user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

What are you waiting for? Register and become king of your career!

Job Applicatiespecialist Zorg & ICT

in Hilversum

Tergooi
 • Tergooi
 • HBO or higher
 • Junior/Medior/Senior level
 • Fulltime
 • 36 hours p/w
Function description Zorg kan altijd beter, ook op het gebied van technologie! Jij weet als geen ander waar zorgprofessionals behoefte aan hebben op het gebied van het elektronische patiëntendossier. Weet jij de behoeften te inventariseren en te vertalen naar ICT-oplossingen? Ga dan aan de slag bij Tergooi en speel een belangrijke rol in het realiseren van persoonlijke zorg! 

Applicatiespecialist Zorg & ICT
36 uur  
HBO | WO 

Goede zorg door ICT, dat is jouw doel!
De continuïteit van de zorg in ziekenhuizen is afhankelijk van de beschikbaarheid van ICT. Niet alleen zorgverleners maar ook patiënten hebben in dit kader steeds hogere verwachtingen, bijvoorbeeld in de vorm van eHealth, app’s en gepersonaliseerde samenwerking. Jij staat als applicatiebeheerder binnen Tergooi dicht bij de bron van deze vraagstukken. Jouw kennis en ervaring van goede en persoonlijke zorg weten samen met jouw analytische vaardigheden te zorgen dat je snel inzicht krijgt in de werksituatie van de zorgverleners en grip te krijgen op de processen waarop het vraagstuk van toepassing is. 

Behoefte inventariseren en vertalen naar een applicatie. Zo doe je dat!
Jij weet waar zorgprofessionals behoefte aan hebben, maar je spreekt ook de taal van ICT. Jij weet de ICT duidelijk zicht te geven over wat er speelt op de afdeling en hoe dit vertaald kan worden naar de applicatie. Klinkt ingewikkeld? Nee hoor, want dit is hoe je het doet:
 • Je bent dagelijks bezig met het bedenken en in de praktijk toepassen van ICT oplossingen voor incidenten en processen.
 • Je bent verantwoordelijk voor het signaleren, onderzoeken en oplossen van fouten en problemen. Je ondersteunt en adviseert gebruikers bij vragen over de applicaties.
 • Via gerichte analyse kun je bepalen welke oplossingen mogelijk zijn. Naast de individuele casussen die je met de interne klanten oppakt, stel je procedures op en documenteer je deze in het kader van de informatievoorziening.
 • Je neemt deel in SCRUM teams om nieuwe applicaties en verbeteringen door te voeren.
 • Je bent verantwoordelijk voor het inrichten en configureren van de aan jou toegewezen (deel)applicaties, daarnaast coördineer je acceptatietesten en het uitrollen van software-updates.
 • Het klinkt misschien cliché, maar je bent dé spil tussen de ziekenhuis afdelingen en de ICT!

read more

Requirements Een passie voor zorg en analytisch? Dat ben jij als onze Applicatiespecialist! 
Wij vinden het belangrijk dat je kennis hebt van zorg en de verbinding kunt maken tussen zorg en de ICT om te weten wat zorgprofessionals nodig hebben. Wat denken we nog dat je voor deze functie goed kunt gebruiken: 
 • Ervaring of affiniteit met de gezondheidszorg is een pré, daarnaast heb je bij voorkeur ervaring met processen in de gezondheidszorg en ICT.
 • Je hebt een HBO of academische opleiding gevolgd en bent nieuwsgierig van aard.
 • Je analyseert, beoordeelt en lost afwijkende situaties op.
 • Je kunt omgaan met weerstand van mensen en kunt tegenstellingen overbruggen.
 • Als applicatiespecialist werk je nauw samen met collega’s in het ICT team en heb je daarnaast een groep applicatiebeheerders achter je om ruggespraak mee te houden. 

Jouw nieuwe collega’s: waar kom je terecht? 
De afdeling ICT omvat circa 40 enthousiaste medewerkers, onderverdeeld in twee teams; Operatie en Verandering. Binnen deze teams zijn de vakmensen op de volgende gebieden aan het werk: Systeem & Netwerkbeheer, Applicaties, Werkplekken, projecten en informatieanalyse. Als applicatiespecialist draai je zowel in het operatieteam als in het veranderteam mee. Tergooi heeft de afgelopen jaren grote stappen gemaakt op het digitaliseringsvlak met de invoering van het Elektronisch Patiënten Dossier (Chipsoft). Dit is de basis voor de ontwikkeling in de komende jaren met eHealth, patiënt- en keteninteractie en gepersonaliseerde samenwerking. Daarnaast is Tergooi in 2017 gestart met de bouw van een nieuw ziekenhuis dat in 2021 gereed moet zijn. 

We vragen veel, maar dat staat natuurlijk ook veel tegenover!
Het betreft in eerste instantie een tijdelijk dienstverband voor de duur van één jaar, met mogelijkheden voor een vaste aanstelling. De functie is ingedeeld in FWG 50 met het daarbij behorende salaris van maximaal €3.421,- bij een fulltime (36 uur) dienstverband. 

Maak jij het verschil in de zorg en ICT?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Chakir Moro, Procesmanager ICT, T 088 753 20 10. Solliciteren kan online via de 'Solliciteer' button of via deze link (https://www.werkenbijtergooi.nl/vacatures/details/applicatiespecialist-zorg-ict/)

Voor deze vacature wordt direct zowel intern als extern geworven.  Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

read more

Salary info Salary negotiable

Deze functie is ingedeeld in FWG 50 met het daarbij behorende salaris van maximaal €3.421,- bij een fulltime (36 uur) dienstverband
Applicatiespecialist Zorg & ICT
Rating: 7.6
Votes: 20

 1. ICTerGezocht.nl
 2. IT Jobs
 3. Hilversum