user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Software ontwikkelaar

in Rotterdam

Esri Nederland
 • Esri Nederland
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 40 uur p/w
Functieomschrijving Real-time data, 3D en Big Data. Wil je werken met onze market leading technologie voor het ontwikkelen van cutting edge geografische producten? Dan is Esri Nederland, marktleider in GIS, op zoek naar jou! 

Software ontwikkelaar

Locatie Rotterdam of Zwolle

Als product ontwikkelaar ben je verantwoordelijk voor de frontend en backend van onze applicaties en maak je hierbij gebruik van meerdere technologieën, zoals Javascript en Python. Met jouw Agile team van gepassioneerde ontwikkelaars werk je aan de nieuwste ontwikkelingen, zoals Big Data, real-time data, AR/VD en Cloud Based oplossingen. Op basis van het ArcGIS-platform maak je van niets iets en ontwikkelt daarmee onze nieuwste geo-producten voor de Nederlandse markt. Je denkt niet alleen mee aan de architectuur van deze producten, maar je helpt ook dit ontwerp te realiseren.
 
Wat je doet
In deze functie:
 • ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen en beheren van geo-producten binnen Esri Nederland;
 • ben je op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van GIS en software- ontwikkeling;
 • draag je bij aan interne kennisoverdracht.

lees meer

Functie-eisen Wat wij vragen
Voor deze functie:
 • bezit je minimaal een hbo-diploma, bij voorkeur in de richting van ICT, met twee jaar relevante werkervaring;
 • heb je kennis van web-technologieën en werken met (web)services;
 • ben je ervaren met werken met C#, .Net, Javascript, HTML5 en CSS, Python, databases (zoals Oracle, SQL Server of PostgreSQL) en Team Foundation Server;
 • is ervaring met de Esri-API’s en SDK een pré.

Wat wij jou bieden
Bij Esri stap je in een informele organisatie met gedreven collega’s die trots zijn op wat ze doen. Binnen jouw team is naast professionaliteit, ook ruimte voor gezelligheid en humor. Daarnaast staan jouw collega’s altijd klaar om je te helpen. Jouw kennis van Esri-producten wordt verbreed door de opleidingen en trainingen die wij jou aanbieden. Zelfontwikkeling staat bij ons dan ook centraal en daarom bepaal jij binnen Esri je eigen opleidingstraject. Wij binden jou graag voor langere tijd aan ons. Daarom heb jij genoeg doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie. Als jij niet alleen van GIS, maar ook van plezier maken houdt, is onze personeelsvereniging iets voor jou. Daarmee ga je bijvoorbeeld karten, indoor skydiven of zeilen. Of sluit jij aan bij de groep die jaarlijks gaat wielrennen in Frankrijk? Met trots dragen we het Beste Werkgevers Keurmerk (2017-2018).

Interesse?
Solliciteer dan via de 'Solliciteer' button. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: Vacature, Fulltime, Rotterdam, Developer, IT.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Geografische informatie speelt een belangrijke rol bij het analyseren van de veranderingen in onze wereld. Om ze te begrijpen, is het essentieel goede verbanden te leggen, beschikbare data te ordenen en kennis te delen. Dat kan het beste met een Geografisch Informatie Systeem (GIS). De standaard ArcGIS producten van ESRI zijn wereldwijd de meest complete, meest gebruikte en meest toegankelijke. GIS informeert door het tonen van geo-informatie. GIS integreert omdat iedereen de gegevens vanuit z’n eigen discipline bekijkt en er iets aan toevoegt. GIS inspireert omdat er verbanden en inzichten ontstaan die in eerste instantie verborgen bleven. Samen met onze partners realiseren wij de geografische informatiehuishouding bij onze klanten.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg