user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature ICT medewerker / systeembeheerder

Systeembeheerder
ARTIS
 • ARTIS
 • MBO niveau 4 of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 38 uur p/w
Functieomschrijving ICT-medewerker / systeembeheerder
Op dit moment is het cluster Planning & control op zoek naar een ICT-medewerker / systeembeheerder (38 uur per week).

ARTIS is een ontmoetingsplek waar we natuur op een vindingrijke manier dichtbij brengen en debat faciliteren over hoe de mens natuur waardeert, begrijpt en behandelt. Jaarlijks bezoeken meer dan 1,4 miljoen mensen het ARTIS-Park en ARTIS-Micropia.

De ICT-afdeling verzorgt de continuïteit van alle ICT-gerelateerde systemen in ARTIS. De werkzaamheden variëren van het ondersteunen van eindgebruikers tot het inrichten van nieuwe servers en applicaties. De ICT-afdeling bestaat op dit moment uit een medewerker en een coördinator.

Werkzaamheden
De afdeling ICT verzorgt de continuïteit van alle ICT-gerelateerde systemen in ARTIS. De werkzaamheden variëren van het ondersteunen van eindgebruikers tot het inrichten van nieuwe servers en applicaties. Daarnaast draag je regelmatig bij aan interne projecten en ben je ook inhoudelijk goed op de hoogte van de systemen binnen ARTIS. De toepassing van ICT binnen ARTIS is breed en beperkt zich niet tot servers en werkplekken. Denk hierbij ook aan kassa’s, CRM, toegangscontrole, telefonie, gebouwbeheersystemen, beveiliging, camera’s, parkeersystemen en diverse audiovisuele opstellingen. Bovendien heeft het netwerk de omvang van een klein dorp. Het analyseren van storingen en het dagelijks onderhoud vereist een breed interessegebied waarbij communicatie met de gebruikers van groot belang is. De dagelijkse taken bestaan uit het beheren van werkstations, accountbeheer binnen verschillende applicaties, uitvoeren van periodieke audits, plaatsen en patchen van apparatuur, verhelpen van storingen en het ondersteunen van medewerkers.

lees meer

Functie-eisen
 • Een afgeronde relevante mbo-opleiding en aantoonbare ervaring binnen de ICT;
 • Gedegen kennis van Microsoft omgevingen op server- en werkplekniveau;
 • Bekend met standaard netwerkcomponenten en TCP/IP configuraties;
 • Ervaring met VMware, RES, Citrix, Exchange, MSSQL en Linux is een pré.
De verscheidenheid aan werkzaamheden vraagt om een zorgvuldige, nauwkeurige en resultaatgerichte persoonlijkheid en een servicegerichte houding naar zowel publiek als interne gebruikers. Verder ben je proactief, enthousiast, communicatief vaardig en zelfstandig. Je bent betrokken, staat stevig in je schoenen en je blijft overeind in een complexe organisatie. Je werkt gestructureerd en hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. ARTIS is 365 dagen per jaar geopend, daarom is het belangrijk dat je flexibel bent. Weekenddagen zijn afwisselend onderdeel van de normale werkweek en ook ben je bereid om soms in de avonden werkzaamheden uit te voeren. 

Wat biedt ARTIS?
Wij bieden je een baan met verantwoordelijkheid, uitdaging en ontwikkelingsmogelijkheden op één van de mooiste plekken in Amsterdam. De aanstelling geschiedt in eerste instantie voor een jaar met de mogelijkheid tot verlenging. Het salaris is afhankelijk van ervaring en opleiding.

Solliciteren
Solliciteren kan alleen via de ''Solliciteer'' button. Voor vragen over de procedure kun je terecht bij P&O. Voor inhoudelijke vragen kun je terecht bij Daniël Koldewijn, via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: ICT, IT, services, software, ARTIS, artis, amsterdam, vacature  

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Salaris in overleg
ICT medewerker / systeembeheerder
Score: 8.2
Stemmen: 37

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Amsterdam