user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature ICT Netwerkbeheerder

NetwerkbeheerderSysteembeheerder
Dunea
 • Dunea
 • MBO niveau 4 of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 40 uur p/w
Functieomschrijving Help jij ons met het stabiel en beschikbaar houden van onze infrastructuur? Kijk je graag vooruit en ben je gericht op het doorvoeren van verbeteringen en kun jij ons vanuit jouw expertise helpen onze ambities waar te maken?

Wat ga je doen?
Als Netwerk- en Systeembeheerder bij Dunea heb jij direct impact op onze klantbeleving. Dunea heeft 1,3 miljoen klanten die we alleen tevreden kunnen houden door het beschikbaar hebben en houden van een stabiele infrastructuur. We hebben jou daarom hard nodig om onze klanten optimaal te kunnen bedienen!

Vanuit een team van 16 specialisten ben jij als Netwerk- en Systeembeheerder verantwoordelijk voor de ontwikkeling, het onderhoud en het in stand houden van de infrastructuur in zowel de IT als OT omgeving. Hiernaast ben je verantwoordelijk voor:
 • De beschikbaarheid, veiligheid en kwaliteit van de IT en OT infrastructuur, verdeeld over meerdere vestigingen. We hebben 5 productielocaties in de regio en een hoofdkantoor in Zoetermeer.
 • Het adviseren van applicatie beheerders, functioneel beheerders bij infrastructurele vragen.
 • Het initiëren van verbeter- en innovatievoorstellen en de implementatie hiervan; zo hebben jouw toekomstige collega’s onlangs gezamenlijk met de leverancier een nieuw ERP-systeem geïmplementeerd binnen de organisatie met een positief resultaat.
 • Het onderhoud van de benodigde documentatie voor wijzigingen en Life-cycle management.
 • Het ontwikkelen van producten of diensten, in samenwerking met andere afdelingen.
 • Het in stand houden en verbeteren van de samenwerking tussen jouw expertise en expertises binnen andere teams/afdelingen om zodoende kansen en bedreigingen te signaleren en tijdig te anticiperen.

Het team Infra & Procesautomatisering ondersteunt en helpt bij nieuwe ontwikkelingen. Het team heeft als uitgangspunt de continuïteit van de beheerprocessen te borgen en de tevredenheid van de stakeholders hoog te houden. We staan voor een veilige en fitte infrastructuur die voldoet aan de gewenst beschikbaarheid. We hebben grote ambities, zo ondersteunen wij vanuit informatievoorziening innovaties zoals bijvoorbeeld de nieuw te ontwikkelen technieken om medicijnresten uit het drinkwater te verwijderen.

Ons team kent een open sfeer met een hoog verantwoordelijkheidsgevoel, een cultuur waarin hard gewerkt wordt maar waar we ook tijd maken voor ontspanning en gezelligheid! We hebben eens per week een stand-up en sluiten wanneer nodig aan bij stand-ups van andere teams.

Bij Dunea ligt de focus steeds meer op de klant, dit heeft ook gevolgen voor de wijze waarop we intern met elkaar omgaan. Voor het onze afdeling Informatievoorziening betekent dit een flexibele inrichting waardoor de informatievoorziening op een duurzame en veilige manier in stand kan worden gehouden én kan worden ingespeeld op toekomstige ontwikkelingen en ambities van Dunea.

lees meer

Functie-eisen Wat vragen we van jou?
 • Je beschikt over een afgerond mbo-4 diploma op het gebied van ICT (bijvoorbeeld netwerkbeheerder/systeembeheerder).
 • Het werk als netwerk- en systeembeheerder kent voor jou geen geheimen.
 • Je beschikt over minimaal 5 jaar recente en relevante werkervaring.
 • Je bent in het bezit van een Cisco certificering CCNA Routing & Switching en/of Cisco Security en hebt affiniteit met netwerkbeveiliging.
 • Het is prettig als je kennis hebt van Agile / Lean werken maar geen vereiste, we nemen je graag mee in onze dagelijkse werkwijze.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Bij Dunea werken mensen met passie voor duin en water. Wij maken water met de natuur en dat is bijzonder. Een product dat er werkelijk toe doet. Met circa 500 deskundige en betrokken collega’s werken we met veel energie aan een duurzaam product. Iedere dag zorgen we voor goed en betrouwbaar drinkwater voor 1,3 miljoen klanten en beschermen we ons prachtige duingebied voor de productie van kraanwater. Een dynamisch proces waarin de klant centraal staat. Dunea is een veelzijdig bedrijf met korte lijnen: een bedrijf in beweging, waar ruimte is voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling. Samen werken aan duin en water. Dat is Dunea.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.641 - € 3.775 p/m

Een salaris van minimaal € 2641,- en maximaal € 3775,- (schaal 9) op basis van 38 uur.
Bovenop het maandsalaris krijg je iedere maand een bedrag (het Flexibel Arbeidsvoorwaarden Budget) van minimaal € 548,- en maximaal € 835,- (Dit is 22,11% van je maandsalaris, inclusief vakantiegeld en eindejaarsuitkering). Vanaf 1-1-2019 krijg je een verhoging van 2.5% op het maandsalaris en het FAB.
Naast de 25 vakantiedagen krijg je bij ons de mogelijkheid om nog eens 30 extra vakantiedagen bij te kopen.
Een centraal gelegen modern kantoor in Zoetermeer met openingstijden van 7.00 tot 19.00 uur met goede bereikbaarheid per openbaar vervoer en ruime parkeergelegenheid. Ons kantoor grenst direct aan station Zoetermeer en aan de A12.
Een iPhone.
Een Fit & Vitaalruimte; een ruimte om te ontspannen en zowel mentaal als fysiek in beweging te zijn, waar onze vitaliteitscoaches tot je beschikking staan.
De tijd en middelen om je te ontwikkelen op zowel persoonlijk als professioneel vlak.
Een goede pensioenregeling via ABP-middelloon, met keuzepensioen, arbeidsongeschiktheidspensioen en nabestaandenpensioen.
Diverse vergoedingen (zoals tegemoetkoming in sportabonnement en reiskostenvergoeding).
Een contract voor 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband.

lees meer

ICT Netwerkbeheerder
Score: 7.7
Stemmen: 27

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Zoetermeer