user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Consultant Cybersecurity & Risk Management

in Nieuwegein

Ordina
 • Ordina
 • HBO of hoger
 • Junior/Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Functieomschrijving Consultant Cybersecurity & Risk Management

#DaaromBijOrdina

Consultants Cybersecurity & Risk Management zijn belangrijke pionnen in het digitale tijdperk. Incidenten op het gebied van  (identiteits)fraude, privacy en datalekken  zijn van alle dag en raken iedereen. Kwaadwillenden loeren constant op een online opening en gaan steeds intelligenter te werk. Aanvallen komen steeds vaker voor met toenemende complexiteit en impact. Jouw missie is om ze altijd een stap voor te zijn. Als oer-Nederlands bedrijf zijn we geregeld betrokken bij grote projecten. Projecten die maatschappelijk relevant en van belang zijn. En dat vraagt om scherpte van je. Daarom investeren we voortdurend in je persoonlijke ontwikkeling en professionele skills, o.a. door trainingen via onze Ordina Academy en deelname aan seminars. In onze unit Security & Risk Management ben je lid van een hecht team van hoogwaardige consultants met diverse achtergronden en specialismen. Je staat er dus niet alleen voor.

lees meer

Functie-eisen #WieBenJij
Je vindt mazen in het veiligheidsnetwerk, herkent dreigingen en risico’s en dicht deze met slimme en innovatieve maatregelen en beveiligingsoplossingen. Zonder de toenemende behoefte aan informatiedeling uit het oog te verliezen. Je hebt daarbij een zesde zintuig voor het spanningsveld tussen het effectief beschermen en gelijktijdig efficiënt ontsluiten van gegevens. Op basis van leiderschap en overtuiging loods je klanten van onbewust risico lopen naar bewust risico’s accepteren. Leeftijd speelt daarin geen rol, we zoeken mensen op junior- en seniorniveau. Kennis over en affiniteit met de volgende onderwerpen is wel noodzakelijk:
 • Digitale identiteit, zoals IAM, eID, biometrie en PKI;
 • Compliance, met name risicoanalyses, IB plannen en GRC;
 • Cyber, waaronder security testing en ethical hacking.

Daarbij verwachten we:
 • Een afgeronde HBO/WO IT-opleiding;
 • Aantoonbare ervaring in projectteams voor informatiebeveiliging;
 • Eén of meer van de volgende certificeringen: CISSP, CISA, CISM, RE, CIPP/E, CEH, OSCP, OSCE.

#DitVerdienJe
Bij Ordina vind je het beste van twee werelden. Je realiseert zichtbare vernieuwing bij de grootste bedrijven van Nederland, maar werkt in kleine teams met betrokken mensen. Je bent een (h)erkende toevoegde waarde voor de informatieveiligheid bij onze klanten. En daar hoort een goede beloning bij. Net als een contract voor onbepaalde tijd, flexibele arbeidsvoorwaarden en collectieve regelingen. Omdat we voor mensen gaan die het verschil willen maken, sturen we je bovendien op pad met een goede laptop, telefoon en leaseauto of vervoersregeling.
Wil je meer lezen over de strategie, doelen en ambities van Ordina? Bezoek www.ordina.com.

#MeerWeten 
Solliciteer via de 'Solliciteer' button. Meer weten?  Neem dan contact op met Roderick Volz te bereiken op +31 (0)6 836 535 61. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Het doorlopen van een Pre Employment Screening (ook wel ‘PES’ of ‘Screening’ genoemd) maakt onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

een goede beloning
Consultant Cybersecurity & Risk Management
Score: 8.5
Stemmen: 43

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Nieuwegein