user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Coördinator ICT

SysteembeheerderIT Director
HMC
 • HMC
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 36 uur p/w
Functieomschrijving Ben jij een proactieve ICT teamleider met technische hands-on ervaring? Heb jij het in je om een team aan te sturen en kun je op technisch niveau met hen schakelen? Ben jij bekend met Windows OS-en, SCOM, SCCM, VMware (vSphere en Horizon), Microsoft SQL, VMware AppVolumes, Office365, Cisco VOIP, Palo Alto en ITIL? Dan nodigen wij jou graag uit om te solliciteren op deze functie.

Door uitbreiding van de afdeling Informatietechnologie zijn wij op zoek naar een ervaren Coördinator ICT.

Wat ga je doen?
Het stafcluster ICT verzorgt de informatisering en automatisering van HMC. Deze taken worden in nauwe samenwerking met medewerkers en management van de diverse zorg- en andere stafclusters uitgevoerd. Inzet van ICT om onze zorgprocessen te optimaliseren maakt onderdeel uit van de kern van de strategie van ons ziekenhuis. De komende jaren investeren we daarom flink in het verder doorontwikkelingen van de informatiehuishouding van het ziekenhuis.

Als Coördinator ben je meewerkend voorman en stuur je een team aan op één van de specifieke aandachtsgebieden. Voor deze vacature zoeken we een Coordinator voor het team Servers en Storage.

Je zorgt voor de operationele aansturing van een team met ongeveer 10 medewerkers en je coacht en ondersteunt de beheerders om zich verder te ontwikkelen. Daarnaast leid je projectmatige veranderingen en door je sterke kennis van het vakgebied geef je inhoudelijk richting aan de werkzaamheden binnen je team. Je levert samen met je team professioneel beheer en reageert adequaat op geconstateerde incidenten en problemen.

Vanzelfsprekend leidt jouw proactieve houding er toe dat we toegroeien naar een situatie waarin we incidenten en problemen weten te voorkomen. Samen met de infrastructuurarchitect geef je richting aan de toekomstige ICT infrastructuur van het ziekenhuis. Je bent verantwoordelijk voor de performance van het team en rapporteert hierover aan de manager Informatietechnologie.

Het werkveld
Je stemt af met de andere teams binnen de afdeling Informatietechnologie, andere delen van het cluster (bijv. de ICT Service organisatie) en leveranciers. Je maakt goede werkafspraken met zowel afdelingen binnen als buiten jouw eigen afdeling. Jouw kennis speelt een belangrijke rol bij de vernieuwing van de technische infrastructuur en binnen de zorg-projecten die ervoor zorgen dat het HMC hét hoogwaardige topklinisch ziekenhuis kan zijn.

Onze ICT-infrastructuur is een complexe omgeving die 24 uur en 365 dagen per jaar een cruciaal onderdeel uit maakt van de zorg die wij leveren aan onze patiënten. Onze omgeving bevat een breed Scala aan elementen: van telecom, netwerk componenten, server hardware, storage en OS tot en met de applicaties die er op draaien. We werken o.a. met Windows OS-en (cliënt en server), SCOM, SCCM, VMware (Cloud Foundation, vSphere en Horizon), Microsoft SQL, VMware AppVolumes, Office365, Cisco VoIP, Palo Alto en qua procesinrichting werken we volgens de ITIL methodiek.

De grote diversiteit aan werkzaamheden en het kunnen meewerken aan een nieuw state-of-the-art infrastructuur omgeving, maakt het interessant om voor HMC te kiezen. Wij verwachten van je dat je zelfstandig beslissingen neemt, je actief en probleemoplossend opstelt en met ons op het juiste niveau kunt meedenken. Een verantwoordelijke positie met veel groeimogelijkheden dus!

HMC is hét ziekenhuis in de Haagse regio waar samen de beste zorg geleverd wordt. Een ziekenhuis waar oog is voor patiënt en medewerker. We kunnen de beste zorg bieden wanneer onze mensen het beste uit zichzelf en hun loopbaan kunnen halen. Alvast weten wie jouw nieuwe collega's worden en wat zij doen?

lees meer

Functie-eisen Wat vragen wij van jou?
 • Je hebt een afgeronde HBO of WO opleiding op het gebied van informatica, technische computerkunde of een vergelijkbare studie en je hebt minimaal vijf jaar werkervaring in een complexe ICT omgeving.
 • Capacity-, incident- en problem- management zijn voor jou bekende gebieden waarin je veel kennis en ervaring hebt opgedaan.
 • Je hebt aantoonbare ruime technische ervaring als senior beheerder op vergelijkbare onderwerpen en je hebt kennis van ITIL en projectmanagement methodieken
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift
 • Je hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel, proactieve houding en goede klantgerichtheid. Je hebt het vermogen om te schakelen tussen tactisch en operationeel niveau
 • Je weet met jouw enthousiasme en coachende manier van leidinggeven je team te motiveren en inspireren en je weet het team scherp te houden op kwaliteit van de dienstverlening
 • Je hebt aantoonbare kennis en recente relevante certificering op je vakgebied
 • Ervaring in een ziekenhuis en met ziekenhuis applicaties is een pre

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 4.378 p/m

• Een jaarcontract op basis van 36 uur per week, met de intentie deze om te zetten naar onbepaalde tijd
• Je gaat, op basis van 36 uur, een salaris verdienen van maximaal €4.378,- bruto per maand (FWG60)
• Pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg & Welzijn, 8,33% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering
• Interessante extra's, zoals: korting op het aanschaffen van een nieuwe fiets, mobiele telefoon, tablet of laptop en studiekostenvergoeding. Korting bij je sportschool, op je verzekeringspremie, voor kinderopvang in de buurt
• We zijn als werkgever mantelzorgvriendelijk en bieden goede voorwaarden hiervoor. Daarnaast bieden we vele initiatieven vanuit de afdeling P&O om jou gezond en vitaal te houden.
• Overige arbeidsvoorwaarden conform CAO Ziekenhuizen.

lees meer

Coördinator ICT
Score: 9.1
Stemmen: 21

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Den Haag