user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Functioneel Applicatiebeheerder Zorg Domein

in Utrecht

Cure4 B.V.
 • Cure4 B.V.
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 40 uur p/w
Functieomschrijving De missie van Cure4 is de zorg in Nederland toekomstbestendig maken door de bedrijfsvoering van zorgorganisaties te optimaliseren. Al vanaf onze oprichting in 2006 doen wij dit door echt naar onze klanten te luisteren. Niet om te reageren, maar om te begrijpen en om daarmee het gesprek te kunnen voeren. Vanuit die invalshoek geloven wij echt het verschil te kunnen maken voor onze opdrachtgevers en hiermee ook voor de gezondheidszorg in Nederland. Daar hebben wij ons de afgelopen 12 jaar hard voor gemaakt en ook in de toekomst zal dat onze drijfveer zijn. 

Als Functioneel Applicatiebeheer Zorg Domein bewaak je de kwaliteit van diverse Zorgapplicaties voor onze klanten in de Care sector.

Wat ga je doen?
Je bent je verantwoordelijk voor het functionele (inhoudelijke) beheer van de grote Zorgapplicaties Cura, Plancare, ONS en Caress bij zorginstellingen.

Dit omvat de verantwoordelijkheid voor het inrichten van de software applicatie, het beheren van de standaard en catagorized settings van de applicatie en het dagelijks beheer van op het gebruik afgestemde ( en rekening houdende met gewenste of geëiste functiescheiding ) set rollen en rechten.

Verder behoort het testen van de door leveranciers geleverde systeemdelen primair als applicatie inhoudelijk specialist en later in samenwerking met de gebruikers ( GAT tests ) functioneel tot de verantwoordelijkheden. Je bent op de hoogte van de bestaande interfaces en benodigde certificaten die noodzakelijk zijn voor een vlekkeloze werking van de applicatie met haar omgeving.

Kort samengevat:
 • Als Functioneel Applicatiebeheerder Zorg Domein beweeg je, je op de scheidslijn tussen gebruikers en ICT;
 • Je werkt met grote zorgapplicaties waarin gegevens van cliënten worden geregistreerd;
 • Deze applicaties zijn van kritisch belang voor de dagelijkse uitvoering van de werkzaamheden van de klanten van Cure4, zorginstellingen in Nederland.

lees meer

Functie-eisen Je hebt brede technische kennis en ervaring op het gebied van ICT. Daarnaast bezit je vakinhoudelijke kennis van de applicaties voor o.a. zorg inhoudelijk (Cura, Plancare, ONS en Caress), Financieel (Afas) en HRM (Ortec en Ayton).

Je hebt een klant- en servicegerichte instelling en gevoel voor wat de situatie vraagt, begrijpt welk belang de ICT-systemen hebben voor het (dagelijks) werk van medewerkers en de zorg van de cliënten in de Care. Hoge mate van accuratesse en gestructureerd werken is op jou van toepassing.

Je bent een expert in signaleren en voorkomen van problemen, alsmede preventief beheer. Hierin wordt een proactieve houding verwacht.

Daarnaast vragen wij het volgende van je:
 • Je hebt een afgeronde HBO-opleiding (Informatica of hieraan gelijkwaardig);
 • Minimaal 1,5 jaar werkervaring in functioneel applicatiebeheer bij voorkeur binnen de gezondheidszorg;
 • Je neemt goede consultancy vaardigheden met je mee omdat je voor verschillende klanten werkzaam hebt;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Je bent 32-40 uur beschikbaar.

Wat bieden wij jou?
Een kans om mee te groeien en impact te hebben op de verdere ontwikkeling van Cure4. Daarnaast werk je vanuit jouw expertise mee om de zorg in Nederland steeds beter te maken. Wat betreft arbeidsvoorwaarden bieden we jou:
 • Een goed salaris en secundaire voorwaarden zoals je pensioenregeling en zorgverzekering;
 • Veel vrijheid, flexibele werktijden en collegialiteit;
 • Opleiding- en ontwikkelmogelijkheden. Cure4 biedt vijf keer zoveel opleidingsmogelijkheden als het landelijk gemiddelde.

Word jij onze nieuwe collega?
Ben jij onze nieuwe Consultant Functioneel Applicatiebeheer Gezondheidszorg? Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren via de 'Solliciteer' button met je CV en een motivatie. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Recruiter Marloes Delgijer via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: Vacature, Fulltime, Parttime, Utrecht, ICT, Applicatiebeheer.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Functioneel Applicatiebeheerder Zorg Domein
Score: 8.3
Stemmen: 20

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Utrecht