user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Beheerder Netwerken en firewall

in Den Haag

HMC
 • HMC
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 36 uur p/w
Functieomschrijving Op zoek naar een uitdaging waarbij jij met jouw technische achtergrond ervoor kan zorgen onze medewerkers ongestoord en veilig kunnen werken? Waarbij je niet alleen de dagelijkse werkzaamheden verricht maak ook een actieve deelname hebt in uitdagende en complexe projecten op het gebied van infrastructuur? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

De afdeling ICT binnen het stafcluster Informatisering en Automatisering verzorgt de ICT Infrastructuur van HMC. Deze taken worden in nauwe samenwerking met medewerkers en management van de diverse zorg- en andere stafclusters uitgevoerd. 

Inzet van ICT om onze zorgprocessen te optimaliseren maakt onderdeel uit van de kern van de strategie van ons ziekenhuis. De komende jaren investeren we daarom flink in het verder doorontwikkelingen van de informatiehuishouding van het ziekenhuis. Door uitbreiding van de afdeling Informatietechnologie zijn wij daarom op zoek naar diverse ervaren beheerders op verschillende niveaus. 

Als netwerkbeheerder ben je onder andere verantwoordelijk voor het dagelijks onderhoud en het ongestoord functioneren van het netwerk van het ziekenhuis. Jij kunt niet alleen netwerken inrichten, firewalls configureren en werkplekbeheer ondersteunen. Je handelt ook deskundig bij netwerkproblemen en weet welke maatregelen je moet nemen om het werk minimaal te laten verstoren. Je hebt als netwerkbeheerder natuurlijk een passie voor geavanceerde technologie en het beheer daarvan. Daarnaast heb je een enorme creativiteit als het gaat om het vinden van oplossingen voor technische complexe netwerkproblemen.

Naast beheertaken neem je actief deel aan de projectenorganisatie. In de aankomende maanden staan diverse infrastructurele projecten op de planning zoals het vervangen van het netwerk op een van de locaties. Afhankelijk van je senioriteitsniveau wordt je ook betrokken in de realisatie van projecten binnen de gebruikersorganisatie van het ziekenhuis. Binnen deze projecten vorm je een onmisbare schakel tussen de gebruikersorganisatie en ICT.

De grote diversiteit aan werkzaamheden en het kunnen meewerken aan een nieuw state-of-the-art infrastructuur omgeving, maakt het interessant om voor HMC te kiezen. Wij verwachten van je dat je zelfstandig beslissingen neemt, je actief en probleemoplossend opstelt en met ons op het juiste niveau kunt meedenken. Een verantwoordelijke positie met veel groeimogelijkheden dus!

Wie zijn wij?

Bij HMC staat de patiënt centraal en zijn we trots op wat we doen. We werken met toegankelijke en betrouwbare collega’s en leveren topklinische kwalitatief hoogstaande zorg, dichtbij huis. Samen met de verwijzers, verpleging, verzorging en thuiszorg zorgen wij voor de patiënt zoals hij dat wil. HMC + Antoniushove + Bronovo + Westeinde: drie locaties met elk hun eigen accent.

Binnen de ‘topklinische zorg dichtbij’ zijn de acute zorg en oncologische zorg onze speerpunten. Onze zorg is onderscheidend op het gebied van kwaliteit van patiëntenzorg, opleiding en wetenschappelijk onderzoek.

Meer informatie over HMC vind je op www.haaglandenmc.nl.

lees meer

Functie-eisen Wat vragen wij van jou?
 • HBO diploma technische informatica, bedrijfskundige informatica of andere technische richting
 • Minimaal drie jaar werkervaring als beheerder in een complexe ICT omgeving.
 • CCNA geldige certificering
 • Kennis van routers en switches (Cisco) en kennis van (Palo Alto) firewalls
 • Klantgerichte en proactieve houding, communicatief vaardig en een goede beheersing van de Nederlandse taal.
 • Bereidheid om bij toerbeurt buiten kantooruren beschikbaar te zijn
Kom je bij ons werken? Dan vragen wij om een VOG (verklaring omtrent gedrag).

Wat bieden wij jou?
 • Een jaarcontract op basis van 36 uur per week met uitzicht op een vaste aanstelling
 • Salaris is marktconform. Afhankelijk van opleiding en ervaring, word je ingedeeld in de functie van beheerder technische infrastructuur niveau 2 of 3. Met een maximaal salaris van €3.840,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek
 • Pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg & Welzijn, 8,33% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering
 • Interessante extra's, zoals: fietsproject, korting bij je sportschool, opleidingsmogelijkheden, mobiele telefoon en premiekorting op je verzekeringspremie
 • Overige arbeidsvoorwaarden conform CAO Ziekenhuizen (https://www.nvz-ziekenhuizen.nl/cao-kenniscentrum/cao/cao-ziekenhuizen-2017-2019)

Bedrijfsfitness

Voor alle medewerkers van HMC bieden wij de mogelijkheid om deel te nemen aan onze regeling voor bedrijfsfitness. Voordelig sporten dus!

Kinderopvang

Wij hebben speciale contractafspraken met kinderopvang organisatie 2samen. De opvang is volledig afgestemd op de behoefte van onze medewerkers. En dat met korting op de kosten!

Lagere zorgpremie

Door afspraken met grote zorgverzekeraars kunnen wij onze medewerkers een aanzienlijke korting bieden op de zorgverzekering. Lagere vaste lasten voor jou!

Solliciteren

Word jij enthousiast van deze vacature en voldoe jij aan de bovenstaande functie-eisen? Dan nodigen wij je graag uit om te solliciteren. We zien je CV met korte motivatie graag tegemoet.

Info & Contact

We ontvangen je sollicitatie graag via de 'Solliciteer' button.

Voor inhoudelijke vragen over de functie, kun je contact opnemen met Edwin Mentink (Manager ICT) via: 06-22 94 09 45.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 3.840 p/m