user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Medewerker Infrastructuurbeheer / netwerkspecialist

Netwerk Engineer
Gemeente Den Haag
 • Gemeente Den Haag
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Functieomschrijving Medewerker Infrastructuurbeheer / netwerkspecialist 

Heb jij verstand van ICT netwerken en wil je meewerken aan de ICT infrastructuur van Den Haag? Lees dan gauw verder en kom werken bij onze gemeente!

Wat ga je doen?
Om de burgers, bedrijven, instellingen en medewerkers van Den Haag te bedienen, beheren wij een complex ICT-landschap: o.a. 8000 werkplekken op 140 verschillende locaties, een groot aantal servers, databases en applicaties. Aan de hand van de I-visie 2015-2018 en de roadmap ICT is deze complexe en veilige omgeving, dynamisch op weg naar de toekomst.

Als medewerker infrastructuurbeheer voer jij de regie over het netwerk van de gemeente Den Haag. Je bent intermediair tussen de business, functioneel beheerders, security en de uitvoerende IT-partners. Je ondersteunt bij het vinden van de oorzaken van incidenten en problemen, door het doen van onderzoek, analyse en rapportage op het terrein van netwerk en connectivity. Daarna neem je de juiste acties om herhaling te voorkomen. Ook zal je als technisch consultant deelnemen aan de projecten bij het onderdeel Vernieuwing en bijvoorbeeld meewerken aan de voorbereidingen voor de verschillende aanbestedingen. Kortom, je krijgt in deze functie de ruimte en vrijheid om mee te denken (liefst out of the box), te innoveren en mee te gaan met de nieuwste ontwikkelingen. 

lees meer

Functie-eisen Je bent breed inzetbaar op het gebied van infrastructuurbeheer, bent resultaatgericht, kan goed schakelen, denkt in mogelijkheden en bent een fijne collega om mee samen te werken. Daarnaast beschik je over:
 • een afgeronde hbo opleiding op het gebied van ICT;
 • minimaal 5 jaar relevante werkervaring op het gebied van ICT infrastructuur;
 • kennis van en ervaring op het gebied van netwerken en connectivity.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 4.225 p/m
Medewerker Infrastructuurbeheer / netwerkspecialist
Score: 8.4
Stemmen: 43

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Den Haag