user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Ervaren SAP Consultant IS-U

in Den Bosch

innogy
 • innogy
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Functieomschrijving Hallo vrijdenker! Jij houdt van experimenteren én realiseren. De wereld van de energie trekt je en daaraan wil je graag een bijdrage leveren, zodat jij mensen kunt inspireren om zelf met energie aan de slag te gaan. En dat gaat je vast lukken, want jij weet wat er speelt en wij geven je alle ruimte. Om je eigen loopbaan uit te stippelen, om wat van de wereld te zien en om je netwerk te verbreden. Full of energy? Zet die energie om in een sollicitatie op deze functie van ervaren SAP Consultant IS-U in Den Bosch.

Jij maakt het mogelijk

jij hebt een bijzonder goed gevoel voor wat mensen bezighoudt en waaraan ze behoefte hebben. Dat is ook precies de reden dat jij zo goed bent in het bedenken van innovaties die onze klanten blij maken en waardoor ze getriggerd worden om zelf met energie aan de slag te gaan. Ook jouw collega’s gaan hier enthousiast in mee, want jij bárst van de ideeën en die weet je goed aan de man te brengen. En daarmee lever jij een prachtige bijdrage aan nieuwe manieren van omgaan met energie. En dat is goed voor onze klanten, voor Nederland en zelfs voor de wereld.

Als ervaren SAP Consultant IS-U maak jij het verschil als het gaat om:
 • Het bedenken, bouwen en testen van softwareoplossingen die het onze klanten makkelijker maken
 • Input bij de refinementsessies met je team

Hier gebeurt het
In deze rol ga je specifiek werken voor het merk Essent. Essent is ons fullservicekernmerk voor MKB, grootzakelijk en consumenten. Essent is helemaal thuis in energie. In slimme oplossingen om het duurzaam opwekken, leveren, delen en gebruiken van energie voor iedereen makkelijk en efficiënt te maken. Voor je comfort thuis. Of voor de continuïteit in je bedrijf. Want Essent gelooft dat hoe comfortabeler je huis of werkplek is, hoe fijner het is om daar te zijn. Daarom helpen we onze klanten hun huis of bedrijf van alle mogelijke comfort en efficiëntie te voorzien. Samen met bekende installateurs uit de buurt. Helemaal thuis. Essent. Je versterkt het team Scrum. De collega's van ditteam bundelen hun krachten om met innovatieve software de wereld een beetje mooier te maken. Benieuwd wat dit team kenmerkt? Hun teamspirit. Iedereen heeft zijn eigen kwaliteiten en er wordt met veel plezier samengewerkt, gelachen en gebrainstormd.

lees meer

Functie-eisen Jij hebt het
Er zit iets in jou, wat anderen aansteekt. Het knettert als jij vertelt over je ideeën en voor we het beseffen, doen we juichend met je mee. Je neemt eigenaarschap, zoekt de samenwerking met collega’s en je laat je door ze inspireren. Je weet dat tussen droom en daad wetten en praktische bezwaren staan. Maar als jij eenmaal iets in je hoofd hebt, ga jij door alle barrièRES heen.

Wat je verder nog in huis hebt:
 • Een afgeronde hbo- of wo-opleiding
 • Minimaal 3 jaar werkervaring in een innovatieve, ondernemende omgeving
 • Ervaring met SAP IS-U is een must
 • Bij voorkeur ervaring op het gebied van de energietransitie
 • Beschikbaarheid van 40 uur per week
 • Goede communicatieve vaardigheden zowel in het Engels als Nederlands
Daarnaast zijn we op zoek naar een speciaal pakketje aan competenties en capaciteiten. Zo heb je een hoofd vol ideeën, een enorme drive om iets te betekenen, om waarde toe te voegen én een echte ‘zo-doe-ik-het-en-daar-brengtniemand-mij-vanaf-mentaliteit’ Tegelijkertijd beschik je wel over de flexibiliteit om samen te werken, te sparren en om je idee aan te passen als je collega’s een oplossing hebben bedacht die nog handiger of gebruiksvriendelijker is.

Jouw werkdag
 • Even opstarten bij de koffiecorner; bijpraten met je collega’s.
 • Dan een dagstart met het team; wat hebben we gedaan en wat wordt het doel voor deze dag.
 • Vervolgens met het team oplossingen uitdenken, afstemmen met offshore en even een snelle check met de product owner, een architect en andere SAP consultant.
 • Tijd voor lunch in het bedrijfsrestaurant of toch even een broodje in het centrum van Den Bosch halen.
 • Op tijd terug voor een refinement sessie met het team om de komende sprint voor te bereiden en in te schatten.
 • Snel nog helpen bij unit testen zodat we ons doel voor vandaag bereiken.
 • Einde dag; veel geleverd, veel geleerd! Verbeteringen in de mail zetten zodat ze besproken worden in de eerstvolgende retrospective.

Voor jou, van innogy
Je komt in een organisatie die je alle ruimte geeft om te experimenteren en waarin je nek uitsteken wordt beloond. In geld, kansen en persoonlijke groei. Wat je precies kunt verwachten (o.b.v. 40 uur per week):
 • Een baan bij een succesvol en leidend Europees energiebedrijf dat altijd in beweging is. Stilstaan is geen optie! Durf jij op deze rijdende sneltrein te springen?
 • Een bruto maandsalaris tussen € 2.963 en € 4.608, precies afgestemd op jouw niveau. Je start bij ons met een jaarcontract met de intentie tot verlenging
 • Via een flexibel benefits-programma kun je desgewenst je eigen keuze maken tussen verlofdagen, geld of korting op eigen producten
 • Een andere manier van werken! Dankzij@nders werken kun je namelijk tijden plaats onafhankelijk werken, zo heb je zowel thuis als op kantoor alle faciliteiten om je werk goed te kunnen doen
 • Naast@nders werken doen we nog meer ‘anders’. Bij innogy streven we naar een hoge mate van effectiviteit en is de House-in-Order LEAN-methodiek in de hele organisatie geïntegreerd
 • Een inspirerende kantooromgeving op een toplocatie in Den Bosch! Met CS Den Bosch op slechts 850 meter, is reizen met het openbaar vervoer een aanrader. Al helemaal met de NS Business Card die je van ons ontvangt. Liever met eigen auto? Dan krijg je natuurlijk een kilometervergoeding
En last but not least: een breed Scala aan ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden. Want innogy staat niet stil, maar jij ook niet!

Ben jij hem/haar? De ervaren SAP Consultant IS-U die samen met ons de energiewereld op z’n kop zet? Stel je aan ons voor en reageer nú via de 'Solliciteer' button.

Zie je de vacature niet meer op careersatinnogy.nl? Jammer: solliciteren is niet meer mogelijk. Interimmer of bureau? Als we jullie nodig hebben weten wij jullie wel te vinden.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Ervaren SAP Consultant IS-U
Score: 8.4
Stemmen: 35

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Den Bosch