Vacature Linux Specialist

SysteembeheerderSystem Engineer
Rijk Zwaan
 • Rijk Zwaan
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 38 uur p/w
Functieomschrijving Linux Specialist

Gaat jouw hart sneller kloppen van open-source besturingssystemen en vind je het leuk om samen te werken met diverse collega’s in een dynamische omgeving? Solliciteer dan op deze fulltime vacature voor Linux specialist op onze vestiging in Fijnaart.

Hoe ziet jouw werk als Linux Specialist eruit?
Als Linux specialist op de ICT Infrastructure afdeling van Rijk Zwaan beheer je samen met je collega’s de R&D Infrastructuur waaronder de hele Linux omgeving. Dit betekent dat je meewerkt aan projecten om de Linux omgeving te verbeteren en collega’s adviseert en ondersteunt. Je werkt zowel samen met R&D collega’s op het gebied van data science en software development als met Windows, Storage en Netwerk beheerders die onderdeel uitmaken van hetzelfde IT team. Daarnaast ben je ook in contact met externe partijen en partners. Dit betekent dat je standplaats in Fijnaart is maar dat je ook 1 of 2 dagen per week op onze vestiging in de Lier zal zijn. Verder draag je bij aan het beschikbaar stellen van nieuwe innovatieve applicaties zoals bijvoorbeeld deep learning systemen.
 

lees meer

Functie-eisen Wat jij meebrengt…
Je hebt een brede ICT achtergrond en een drive om te automatiseren. Verder heb je de nodige communicatieve skills en ben je een echte team player. Je houdt van diversiteit in je werk en kan goed multitasken. Bovendien ben je flexibel en geïnteresseerd in onze markt en werkwijze.

Daarnaast kunnen we het volgende vinden op je CV:
 • Een afgeronde HBO-opleiding op het gebied van ICT
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring in vergelijkbare omgevingen
 • Kennis van en hands-on ervaring met Linux (Centos en Ubuntu bij voorkeur), Containers (Docker, Singularity), MongoDB, PostgreSQL en scripten (bash, python en Ansible)

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Bedrijfsomschrijving In Fijnaart, West-Brabant, ligt een Research & Development locatie van Rijk Zwaan en in De Lier, in het Westland, ligt het hoofdkantoor van Rijk Zwaan. Een internationaal familiebedrijf met een mensgerichte bedrijfscultuur. Rijk Zwaan staat aan het begin van de voedselketen. We ontwikkelen groenterassen en verkopen daarvan de zaden aan telers over de hele wereld. We richten ons op de lange termijn en bieden daarom direct een vast contract bij indiensttreding.
We kunnen en willen vanuit onze positie een bijdrage leveren aan het welzijn en de gezondheid van mensen over heel de wereld. Het draait bij ons iedere dag weer om groei. De groei van een natuurlijk product, dat we wereldwijd exporteren. De groei van ons bedrijf, waar nu circa 2800 mensen werken in meer dan 30 landen. En vooral de groei van onze medewerkers. Je krijgt bij ons namelijk alle ruimte om te ondernemen en je zelf te ontwikkelen. Samen met collega’s streven naar het beste en lekkerste uit de natuur. Elkaar aanvullen, helpen en inspireren. Zo willen we samen blijven werken aan een gezonde toekomst.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Linux Specialist
Score: 7.1
Stemmen: 44

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Fijnaart