user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Teamleider Software Development R&D (m/v, fulltime)

ICT Manager
De Jong Beheer
 • De Jong Beheer
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Functieomschrijving IoT en koffiemachines? Jazeker! Ben jij een Teamleider die anderen inspireert, motiveert en laat groeien? Weet je project overschrijdend de stip op de horizon te plaatsen en je collega’s daarvoor te motiveren? Weet je software (ontwikkel-) processen te leiden, op basis van de gestelde kwaliteit, geld en tijdskaders? Heb je een sterke intrinsieke drive, een groot verantwoordelijkheidsgevoel en ben je de verbinding tussen opdrachtgever en projectteam? Dan is de Jong DUKE op zoek naar jou!

Teamleider Software Development R&D (m/v, fulltime)

Wat ga je doen als Teamleider Software Development R&D?

Je geeft leiding aan een team van 10 professionals intern gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van software voor onze innovatieve koffiemachines en webapplicaties voor remote access. Onze koffiemachines zijn met een dataverbinding verbonden aan een innovatief connect me platform. Daarnaast stuur je een aantal externe specialisten aan. Je rapporteert rechtstreeks aan de Manager Operations R&D. Je overziet meerdere projecten tegelijkertijd en werkt nauw samen met Mechanical Engineers en o.a. Sales, Technical Support en Productie. Je bent betrokken bij het (te ontwikkelen) fysieke eindproduct voor onze klanten waar de software voor bestemd is. Je hebt een belangrijke rol in het bepalen van de langetermijnstrategie. Je verdeelt de teamcapaciteit in overleg met de verschillende opdrachtgevers en projectmanagers. Je bent een resultaatgerichte organisator die anderen inspireert, motiveert en laat groeien.

lees meer

Functie-eisen Do you have what it takes to be our Teamleider Software Development R&D?
Als Teamleider Software Development R&D coach en begeleid je mensen in hun werkzaamheden. Je beweegt je makkelijk door de organisatie en bent toegankelijk voor je collega’s. Je hebt de kwaliteiten van een Systeemarchitect die samen met het team de lange-termijn lijnen uitzet op hoog niveau. Binnen de afdeling leg je op basis van de nieuwste technieken een duidelijke visie neer en ben je goed in staat om een architectuur op te zetten. Je ondersteunt de uitvoering van de projecten door het vastleggen en standaardiseren van werk- en testmethodieken. Je bent in staat om mee te denken vanuit het perspectief van de eindgebruiker en dat te vertalen naar het perspectief van de ontwikkelaar en vice versa. Je onderhoudt contacten binnen en buiten de afdeling en bevordert de communicatie.

Wat zijn de echte CV must haves voor onze nieuwe Teamleider Software Development R&D?
 • Je hebt een afgeronde HBO of WO IT opleiding;
 • Je hebt meerdere jaren aantoonbare werkervaring in Software ontwikkeling en hebt inhoudelijke kennis van relevante technieken zoals o.a. embedded systemen, open source, M2M communicatie op 100k schaal, data analyse en user experience;
 • Brede ervaring met werk- en testmethodieken;
 • Ervaring met het realiseren/begeleiden van uitbestedingstrajecten voor software-ontwikkeling is een pre;
 • Bij voorkeur heb je ervaring met het werken met toeleveranciers/externe partners;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Wat kun je van ons verwachten?
Heerlijke koffie@work, een ongedwongen sfeer die past bij een familiebedrijf en fijne collega’s. Een overzichtelijke organisatie waarbinnen snel geschakeld kan worden. We groeien hard en dat biedt kansen. Je geeft zelf richting aan jouw eigen ontwikkeling en wij bieden je de mogelijkheden. Naast een marktconform salaris bieden we je goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een passend opleidingsbudget en 40 vakantiedagen.

Over de Jong DUKE
De Jong DUKE te Sliedrecht is een innovatief familiebedrijf. Al sinds 1957 is het bedrijf succesvol in het ontwerpen, ontwikkelen, produceren en verkopen van koffie-espressomachines voor de OCS- & vendingmarkt. Met vestigingen in Nederland en de Verenigde Staten en klanten in diverse werelddelen heeft de Jong DUKE een reputatie opgebouwd als loyale, betrouwbare fabrikant van hoogwaardige designproducten met een goede performance. De organisatie kenmerkt zich door kwaliteit, innovatie, gedrevenheid en servicegerichtheid en heeft mede hierdoor een FD Gazellen Award 2016 ontvangen.

Ga jij als Teamleider Software Development R&D bijdragen aan verdere innovaties binnen de Jong DUKE?
Reageer dan met jouw met motivatie en CV via de 'Solliciteer' button. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Willemijn Geijzendorffer (Operations Manager R&D) via 0184-496767.

We streven ernaar je binnen een week een terugkoppeling te geven naar aanleiding van je CV. Wanneer je wordt uitgenodigd, kun je een eerste gesprek verwachten met Kees de Groen (Manager R&D) en Willemijn Geijzendorffer (Operations Manager R&D).

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Teamleider Software Development R&D (m/v, fulltime)
Score: 8.8
Stemmen: 29

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Sliedrecht