user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Security Specialist

ICT Security Specialist
Lely
 • Lely
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Functieomschrijving Dit is jouw kans om je passie voor IT-Security in te brengen om de digitale transformatie bij Lely te versterken en mee te bouwen aan onze state of art IT-omgeving.

Belangrijkste taken
Je bent actief betrokken bij het technisch invullen van securitymaatregelen binnen de snelgroeiende IT-omgeving van Lely en het dagelijks beheer hiervan. Je werkt nauw samen met collega-specialisten, variërend van IT-architecten tot softwareontwikkelaars. Je zult actief deelnemen aan het Cloud Competence Center, opgericht om onze IT gerelateerde innovatie doelstellingen te waarborgen alsmede aan DevOps teams.

Als Security Specialist bij Lely ben je bezig met het afhandelen van incidenten, changes en het uitvoeren van projecten. Je geeft invulling aan het inrichten, in stand houden en optimaliseren van security-oplossingen in dynamische, innovatieve omgevingen zoals IT en Product Development.

Denk daarbij dus niet alleen aan het beveiligen van onze kantoorautomatisering zoals werkplekken, netwerken en (cloud) datacenters, maar ook aan geavanceerde melkrobots en andere producten van Lely.

lees meer

Functie-eisen Profiel
 • Je hebt een afgeronde HBO-opleiding richting techniek of IT ;
 • Je hebt minimaal 3 jaar relevante en aantoonbare werkervaring in een vergelijkbare rol;
 • Aanvullende relevante security certificeringen zijn een pré;
 • Ervaring met cloud security is pré;
 • Enthousiast, pragmatisch, resultaatgericht en doorzettingsvermogen zijn kernwoorden die op jou van toepassing zijn, daarnaast ben je servicegerichtheid en heb je proactieve hands-on werkstijl;
 • Je bent bereid om continue je kennis te verbreden en te verdiepen in nieuwe technologieën op security gebied;
 • Je beheerst van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
Deze functie is fulltime (40 uur per week) en bevindt zich in Maassluis, Nederland. Je rapporteert aan de Corporate IT Manager.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands, Engels
Bedrijfsomschrijving Lely, opgericht in 1948, richt zich op een duurzame, winstgevende en aangename toekomst in de agrarische sector. Met de koe als middelpunt ontwikkelt het bedrijf hoogwaardige robots en datasystemen die het dierenwelzijn, de flexibiliteit en productie op het melkveebedrijf verhogen.

Lely is al meer dan 25 jaar wereldwijd leidend in de verkoop en service van geautomatiseerde systemen aan opeenvolgende generaties melkveehouders. Elke dag inspireert Lely haar medewerkers om klanten innovatieve oplossingen te bieden, en een vertrouwde partner te zijn voor lange termijn advies en ondersteuning. Met haar hoofdkantoor in Maassluis en een wereldwijd netwerk van toegewijde Lely Centers voor verkoop en service op maat, is de Lely Groep actief in meer dan zestig landen en biedt zij werk aan zo’n 1.200 mensen.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Een uitdagende werkomgeving met hoogwaardige en vooruitstrevende technologie bij een van de meest innovatieve bedrijven van Nederland. In deze rol kun je impact maken en van echte waarde zijn voor de organisatie en jezelf verder ontwikkelen. Lely betekent...

prima arbeidsvoorwaarden, waaronder 27 vakantiedagen & 13 adv-dagen;
een open werkomgeving met o.a. flexibele werktijden;
vrijheid in het organiseren van je eigen werk;
toegang tot de Lely Academy met een aanbod van verschillende opleidingen;
uitgedaagd worden in je rol en een goede omgeving voor persoonlijke ontwikkeling & groei.


... en op de Lely Campus hebben we de lekkerste cappuccino’s gemaakt door onze eigen barista met verse melk rechtstreeks van de boerderij.

lees meer

Security Specialist
Score: 8.7
Stemmen: 17

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Maassluis