user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Senior Business Intelligence Consultant

Business AnalistBusiness Consultant
VodafoneZiggo
 • VodafoneZiggo
 • Universitair of hoger
 • Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Functieomschrijving SENIOR BUSINESS INTELLIGENCE (BI) CONSULTANT

Onze klanten betere en meer service en diensten leveren op basis van data

Dit doe je voor onze klant
Op het snijvlak tussen business en IT, daar voel jij je het best. Jij weet als Senior Business Intelligence (BI) Consultant wat nodig is qua insights en weet die resoluut te vertalen naar actions. Dat is de magie die leidt tot een complete BI Reporting en Insights roadmap die jij samenstelt en levert met jouw team van BI-professionals. Je bent de vertrouwde adviseur van het (senior) management van jouw domein en stuurt een fors team aan van 30-40 BI-professionals. Tegelijkertijd zorg je dat de lopende projecten in goede banen worden geleid door de BI-projectmanagers in jouw team. Dankzij jouw ruime ervaring in verschillende organisatieonderdelen laveer je soepel tussen (senior) management en stakeholders, maar ook op operationeel tactisch en strategisch niveau.

Zó doe je dit
 • adviseren van het management over de vertaling van het businessmodel naar KPI-besturing
 • verrassen met innovatieve BI-oplossingen
 • continu op de hoogte blijven van de ontwikkelingen en uitdagingen in jouw businessdomein
 • overzicht bewaren, met oog voor detail, waarbij je de inhoud niet schuwt
 • motiveren van teamleden om dagelijks het beste uit zichzelf te halen

Jij versterkt
VodafoneZiggo heeft alle BI-activiteiten ondergebracht in een centraal BI Competence Center. Onze specialisten met uiteenlopende achtergronden en culturen werken in vijf verschillende businessdomeinen. Als Senior Business Intelligence (BI) Consultant ben je een belangrijke schakel in het BICC. Analytisch, resultaatgedreven en energiek zijn kenmerken die ons binden. We inspireren elkaar en we zijn echte liefhebbers van ons vak. Er is veel vrijheid om je functie voor een belangrijk deel zelf in te vullen.

lees meer

Functie-eisen Jij hebt hét
De natuurlijke aanleg om een groep mensen te kunnen leiden en inspireren en je kunt aantonen dat je dat reeds succesvol in de praktijk hebt gebracht. Je weet grote teams te laten excelleren door jouw persoonlijke leiderschapsstijl en de mensen om je heen mee te nemen in de veranderingen binnen een hectische omgeving die volop in ontwikkeling is. En sparren met collega’s en adviseren kun je als geen ander. Ook heb je voor deze vacature Senior Business Intelligence (BI) Consultant bij VodafoneZiggo:
 • een afgeronde master in een bedrijfskundige of informatiemanagementrichting
 • zo'n 7 à 10 jaar werkervaring, waarbij je leiding hebt gegeven aan complexe programma's. Bijvoorbeeld als data-, analytics- of insights consultant, of manager van een BI-afdeling
 • aantoonbare ervaring met project- en programmamanagement voor complexe samenhangende projecten
 • ruime ervaring met stakeholder- en perceptiemanagement in een dynamische omgeving
 • een duidelijke connectie met een commerciële omgeving
 • zeer goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands, Engels
Bedrijfsomschrijving VodafoneZiggo is een krachtenbundeling van twee sterke Nederlandse bedrijven. Samen vormen we sinds januari 2017 een ijzersterke combinatie in Nederland. Als communicatieprovider bieden we onze klanten het beste aan entertainment, mobiele telefonie, vaste telefonie en internet. Met onze producten en diensten inspireren we mensen, bedrijven en de samenleving om contact te maken. Of dat nu onderweg, thuis of op het werk is.

Met meer dan 8.000 medewerkers zijn we vol energie, ambitieus en maatschappelijk betrokken. Trots op wat wij presteren en met wie we dit doen. Met voor ieder veel ruimte om zich te kunnen ontwikkelen en kansen te benutten.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

een ambitieuze werkgever. We willen het beste voor jou en je collega’s
een goed salaris. Feilloos afgestemd op je achtergrond
financiële voordelen. Denk bijvoorbeeld aan regelingen met betrekking tot je verlof, pensioen en andere gunstige arbeidsvoorwaarden
groeipotentie. Wij bieden de (door)groeimogelijkheden. Aan jou om deze te benutten

lees meer

Senior Business Intelligence Consultant
Score: 8.6
Stemmen: 46

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Maastricht