user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature System engineer Websphere Portal

System Engineer
Belastingdienst
 • Belastingdienst
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 36 uur p/w
Functieomschrijving De keuze is reuze: er zijn zo ontzettend veel mogelijkheden bij de Belastingdienst om je te ontplooien en uitdagingen aan te gaan. Zowel in de breedte als de diepte. En ook de werkzaamheden zélf zijn heel afwisselend. Je werkt samen met klanten of met leveranciers. Hoe divers wil je het hebben?" Vera van Os System engineer Websphere Portal

Digital experience richt zich op de infrastructuur van websites en portalen van de Belastingdienst, die het team optimaal stabiel en beschikbaar wil laten zijn. Liefst geautomatiseerd. Dat wordt mogelijk gemaakt door gebruik te maken van cloud oplossingen.

In jouw rol van system engineer maak je de portal, Matomo (Piwik), Web Content Manager, Wordpress en search engines geschikt voor de infrastructuur van de Belastingdienst, die draaien op het PureApplication System en Linux. Je bent aan het scripten om de deployment te automatiseren, lost problemen op bij issues in de omgeving en ontwerpt de automatisering daarvan. Hiervoor stem je veelvuldig af met jouw klanten over hun wensen, die je vervolgens realiseert in de infrastructuur.

Als system engineer ben je dus erg actief in het ontwerpen, realiseren, assembleren en testen van infrastructuur. Je werkt in een team dat agile opereert, met toepassing van de Scrum-methodiek. En je neemt deel in projecten in een DevOps-werkomgeving, waardoor je de kans krijgt om jouw kennis van beveiligingsconcepten, netwerken én ITIL-beheerprocessen en technieken uit te breiden.

Word jij de nieuwe collega van Vera van Os? Of wil je liever eerst eens praten over jouw, misschien wel toekomstige werkzaamheden? Neem dan contact met ons op!

lees meer

Functie-eisen
 • Je hebt bij voorkeur een hbo-diploma in een relevante ICT-richting (technische) informatica en je beschikt over een aantoonbaar hbo werk- en denk niveau.
 • Je hebt kennis van WebSphere Portal Server, Web Content Manager, Forms Experience Builder, webservertechnologieën zoals Apache en Nginx, en WebSphere Application Server.
 • Je hebt kennis van Linux, het inrichten van een webapplicatie-infrastructuur, cloudtechnieken, DB2, LDAP, load balancers en HTML5, en bij voorkeur van Red Hat.
 • Je bent bekend met shellscripting, Python en de J2EE-technologie.
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend, zowel mondeling als schriftelijk.

Jouw competenties?
 • analyseren
 • klantgerichtheid
 • resultaatgerichtheid
 • samenwerken
 • zelfontwikkeling

Herken jij jezelf hierin ook?
Je wilt ertoe doen en daarom kunnen we het geven van een goed beargumenteerd advies met een gerust hart aan je overlaten. Je bent constructief en positief en je stelt je altijd dienstverlenend op. Je wilt hiervoor graag je goede contactuele en communicatieve vaardigheden inzetten. Je werkt aan jouw zelfontwikkeling, denkt in oplossingen en je bent creatief. Én je bent enthousiast, gedreven en stressbestendig. Je vindt het heel plezierig om samen te werken en tegelijkertijd draai jij je hand niet om voor het zelfstandig uitvoeren van werkzaamheden.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands, Engels
Salarisinformatie Bruto € 3.130 - € 4.809 p/m

Salaris­niveau: schaal 11
Salaris­omschrijving
De werkzaamheden in deze functie zijn ingedeeld in schaal 11 van het BBRA '84. Het bijbehorende salaris bedraagt maximaal 4809,00 bruto per maand bij een fulltime dienstverband, exclusief vakantie- en eindejaartoeslag.Het kan voorkomen dat je buiten je reguliere werktijden gevraagd wordt om stand-by te staan om verstoringen in het productieproces op te lossen. Hiervoor krijg je een vergoeding.
Maand­salaris: Min €3.130 – Max. €4.809 (bruto)
Dienst­verband: Vaste aanstelling (eventueel met een proeftijd)
Minimaal aantal uren per week: 36
Maximaal aantal uren per week:36

Naast salaris en vakantiegeld kun je rekenen op een eindejaarsuitkering. De Rijksoverheid hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden. Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer ouderschapsverlof, studiefaciliteiten en een vergoeding woon-werkverkeer. Bij de Rijksoverheid heb je een aantal individuele keuzemogelijkheden bij het samenstellen van je arbeidsvoorwaardenpakket.Wij verwachten van onze werknemers dat ze integer zijn. En we vragen aan nieuwe medewerkers een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Als deze niet kan worden overlegd, volgt geen aanstelling.

lees meer

System engineer Websphere Portal
Score: 9.3
Stemmen: 25

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Apeldoorn