user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Technisch Applicatiebeheerder

Technisch ApplicatiebeheerderSQL Server.NET
MediaMarkt Nederland BV.
 • MediaMarkt Nederland BV.
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Functieomschrijving Technisch Applicatiebeheerder

MediaMarkt is marktleider op het gebied van consumentenelektronica in Nederland. Als team bouwen wij aan het blijven van dé omnichannel speler met 49 vestigingen en een online webshop. Hoe we dat doen? Door onze klanten op één te zetten. Altijd. Door zowel online als offline de beste klantbeleving te bieden. Wij bouwen een feestje voor en met onze klanten. Wij geloven dat alles kan als je zelf actie onderneemt. Werken bij MediaMarkt betekent: met plezier willen winnen!

De ICT afdeling is niet alleen verantwoordelijk voor Nederland, maar ook voor België en Luxemburg. Binnen de afdeling ICT is Team Applications verantwoordelijk voor de dagelijkse operatie van de bedrijfsapplicaties. De Technisch Applicatiebeheerder zorgt dat de bedrijfsapplicaties optimaal functioneren, waaronder de achterliggende systemen zoals Microsoft Dynamics, Microsoft SharePoint, diverse webapplicaties en de onderliggende databases.Je bent verantwoordelijk voor het beheren en optimaliseren van de databases en het opzetten, ontwikkelen en beheren van diverse ETL processen (Microsoft SSIS). Verder zet je diverse integratieprocessen en interfaces op tussen diverse bedrijfsapplicaties of externe systemen en beheert deze. Als Specialist ben je inzetbaar tijdens winkelopeningstijden en bereikbaarheidsdiensten.

Wat ga je doen?
Binnen de retail hebben we te maken met snelle veranderingen en bedrijfskritische systemen, de uitdaging is hierbij om de systemen stabiel te houden binnen een dynamische werkomgeving. Als Specialist zorg jij ervoor dat alle applicaties van MediaMarkt optimaal blijven functioneren. Je levert tweede- en derdelijns support en werkt in projecten. Daarnaast beheer je verschillende databases en ETL procedures. Je voornaamste aandachtsgebied zijn de technische systemen die we gebruiken,zoals MS SQL server, MS Dynamics, SSIS, MS Sharepoint & BizTalk.  Daarnaast zul je je bezig houden met de  vele datastromen tussen de verschillende systemen.

Je werkt in een klein team nauw samen met andere ICT specialisten en rapporteert aan de Teamlead Applications. Er wordt gestart met een jaarcontract.

Samenvattend bestaan je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden uit het volgende:
 • Verantwoordelijk voor database beheer (MS SQL 2008 - 2016)
 • Opzetten en onderhouden van diverse ETL & integratie processen
 • Behandelen van incidenten (2e en 3e lijns)
 • Oplossen van storingen, testen van systemen en uitvoeren van onderhoud, zelfstandig of samen met externe dienstverleners
 • Deelnemen in projecten

lees meer

Functie-eisen Ben jij de ideale kandidaat?
De ideale kandidaat is een ervaren ICT’er met een relevante HBO opleiding en uitstekende kennis van bedrijfsprocessen en diverse informatiesystemen. Kennis van de Microsoft SQL Server (databasebeheer en SSIS) en .NET zijn vereist. Kennis van BI en BizTalk zijn een pré, net als  Microsoft Dynamics en Microsoft SharePoint.

Je hebt een sterk probleemoplossend vermogen, bent analytisch, organisatorisch sterk en kunt goed zelfstandig werken. Je voelt je prettig binnen een grote organisatie met een dynamisch werkklimaat. Je bent collegiaal, ondernemend en klant- en resultaatgericht. Ervaring in retail is een pré. Verder beschik je over een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, Frans is een bonus.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Technisch Applicatiebeheerder
Score: 8.7
Stemmen: 46

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Rotterdam