Vacature Software Solutions Manager

Agile CoachScrum Master
Rijk Zwaan
 • Rijk Zwaan
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 38 uur p/w
Functieomschrijving Software Solutions Manager

Heb jij de ambitie om een team van specialisten aan te sturen en kun je visie en strategie samenstellen om onze interne softwareontwikkeling verder te professionaliseren? Solliciteer dan op deze vacature voor Software Solutions Manager in De Lier.

Hoe ziet jouw werk als Software Solutions Manager eruit?
Als Software Solutions Manager geef je leiding aan het Software Solutions Team. Dit team is verantwoordelijk voor de softwareontwikkeling en applicatie integratie binnen Rijk Zwaan. Je rol omvat onder andere het verder professionaliseren van onze interne Scrum-teams en het richting geven aan de wijze waarop techniek bij Rijk Zwaan wordt toegepast. Samen met het team borg jij hergebruik en consistente toepassing van gekozen methoden en technieken binnen projecten en adviseer en begeleid je collega’s proactief op technisch vlak. In dit proces stel je prioriteiten, maak je keuzes, en bewaak je de kwaliteit van het werk van het team. Als Software Solutions Manager grijp je in bij projecten waarin de technische realisatie een bottleneck vormt en neem je de regie over het integratie component bij de implementatie van ons nieuwe ERP systeem. Ook neem je zelf de leiding bij diverse projecten waarin softwareontwikkeling een belangrijke rol speelt. Je zoekt continue naar de match tussen nieuwe mogelijkheden in de markt en de behoefte binnen Rijk Zwaan. Voor nieuwe mogelijkheden zoek je draagvlak en initieer je projecten om deze te implementeren. Je motiveert je team en zorgt voor een optimale samenwerking binnen de organisatie.

lees meer

Functie-eisen Wat jij meebrengt…
Je bent een gedreven, daadkrachtige teammanager en geïnteresseerd in professionele softwareontwikkeling. Daarnaast ben je ondernemend, durf je besluiten te nemen en ben je communicatief sterk. Dit betekent dat je de kar trekt en zorgt dat het voor elkaar komt. Je doet dit met je team, waarbij je actief verdere persoonlijke ontwikkeling van de teamleden stimuleert. Verder ben je in staat om technische ontwikkelingen te vertalen naar concrete IT oplossingen en zoek je hierin actief de samenwerking met je collega’s. Bovendien kan je overzicht houden en verbanden zien in een complexe omgeving en kun je hierover helder communiceren.

Daarnaast kunnen we het volgende vinden op je CV:
 • Een afgeronde HBO/WO opleiding
 • Ervaring in het vak als bijvoorbeeld architect, technisch ontwerper en/of softwareontwikkelaar
 • Je bent bekend met moderne ontwikkelmethoden en tools (o.a. Jira, Octopus, Azure DevOps, etc.)
 • Vaardigheid en ervaring in het begeleiden en inspireren van teamleden

 

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Bedrijfsomschrijving In De Lier, in het Westland, ligt het hoofdkantoor van Rijk Zwaan. Een internationaal familiebedrijf met een mensgerichte bedrijfscultuur. Rijk Zwaan staat aan het begin van de voedselketen. We ontwikkelen groenterassen en verkopen daarvan de zaden aan telers over de hele wereld. We richten ons op de lange termijn en bieden daarom direct een vast contract bij indiensttreding. We kunnen en willen vanuit onze positie een bijdrage leveren aan het welzijn en de gezondheid van mensen over heel de wereld. Het draait bij ons iedere dag weer om groei. De groei van een natuurlijk product, dat we wereldwijd exporteren. De groei van ons bedrijf, waar nu circa 2800 mensen werken in meer dan 30 landen. En vooral de groei van onze medewerkers. Je krijgt bij ons namelijk alle ruimte om te ondernemen en je zelf te ontwikkelen. Samen met collega’s streven naar het beste en lekkerste uit de natuur. Elkaar aanvullen, helpen en inspireren. Zo willen we samen blijven werken aan een gezonde toekomst.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Software Solutions Manager
Score: 7.9
Stemmen: 45

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. De Lier