user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature System Manager

System EngineerCisco
Stater
 • Stater
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Functieomschrijving SYSTEM MANAGER

Wat zeg je wanneer iemand vraagt wat je nu precies doet?
“Ik zorg met mijn uitgebreide kennis en ervaring ervoor dat alle 1500 medewerkers van Stater gebruik kunnen maken van onze systemen. De bedrijfscontinuïteit is mijn top prioriteit“.

DE FUNCTIE
Als System Manager ben je verantwoordelijk voor het adviseren, implementeren, beheren en optimaliseren van de technische infrastructuur binnen Stater. Binnen het IaaS team beheer je bedrijf kritische middelen en systemen die door Stater gebruikt worden.

Je speelt dus als System Manager een kritische rol in de bedrijfscontinuïteit als het gaat om de werking van de systemen van Stater. Je bent verantwoordelijk voor het volledige beheer en de 3e lijns support van onze Windows OS omgeving, ICT infrastructuur en onze Server applicaties. Naast generieke taken ben je als System Manager gespecialiseerd in een bepaald deelgebied van bedrijf kritische middelen die je beheert. Jouw deelgebied is Virtualisatie in de breedste zin van het woord.

De uitdaging zit in de grote en complexe IT omgeving waar jij samen met je team (14FTE) aan werkt. Denk hierbij aan 1700+ werkplekken, 2540+ servers, virtualisatie en daarnaast zijn we ook druk bezig met de migratie naar een nieuwe Citrixomgeving waarbij we gebruik maken van Virtuele Desktops.

Het werk als System Manager bij Stater is uitdagend en afwisselend. In een vast ritme van 6 weken werk je volgens Kanban en behandel je bijvoorbeeld incidenten of wijzigingsverzoeken. De daaropvolgende 6 weken werk je in een scrum team en ben je verantwoordelijk voor de migraties, implementatieverzoeken en denk je mee met de roadmaps. Daarnaast zorg jij voor de perfecte fit tussen de (interne) klantvraag en bestaande of nieuwe systemen. Je krijgt de vrijheid om verbeteringen aan te brengen binnen de complexe ICT Infrastructuur van Stater waardoor je echt van waarde kan zijn voor Stater.

lees meer

Functie-eisen HET PROFIEL
De uitdaging binnen deze functie wordt mede bepaald door het zeer gevarieerde werk, gezien je elke 6 weken wisselt tussen het kanban- en scrumteam. Je kunt goed zelfstandig werken maar bent ook een echte teamplayer die het leuk vindt om samen resultaten te behalen. Je bent sterk onderlegd in Virtualisatie. Daarnaast ben je ook communicatief vaardig en sta je open om feedback te geven en te ontvangen. Proactief mee denken om de infrastructuur van Stater te verbeteren zie je als een uitdaging en je pakt daarin dan ook je vrijheid.

Daarnaast vragen we:
 • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring;
 • Hbo werk- en denkniveau (Informatica/ICT);
 • Ervaring met Cisco UCS.
 • Aantoonbare ervaring met Microsoft & Microsoft Hyper-V platformen;
 • Ervaring met Hitachi Storage is een pré;
 • Kennis en ervaring met Powershell
 • Ervaring met Microsoft SCCM en VMware UEM is een pré;
 • Ervaring met mobile devices en MDM oplossingen is een pré;
 • Ervaring met Agile (Scrum & Kanban).

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Salaris in overleg

Een passend salaris
System Manager
Score: 8.5
Stemmen: 50

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Amersfoort