbeids­voorwaarden
Naast salaris en vakantiegeld kun je rekenen op een eindejaarsuitkering. De Rijksoverheid hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden. Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer ouderschapsverlof, studiefaciliteiten en een vergoeding woon-werkverkeer. Bij de Rijksoverheid heb je een aantal individuele keuzemogelijkheden bij het samenstellen van je arbeidsvoorwaardenpakket.

Wij verwachten van onze werknemers dat ze integer zijn. En we vragen aan nieuwe medewerkers een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Als deze niet kan worden overlegd, volgt geen aanstelling.

lees meer

Operations engineer gegevensontsluiting
Score: 7.0
Stemmen: 13

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Amsterdam