user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Functioneel Beheerder

in Arnhem

Hogeschool Arnhem Nijmegen HAN
  • Hogeschool Arnhem Nijmegen HAN
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 36 - 40 uur p/w
Functieomschrijving De Hogeschool van Arnhem en Nijmegen zoekt voor de Service Unit Marketing, Communicatie en Voorlichting, voor de campus in Arnhem, zo spoedig mogelijk een 

Functioneel Beheerder  0,8 - 1,0 fte 

“In vertrouwen samenwerken aan leren en innoveren” 

Wat zijn jouw werkzaamheden? 
Als functioneel beheerder werk je op het grensvlak van communicatie en ICT. Je bent de schakel tussen collega’s die werken aan communicatievraagstukken en collega’s die werken aan ICT oplossingen. Jouw takenpakket is divers en uitdagend. Het ene moment ben je druk met het oplossen van eerste- en tweedelijns meldingen. Het volgende moment help je collega’s bij het gebruik van CMS (Roxen) en de Wordpress-weblog-omgeving, zet je een nieuwe microsite op of bouw je een moment van reflectie in om te kijken welke meldingen kunnen worden omgezet naar concrete verbetervoorstellen. 

Je bent verantwoordelijk voor kwaliteitsbewaking van alle in gebruik zijnde (web)applicaties (o.a. SiteImprove, Summit, Brandspot) en je bent vraagbaak op het gebied van e-marketing (met het opzetten, samenstellen en verzenden van digitale nieuwsbrieven en uitnodigingen), digitale toegankelijkheid en toepassing van wet- en regelgeving. Ook alle vragen vanuit de ondersteunende organisatie op het gebied van CRM Microsoft Dynamics (decentraal functioneel beheerder) komen bij jou terecht. Vanuit die rol neem je deel aan periodieke overleggen met de andere decentrale functioneel beheerders. 

Tot slot lever je een actieve bijdrage aan het beheer en de doorontwikkeling van het CRM-systeem. Dit in samenwerking met 3 collega-functioneel beheerders en front- en backend-ontwikkelaars. Je geeft gevraagd en ongevraagd advies en bovendien neem je deel aan webprojecten. 

lees meer

Functie-eisen Wat zijn jouw kwaliteiten?
Je beschikt over een afgeronde hbo- of wo-opleiding op het gebied van ICT, communicatie en/of mediadesign. Je  hebt een focus op webontwikkeling en je bent op de hoogte van en geïnteresseerd in nieuwe ontwikkelingen op het gebied van webtechnologie. Je werkt nauwkeurig, streeft naar kwaliteit en bent proactief, servicegericht en leergierig. Je kunt zowel zelfstandig als in een (Agile) team werken. Je weet jouw ideeën op heldere wijze te verwoorden, zowel op schrift als in het contact met anderen. Verder ben je flexibel, gedreven en stressbestendig én, niet onbelangrijk, gewoon een fijne collega die een stuk werkvreugde meeneemt naar de afdeling. Kennis van HTML/CSS en het werken met een CRM-systeem zijn een pré. 

Wat bieden wij jou? 
Een boeiende baan in een dynamische en informele werkomgeving. De aanstelling is in eerste instantie voor de duur van een jaar. Afhankelijk van jouw functioneren en de ontwikkelingen binnen de organisatie volgt mogelijk verlenging. Je wordt aangesteld in de functie van Functioneel Beheerder niveau 3. Afhankelijk van jouw ervaring bedraagt het bruto maandsalaris maximaal EUR 3635,26 (cao-hbo schaal 9) bij een fulltime aanstelling. Het salaris is exclusief 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. Daarnaast zijn er goede voorzieningen op het vlak van pensioen, ziektekosten, scholing en studiefaciliteiten, mobiliteit en ouderschapsverlof. 

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 3.635 p/m

maximaal EUR 3635,26 (cao-hbo schaal 9) bij een fulltime aanstelling
Functioneel Beheerder
Score: 9.0
Stemmen: 27

  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Arnhem