user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature UX/UI-specialist (project)

in Arnhem

Hogeschool Arnhem Nijmegen HAN
  • Hogeschool Arnhem Nijmegen HAN
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 32 - 40 uur p/w
Functieomschrijving De Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) zoekt, ten behoeve van de Service Unit Marketing, Communicatie en Voorlichting, zo spoedig mogelijk een

UX/UI-specialist (project) 0,8-1 fte
‘In vertrouwen samenwerken aan leren en innoveren'

Wat zijn je werkzaamheden?
Als UX/UI specialist denk je verder dan web. Je hebt een brede interesse in techniek en nieuwe vormen van interactie. Je brengt helderheid, bent een snelle denker en een nog snellere schetser. Je hebt een open karakter, je begrijpt teamdynamiek en bent niet bang om je nek uit te steken. Je bent verantwoordelijk voor de gebruikerservaring over alle HAN softwareapplicaties heen. Je werkt Agile samen met ons development team. Heb jij passie voor de gebruiker en vind jij het een toffe uitdaging om de UX en UI naar een hoger niveau te tillen? Dan is dit echt iets voor jou. 

lees meer

Functie-eisen Wat zijn jouw kwaliteiten?
Jij bent een communicatieve en pro-actieve teamplayer die een echte bijdrage aan de ontwikkeling van de HAN als geheel, en ons UX design team in het bijzonder, kan leveren. Als begaafde user centric UX designer met 3 tot 5 jaar (bureau)ervaring beschik je over de bijbehorende professionele skills qua information design & architecture, prototyping, user-testing, Agile werken, time-management en overall teamwork. Je bent in staat om complexe flows helder te communiceren aan klanten en je teamgenoten. Jouw ervaring stelt je in staat om junior teamleden te begeleiden in het maken van keuzes en in het bedenken van nieuwe oplossingen. Je bent in staat het grote geheel te overzien, durft te staan achter de keuzes die je maakt en je beschikt over een goed ontwikkeld gevoel voor vormgeving.

Wat bieden wij je?
Een interessante projectfunctie in een dynamische, informele Agile werkomgeving. Aanstelling vindt plaats voor de periode van een jaar, waarna verlenging tot de mogelijkheden behoort. Je wordt aangesteld in de functie van ICT-ontwikkelaar 4. Afhankelijk van je ervaring bedraagt het bruto maandsalaris maximaal €3635,26,- (cao-hbo schaal 9) bij een fulltime aanstelling. Het salaris is exclusief 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. Daarnaast biedt de HAN goede voorzieningen op het vlak van pensioen, ziektekosten, scholingsfaciliteiten, mobiliteit en ouderschapsverlof.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 3.635 p/m
UX/UI-specialist (project)
Score: 7.5
Stemmen: 33

  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Arnhem