user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Applicatieontwikkelaar

in Apeldoorn

Belastingdienst
 • Belastingdienst
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 36 uur p/w
Functieomschrijving Applicatieontwikkelaar
Belastingdienst

Functie­omschrijving
Ik zorg ervoor dat burgers en bedrijven geautomatiseerd gegevens kunnen aanleveren aan de Belastingdienst. En als dat toch niet lukt? Dan pas ik de gegevens zo aan dat ze alsnog verwerkt kunnen worden. Daarom is bouwen en beheren van lokale applicaties mijn passie!" - Medewerker Belastingdienst

De unit inwinnen en verstrekken van gegevens van het cluster gegevens zorgt ervoor dat, in samenwerking met alle partners in de keten, burgers en bedrijven, partners en betrokken medewerkers van de Belastingdienst op de afgesproken tijd kunnen beschikken over kwalitatief hoogwaardige (fiscale) gegevens. 

In jouw rol van applicatieontwikkelaar draag jij hieraan bij door met eigen programmatuur geautomatiseerde gegevens te identificeren en te verifiëren. Je past (renseignerings-)gegevens aan en converteert deze. Én je geeft advies over IT-oplossingen, die je vervolgens ook aanbiedt. Je bent dus een échte specialist in het verwerken en aanpassen van gegevens. 

Als applicatieontwikkelaar ben je betrokken bij het ontwerp, de bouw, het testen en het beheer van lokaal ontwikkelde applicaties die cruciaal zijn voor bovenstaande werkzaamheden. Hoe kan het inwinnen en verwerken van gegevens beter en efficiënter? Daarover denk je na en je komt met creatieve ideeën en oplossingen.

lees meer

Functie-eisen Functie-eisen
 • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding in de richting van informatica.
 • Je hebt uitgebreide kennis van Microsoft Access, VBA en .NET.
 • Je kunt problemen zelfstandig analyseren en oplossen.
 • Je hebt ervaring met meerdere programmeertalen en informatiesystemen.
 • Je hebt ervaring met het werken met databases en SQL.
 • Kennis van de organisatie en werkwijze van de Belastingdienst is een pré.

Jouw competenties?
 • Analyseren
 • Klantgerichtheid
 • Plannen en organiseren
 • Resultaatgerichtheid
 • Samenwerken

Wat vind je nog meer belangrijk?
Jij staat voor wat je zegt en voor jou geldt: afspraak is afspraak. Je wilt doelen halen en resultaten bereiken. Je hoort graag heldere boodschappen en je wilt ook zelf duidelijk en toegankelijk communiceren en je wordt daarin geholpen door jouw goede communicatieve vaardigheden.

Arbeids­voorwaarden
Salaris­niveau: schaal 10
Salaris­omschrijving: In beginsel vindt inschaling in de naast lagere salarisschaal plaats. Bij aanwezigheid van relevante kennis, ervaring of om arbeidsmarktoverwegingen kan inschaling op een hogere positie in de desbetreffende salarisschaal plaatsvinden. Ook bestaat de mogelijkheid om in bijzondere gevallen waarin de aanwezige kennis en/of ervaring dit rechtvaardigt, direct in de bij de functie behorende salarisschaal in te schalen.
Maand­salaris: Min €2.554 – Max. €4.106 (bruto)
Dienst­verband: Tijdelijke aanstelling met uitzicht op vaste aanstelling
Contract­duur: -
Minimaal aantal uren per week: 32
Maximaal aantal uren per week: 36

Overige arbeids­voorwaarden
Naast salaris en vakantiegeld kun je rekenen op een eindejaarsuitkering. De Rijksoverheid hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden. Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer ouderschapsverlof, studiefaciliteiten en een vergoeding woon-werkverkeer. Bij de Rijksoverheid heb je een aantal individuele keuzemogelijkheden bij het samenstellen van je arbeidsvoorwaardenpakket.Wij verwachten van onze werknemers dat ze integer zijn. En we vragen aan nieuwe medewerkers een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Als deze niet kan worden overlegd, volgt geen aanstelling.

Bijzonderheden
We ontvangen je brief en cv graag in een Word- of PDF-bestand via de 'Solliciteer' button. Als je een beroep doet op een voorrangspositie, stuur dan ook een kopie van die beschikking mee.

Onze selectieprocedure voor deze functie ziet er als volgt uit:

Allereerst wordt beoordeeld of een voorrangskandidaat binnen de Rijksoverheid in aanmerking komt voor deze functie.

Daarna kunnen we beoordelen of jouw cv en motivatiebrief voldoen aan de gestelde functie-eisen.

De voorkeur gaat uit naar kandidaten die het meest aansluiten bij het opgestelde profiel. Dit heeft betrekking op zowel de genoemde opleiding(en) als werkervaringseisen. Vermeld deze daarom duidelijk in je cv.

Een (online) voorselectietest of een assessment maakt deel uit van het sollicitatieproces (uitgezonderd interne horizontale kandidaten).Het maken van een casus, het opvragen van referenties en (online) screening, bijvoorbeeld via databanken, (zoekmachines) en sociale netwerken, kan deel uitmaken van het sollicitatieproces.

Jouw sollicitatie wordt alleen in behandeling genomen als je met de sollicitatie-button reageert en je cv en motivatiebrief zijn bijgesloten. Na sluitingsdatum is het niet meer mogelijk om je sollicitatie in behandeling te nemen. Houd er rekening mee dat het solliciteren technische problemen met zich mee kan brengen. Wacht hiermee dus niet tot het laatste moment.

De selectiegesprekken vinden plaats op 5 juli in Apeldoorn.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Trefwoorden: Vacature, Fulltime, Parttime, Apeldoorn, Overheid.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.554 - € 4.106 p/m