user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature ICT Applicatie Specialist Supply Chain, Production & Operations

Functioneel Applicatiebeheerder
Rijk Zwaan
 • Rijk Zwaan
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 38 uur p/w
Functieomschrijving ICT Applicatie Specialist Supply Chain, Production & Operations

Werk jij graag in een groeiende, internationale en innovatieve omgeving? Vind je het leuk om mee te werken aan een groot en uitdagend veranderproject? Solliciteer dan op deze fulltime vacature voor ICT Applicatie Specialist op onze vestiging in De Lier.

Hoe ziet jouw dag als ICT Applicatie Specialist Supply Chain, Production & Operations bij Rijk Zwaan eruit?
Binnen deze zelfstandige functie ben je de schakel tussen de gebruikers (business) en de ICT. Je bent nauw betrokken bij de implementatie van het nieuwe planningssysteem en het nieuwe ERP-pakket. Je zorgt samen met de pakketleverancier voor de juiste inrichting van de applicaties en de interfaces en ondersteunt de gebruikers bij het testen en bij de implementatie. Je bent aanspreekpunt voor complexere vragen over de werking van applicaties en je zorgt dat verstoringen in de applicaties worden opgelost. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het inventariseren en analyseren van de behoeften van gebruikers op het gebied van Supply Chain en de vertaling naar praktische oplossingen in het huidige of toekomstige applicatielandschap. Vervolgens coördineer, test en implementeer je deze wijzigingen of nieuwe releases. Je werkt nauw samen met alle interne en externe stakeholders. Het is een functie waarbij je veel internationale contacten hebt; de toepassingen zullen worden gebruikt in binnen- en buitenland. 

lees meer

Functie-eisen Wat jij meebrengt…
Je bent resultaatgericht en werkt graag samen. Je bent een doorzetter en je hebt goede communicatieve vaardigheden. Daarnaast ben je enthousiast en betrokken bij het voortdurend verbeteren van je eigen werk en diensten die we leveren aan onze gebruikers.

Daarnaast kunnen we het volgende vinden op je cv:
 • Een afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur op het gebied op Bedrijfskunde, Logistiek en/of Informatica
 • Kennis van automatisering en de laatste mogelijkheden en ontwikkelingen op ICT gebied
 • Meerdere jaren ervaring met functioneel (applicatie)beheer en affiniteit met techniek
 • Ruime ervaring met het werken in projecten, bij voorkeur in een logistieke omgeving
 • Affiniteit met techniek

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Salaris in overleg
ICT Applicatie Specialist Supply Chain, Production & Operations
Score: 7.8
Stemmen: 17

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. De Lier