user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Tester (Nederlandstalig)

in Nieuwegein

InTraffic
 • InTraffic
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 40 uur p/w
Functieomschrijving Werken aan innovatieve oplossingen die onmisbaar zijn voor iedereen en dus ook voor jou als reiziger? Als Tester bij InTraffic kan jij een waardevolle bijdrage leveren!

Hoe? Door risico-analyses en fysieke testgevallen uit te voeren.
Waarom? Om vervoersprocessen te kunnen innoveren, toekomstbestendige software te creëren en onze systemen naadloos in bestaande informatieketens van onze klanten te integreren.
Waar? Bij InTraffic in Nieuwegein, dé IT-specialist op het gebied van verkeer en vervoer.
Met wie? Met een scrumteam van tussen de 3 en 9 professionals.

Meester in mobiliteit

Wij zijn dé IT-specialist op het gebied van verkeer en vervoer. Meester in mobiliteit. En daar zijn we trots op.

Onze verkeersleidingsystemen zorgen ervoor dat duizenden reizigers elke minuut van de dag doorstromen naar hun bestemming. Dit doen we door bijvoorbeeld duizenden seinen op het spoor aan te sturen en te zorgen dat dit veilig en vlekkeloos gebeurt. We voorspellen met inframonitoringssoftware wanneer preventief onderhoud nodig is en houden reizigers op de hoogte met real-time informatie.

Jouw rol als Tester

De focus ligt op het testen van nieuwe verkeer- en vervoersystemen. Denk hierbij aan reisinformatie- en verkeersmanagementsystemen voor in het openbaar vervoer.

Jij weet als Tester een waardevolle bijdrage te leveren in het gestructureerd en methodisch testen van onze applicaties. Omdat we vaak werken aan bedrijfs-kritische toepassingen hanteren wij een gestructureerd testproces op basis van de Tmap® methode, waarbij Risk based testing een belangrijke rol speelt. Wij gebruiken voor alle projecten een Agile methode. De teams variëren van 3 tot 9 professionals.
 

lees meer

Functie-eisen Jouw taken

Samen met de ontwikkelaars en de architect ga je in korte sprints het gewenste systeem voor de klant ontwikkelen en opleveren. In dit team ben je verantwoordelijk voor:
 • het ontwikkelen van logische en fysieke testgevallen;
 • het uitvoeren van de testgevallen;
 • het rapporteren over de resultaten.

Wat breng je mee?

Als persoon ben je nieuwsgierig, heb je affiniteit met onze branche en ben je communicatief vaardig. Daarnaast herken je je in de volgende criteria:
 • Afgeronde relevante hbo- of wo-opleiding;
 • Je hebt minimaal 2 à 3 jaar relevante werkervaring alsook met geautomatiseerde testsystemen;
 • Tmap Next of ISTQB gecertificeerd;
 • Als persoon ben je te onder andere te beschrijven als zelfstandig, proactief en ondernemend;
 • Je hebt een sterk analytisch vermogen.

Note: full proficiency in Dutch is mandatory
 

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Marktconform salaris met een vaste 13e maand