user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Information Manager R&D

ICT Projectmanager
Rijk Zwaan
 • Rijk Zwaan
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 38 uur p/w
Functieomschrijving Wil jij bijdragen aan een gezonde toekomst door leiding te geven aan een dynamisch team dat software ontwikkelt en beheert voor moderne plantenveredeling? Solliciteer dan op deze vacature voor Information Manager R&D op onze vestiging in Fijnaart.

Hoe ziet jouw werk als Information Manager R&D eruit?
Als Information Manager R&D geef je –samen met een collega teamleider- leiding aan het IMS R&D team. Dit team ontwikkelt en beheert een gevarieerde set aan maatwerk en standaard software dat voortdurend onderhevig is aan snel opvolgende vernieuwingen binnen research en veredeling. In moderne plantenveredeling is het gebruik van software namelijk niet meer weg te denken. Door metingen aan planten met sensoren en het lezen van DNA informatie worden R&D processen op allerlei vlakken ondersteund. De juiste IT faciliteiten zijn daarmee inmiddels een randvoorwaarde voor de ontwikkeling van nieuwe groenterassen. Als Information Manager R&D sta je midden in de organisatie en bepaal je samen met onderzoekers de juiste strategie om nu en in de toekomst de benodigde IT oplossingen te kunnen bieden. Je wordt betrokken bij de R&D strategie om zo in staat te kunnen zijn een passende roadmap voor hard- en software vernieuwingen te bepalen. Je initieert projecten waarin deze IT vernieuwingen worden gerealiseerd samen met jouw team van 13 personen, waaronder projectleiders, software engineers en applicatiespecialisten. Je motiveert je team en zorgt voor een optimale samenwerking binnen de organisatie.

lees meer

Functie-eisen Wat jij meebrengt…
Je bent een gedreven, daadkrachtige teammanager en geïnteresseerd in onderzoek en plantenveredeling. Daarnaast ben je ondernemend, durf je besluiten te nemen en ben je communicatief sterk. Je begeleidt je teamleden in het organiseren van werkzaamheden en in persoonlijke ontwikkeling. Verder ben je in staat om ontwikkelingen binnen IT en onderzoek te vertalen naar concrete IT oplossingen en zoek je hierin actief de samenwerking met je collega’s. Bovendien ben je in staat om in een complexe omgeving overzicht te houden en verbanden te zien en kun je hierover helder communiceren.

Daarnaast kunnen we het volgende vinden op je CV:
 • Een afgeronde HBO/WO opleiding in Life Sciences of IT
 • Ervaring in het initiëren en het leiden van grote projecten binnen een R&D omgeving
 • Vaardigheid en ervaring in het begeleiden en inspireren van teamleden
 • Kennis van de ontwikkelingen op IT-gebied en Big Data in het bijzonder

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Bedrijfsomschrijving In Fijnaart, in Noord-Brabant, ligt een Research & Development locatie van Rijk Zwaan, een internationaal familiebedrijf met een mensgerichte bedrijfscultuur. Rijk Zwaan staat aan het begin van de voedselketen. We ontwikkelen groenterassen en verkopen daarvan de zaden aan telers over de hele wereld. We richten ons op de lange termijn en bieden daarom direct een vast contract bij indiensttreding. We kunnen en willen vanuit onze positie een bijdrage leveren aan het welzijn en de gezondheid van mensen over heel de wereld. Het draait bij ons iedere dag weer om groei. De groei van een natuurlijk product, dat we wereldwijd exporteren. De groei van ons bedrijf, waar nu ruim 3.000 mensen werken in meer dan 30 landen. En vooral de groei van onze medewerkers. Je krijgt bij ons namelijk alle ruimte om te ondernemen en je zelf te ontwikkelen. En dat waarderen onze medewerkers waardoor we uitgeroepen zijn tot Beste Werkgever 2017 / 2018 in de categorie productie en industrie. Samen met collega’s streven naar het beste en lekkerste uit de natuur. Elkaar aanvullen, helpen en inspireren. Zo willen we samen blijven werken aan een gezonde toekomst.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Information Manager R&D
Score: 9.2
Stemmen: 51

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Fijnaart