user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Projectmanager

ICT Projectmanager
De Heus Animal Nutrition BV
 • De Heus Animal Nutrition BV
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Functieomschrijving Projectmanager
Ede –fulltime 40 uur


Koninklijke De Heus, opgericht in 1911, is een internationaal opererende familie onderneming met als kernactiviteit hoogwaardige dierenvoeding ofwel Animal Nutrition). Bij De Heus zitten we nooit stil. We verleggen onze grenzen continu en willen steeds maar weer verder vooruit. Gedreven door die ambitie dragen we al meer dan 100 jaar actief bij aan de vooruitgang binnen de agrarische sector. Dat doen we niet alleen met innovatieve, hoogwaardige diervoeding maar ook door middel van diverse technologische ontwikkelingen. Inmiddels maken we ons in meer dan 60 landen sterk voor een verantwoorde en economisch gezonde veehouderij.

Om onze ambities te realiseren en te stroomlijnen zijn we voor de groei van onze Global IT afdeling op zoek naar een Project Manager die samen met diverse collega’s in onze business units, binnen en buiten Nederland, helpt systemen en processen te implementeren. Dit doe je beide vanuit ons hoofkantoor in Ede maar ook op locaties in diverse landen.

Wat ga je doen als Project Manager?
De Heus Animal Nutrition groeit snel: nieuwe landen, nieuwe producten, nieuw, diensten. Meeste activiteiten vereisen ondersteuning van IT. In eerste instantie begeleiden we de implementatie van onze standard ERP-oplossing in verschillende landen. Daarnaast worden diverse e-commerce applicaties geïmplementeerd.

Je leidt kleine en grotere projecten binnen De Heus. Hierbij definieer je met de gebruikers de nieuwe requirements, improvements en changes. De planning, plan van aanpak, deployment, maar ook stakeholders en verwachtingsmanagement, dat zijn allemaal taken die tot jouw werkzaamheden behoren. Verder zorg je voor de oplevering, de bijbehorende training en SLA’s. Samen met een (klein) team van mensen uit binnen- en buitenland, zorg je ervoor dat de beste oplossing wordt geïmplementeerd en goed werkt.

Bij de verdeling van projecten proberen we zoveel mogelijk rekening te houden met jouw voorkeur en expertise. Dit wordt in overleg bepaald.

lees meer

Functie-eisen Wat vragen wij van jou als Project Manager?
De ideale kandidaat heeft ervaring in projectmanagement en bij voorkeur bij de implementatie van ERP pakketten. Je kunt requirements trajecten begeleiden en samenwerken met onze (vaak buitenlandse) partners. Je bent analytisch sterk en kan dit vertalen in oplossingsgerichte stijl van projectmanagement. Daarbij steek je ook zelf de handen uit de mouwen door bijvoorbeeld de kleinere stukken van informatie analyse te doen.

De complexiteit in deze rol wordt met name veroorzaakt door het werken op diverse opdrachten tegelijkertijd, werken in verschillende rollen en met diverse culturen. Hiervoor maak je gebruik van je communicatieve vaardigheden. Je werkt nauw samen met de diverse business leaders en leveranciers, veelal op afstand. Dit vraagt een zelfstandige, pro-actieve, flexibele en oplossingsgerichte opstelling en zeer goed Engels. Het reizen voor deze functie is enigszins te bepalen in overleg, maar behoort zeker tot mogelijkheden. Er is geen sprake van langdurig verblijf in het buitenland (max 3 weken aan een stuk, enkele keer per jaar)

Daarnaast wordt gevraagd:
 • Een afgeronde HBO/WO opleiding.
 • Bij voorkeur 2 jaar relevante ervaring met project/implementatie-management.
 • Aantoonbare ervaring van projectmanagementmethodieken (Bijv. Prince2, PPM).
 • Ervaring met implementatie van ERP systemen is een pre.
 • Kennis van en ervaring met Microsoft Technology is een pre.
 • Een uitstekende beheersing van de Engelse en Nederlandse taal in woord en schrift. (De meeste documenten worden in het Engels opgesteld, echter goede kennis van Nederlands is vereist omdat veel projecten in Nederland plaatsvinden).
 • Bij voorkeur heb je ervaring met het werken met collega’s met verschillende achtergronden en culturen
 • Let op: wij zoeken geen technische projectleider, niet voor infrastructurele projecten, maar iemand die ervaring heeft met het managen van requirements, managen van kleinere groepen mensen (ook op afstand) en implementatie.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands, Engels
Bedrijfsomschrijving Koninklijke De Heus, opgericht in 1911, is een internationaal opererende familie onderneming met als kernactiviteit hoogwaardige dierenvoeding ofwel Animal Nutrition). Bij De Heus zitten we nooit stil. We verleggen onze grenzen continu en willen steeds maar weer verder vooruit. Gedreven door die ambitie dragen we al meer dan 100 jaar actief bij aan de vooruitgang binnen de agrarische sector. Dat doen we niet alleen met innovatieve, hoogwaardige diervoeding maar ook door middel van diverse technologische ontwikkelingen. Inmiddels maken we ons in meer dan 60 landen sterk voor een verantwoorde en economisch gezonde veehouderij.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Wij bieden jou een fulltime dienstverband in een werkomgeving met veel groeipotentieel en bevlogen, professionele collega’s. De bedrijfscultuur tekent zich door korte lijnen en snelle besluitvorming en een no-nonsense cultuur. Een omgeving waarin ruimte is voor je persoonlijke en vakmatige ontwikkeling. Uiteraard in contact met verschillende culturen. Je ontvangt een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket op basis van je opleiding en werkervaring.

lees meer

Projectmanager
Score: 8.6
Stemmen: 35

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Ede