user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Junior frontend developer

Front-end Developer
Retail Solutions
 • Retail Solutions
 • HBO of hoger
 • Junior/Medior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 40 uur p/w
Functieomschrijving Junior Frontend developer (vaste baan)
Laat jij als frontender je ontwikkelcapaciteiten graag los op de mooiste personeelsmanagement applicatie op de markt, PMT? Is het een kick voor je als 100.000+ supermarktmedewerkers straks met jouw software hun roosters, beschikbaarheid en verlof kunnen inzien en aangeven? Werk je graag in een klein dynamisch team waarbij jij de man/vrouw bent voor alles op Frontend gebied? Dan is dit misschien wel jóuw droombaan! 
 
Wat ga je doen als Frontend Developer

PMT rust op een REST server die nu in ontwikkeling is. Je zult voornamelijk de frontend(s) bouwen maar kunt je ook een weg vinden in de backend. Op basis van layouts en styleguide kun je een template maken en deze vullen met datasets die je uit de backend ophaalt. Je draagt actief bij aan een goede gebruikers ervaring. Kortgezegd: jij weet de vertaalslag te maken van idee naar een goede front-end ervaring. Daarbij zorg je voor goede kwaliteit van de code, leesbaarheid, gebruiksvriendelijkheid, veiligheid en performance. 

We snappen dat je wellicht nog niet op dit niveau bent, en bieden je de mogelijkheid om in korte tijd veel te leren. In het huidige team zit een senior frontend developer die je in een half jaar op stoom gaat brengen, zodat je steeds meer verantwoordelijkheid durft te dragen.
Jij:
 • Leert snel;
 • Programmeert, test en implementeert op ons pakket PMT;
 • Zorgt dat de backend en frontend van de applicatie goed met elkaar geïntegreerd zijn; 
 • Adviseert je projectteam op frontend gebied over nieuwe technieken en mogelijke uitdagingen; 
 • Lost waar nodig problemen op, test en documenteert wijzigingen; 
 • Werkt samen met developers, functioneel ontwerpers en andere specialisten. 
Jij bent de leergierige, gebruikersgerichte programmeur die ons team komt aanvullen!
 

lees meer

Functie-eisen Wat wij van jou als Frontend Developer verwachten
Collega Marcel licht toe: 

"Elke ochtend houden we een Daily Standup bij een videoscherm. Hierbij wordt besproken wat de voortgang is en waar je tegenaan loopt. Na de stand up kun je verder met de stories die je uit de sprint hebt gekozen. Als je een story hebt ontwikkeld volgens de acceptatie criteria zal een collega een code review uitvoeren in Github - wat je zelf natuurlijk ook gaat doen. Je code zal worden getest - automatisch en handmatig, waarbij bevindingen
gelijk bij je terecht komen. Drie toegewijde testers borgen de kwaliteit van onze releases. In onze organisatie is iedereen dichtbij, dus bij vragen kun je meestal gelijk verder. Tussendoor communiceer je veelal via hangouts, maar neemt ook deel aan team meetings via Skype.
Elke sprint, die twee weken duurt, sluiten we af met een review, waarbij belanghebbenden komen kijken wat voor moois we gemaakt hebben. Hierbij kunnen natuurlijk kleine wensen naar voren komen, en waarbij je vragen kunt stellen, maar ook beantwoorden. Hebben we de sprint gehaald dan kan de vrijdagmiddag worden gebruikt als Coding Friday: werk aan wat jij zelf zou willen toevoegen aan onze applicatie!" 
 
Als zo’n informeel bedrijf met korte lijnen je aanspreekt en je daar je ambities wel in kwijt kan, zouden wij graag van jou zien:
 • Je hebt Junior tot Medior kennis en ervaring met frontend;
 • Je bent bekend met HTML, CSS en frameworks zoals React, Vue, Bootstrap;
 • Je bent analytisch vaardig als het om complexe problemen gaat, resultaatgericht en weet goed gedisciplineerd en getailleerd te werken;
 • Samenwerken gaat je goed af - met je collega's deel je kennis en samen behaal je je doelen;
 • Je bent vaardig in Engels, want wij werken ook met internationale collega's;
 • En het is een pré als je ook ervaring hebt in de retail zodat je je nog beter kan verplaatsen in onze gebruikers. 

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels
Bedrijfsomschrijving Een Leusdens familiebedrijf met oorsprong en achtergrond in de retail. Een software oplossing die op de werkvloer geboren is uit noodzaak. Jarenlange ervaring in de retail maakt ons pakket onderscheidend en zorgt dat wij echt aansluiting hebben met onze klanten. Geen loze praatjes, maar resultaat. Dat doen wij op een transparante, no-nonsense wijze. Dat dragen onze mensen uit: succesvol, want de grootste retailers zoals Jumbo, Coop en Albert Heijn werken met onze oplossingen voor personeelsplanning. Ons nieuwe kantoor - naast de supermarkt waar het allemaal begon – verbindt ons nog dagelijks met de markt. In een klein dynamisch team werken we hard en vol ambitie aan groei. Daar staat nog een leeg state-of-the-art sta-bureau voor jou vrij! (zitten mag ook).

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden;
Collega’s met humor en grenzeloze ambitie;
Een marktconform salaris volgens ICK CAO (schaal afhankelijk van ervaring en opleiding);
Een nieuw kantoor in winkelcentrum Leusden met fijne (sta, hang en zit-) werkplekken, elke dag gratis verse lunch en gratis parkeermogelijkheden;
25 vakantiedagen.

lees meer

Junior frontend developer
Score: 7.9
Stemmen: 33

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Leusden