Vacature Information Manager Supply Chain, Production & Operations

ICT Product ManagerICT Projectmanager
Rijk Zwaan
 • Rijk Zwaan
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 38 uur p/w
Functieomschrijving Information Manager Supply Chain, Production & Operations

Lijkt het je leuk om leiding te geven aan een dynamisch team dat voorziet in de juiste IT faciliteiten voor planningstechnieken? Solliciteer dan op deze vacature voor Information Manager Supply Chain, Production & Operations in de Lier.

Hoe ziet jouw werk als Information Manager Supply Chain, Production & Operations eruit?
Als Information Manager Supply Chain, Production & Operations geef je – samen met een collega teamleider – leiding aan het Information Management Supply Chain, Production & Operations team. Dit team is verantwoordelijk voor het productie- en logistieke applicatielandschap en houdt zich bezig met het complexe proces van het produceren, bewerken en verkopen van groentezaden waarbij het gebruik van software niet meer is weg te denken. Het koppelen van vraag en aanbod, rekening houdende met de kwaliteitsaspecten die een natuurproduct met zich meebrengt, vergt namelijk complexe planningstechnieken. Daarnaast vraagt de logistieke afhandeling binnen onze fabriek (inclusief geautomatiseerd magazijn) en richting dochterbedrijven en distributeurs wereldwijd ook om optimale IT ondersteuning. Als Information Manager Supply Chain, Production & Operations sta je midden in de organisatie en bepaal je samen met het management van Operations, Productie & Supply en Sales, de juiste strategie om nu en in de toekomst de benodigde IT oplossingen te kunnen bieden. Je wordt betrokken bij de supply chain strategie om zo in staat te kunnen zijn een passende roadmap voor hard- en software vernieuwingen te bepalen. Je initieert projecten waarin deze IT vernieuwingen worden gerealiseerd samen met jouw team van 15 personen, bestaande uit informatieanalisten en applicatiespecialisten. Je stelt prioriteiten, maakt keuzes en bewaakt de kwaliteit van het werk van het team. Bovendien motiveer je het team en zorg je voor een optimale samenwerking binnen de organisatie. Op dit moment is Rijk Zwaan bezig met een groot project om de belangrijkste componenten in het productie- en logistieke applicatielandschap te vervangen door een standaard ERP-oplossing gecombineerd met specifieke toepassingen voor supply planning, teeltbegeleiding en de aansturing van de fabriek (MES). Als Information Manager Supply Chain, Production & Operations zal je een grote rol spelen in dit project.

lees meer

Functie-eisen Wat jij meebrengt…
Je bent een gedreven en daadkrachtige teammanager. Daarnaast ben je ondernemend, durf je besluiten te nemen en ben je communicatief sterk. Je begeleidt je teamleden in het organiseren van werkzaamheden en in persoonlijke ontwikkeling. Verder ben je in staat om ontwikkelingen binnen IT en de supply chain te vertalen naar concrete IT oplossingen en zoek je hierin actief de samenwerking met je collega’s. Bovendien ben je in staat om in een complexe omgeving overzicht te houden en verbanden te zien en kun je hierover helder communiceren.

Daarnaast kunnen we het volgende vinden op je CV:
 • Een afgeronde HBO/WO opleiding in Supply Chain Management of IT
 • Ervaring in het initiëren en het leiden van grote projecten
 • Vaardigheid en ervaring in het begeleiden en inspireren van teamleden
 • Ervaring met Supply Chain en logistieke processen
 • Kennis van ERP, MES, WMS en planningssystemen is een pre

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Bedrijfsomschrijving In De Lier, in het Westland, ligt het hoofdkantoor van Rijk Zwaan. Een internationaal familiebedrijf met een mensgerichte bedrijfscultuur. Rijk Zwaan staat aan het begin van de voedselketen. We ontwikkelen groenterassen en verkopen daarvan de zaden aan telers over de hele wereld. We richten ons op de lange termijn en bieden daarom direct een vast contract bij indiensttreding. We kunnen en willen vanuit onze positie een bijdrage leveren aan het welzijn en de gezondheid van mensen over heel de wereld. Het draait bij ons iedere dag weer om groei. De groei van een natuurlijk product, dat we wereldwijd exporteren. De groei van ons bedrijf, waar nu ruim 3.000 mensen werken in meer dan 30 landen. En vooral de groei van onze medewerkers. Je krijgt bij ons namelijk alle ruimte om te ondernemen en je zelf te ontwikkelen. En dat waarderen onze medewerkers waardoor we uitgeroepen zijn tot Beste Werkgever 2017 / 2018 in de categorie productie en industrie. Samen met collega’s streven naar het beste en lekkerste uit de natuur. Elkaar aanvullen, helpen en inspireren. Zo willen we samen blijven werken aan een gezonde toekomst.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Information Manager Supply Chain, Production & Operations
Score: 9.3
Stemmen: 47

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. De Lier