user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature IT Business Analist

in Best

Ennatuurlijk
  • Ennatuurlijk
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Functieomschrijving Ben jij die bruggenbouwer tussen IT en de Business?

We zijn op zoek naar

Jou?

We zijn per direct op zoek naar een IT Business Analist.
Functie-eisen Vind jij het leuk om de IT strategie en business processen te vertalen naar IT oplossingen en dit in te passen in de architectuur? Ben jij in staat bruggen te slaan tussen IT en de business? Kun je dit samen met IT leveranciers verder vorm geven? Ben jij analytisch sterk, hands-on en sta je stevig in je schoenen? En heb jij 3 tot 5 jaar aantoonbare ervaring in een soortgelijke rol?

Dan zijn we op zoek naar jou!

Jouw verantwoordelijkheid
Het IT team binnen Ennatuurlijk is verantwoordelijk voor het beheer en de ontwikkeling van het volledige IT landschap o.a. bestaande uit: kantoorautomatisering, applicaties voor front- en backoffice processen en een gescheiden landschap voor de procesautomatisering. We hebben net de transitie van een ERP pakket naar een Best-of-Breed landschap afgerond voor onze frontoffice en backoffice applicaties, met als resultaat een landschap wat voornamelijk bestaat uit Cloud applicaties. Er is veel dynamiek en energie rondom onze afdeling vanwege deze transitie en het verder ontwikkelen van het nieuwe landschap staat boven aan onze agenda. Daarnaast ligt er een uitdaging om de visie en strategie voor het landschap rondom proces automatisering vorm te geven en verder te ontwikkelen door in te spelen op trends als IOT, smart metering en smart grids. 

Jouw werkdag

Binnen Ennatuurlijk zijn maar weinig dagen hetzelfde. Dit zou er één kunnen zijn.

Maandag 9.00 uur. Je hebt key-user overleg met de afdelingen Facturatie en Klantenservice waarin nieuwe producten worden besproken die Commercie binnenkort wil lanceren. Je maakt een snelle en goede impact analyse; Wat gaat dit betekenen voor onze service- en facturatieprocessen? Is er een change nodig?  Na deze meeting bel je een leverancier waar een hardnekkig issue ligt die de voortgang van een project in gevaar brengt. Je daagt hem op zo’n manier uit dat hij met een nieuwe slimme oplossing komt welke binnen de kaders van onze architectuur past. Je coördineert vervolgens het issue zodat het projectteam weer door kan. 

’s-Middags schuif je aan bij de maandelijkse teammeeting waarin een update op de teamdoelen centraal staat en we elkaar feedback geven op hoe we samen onze doelstellingen realiseren.

Aan het eind van de dag bereid je een stuk aan de IT Stuurgroep voor. Je hebt volgende week een tijdslot om ze te overtuigen van jouw visie op Data Analytics.

Jij krijgt

Veel!
Een kleine grote organisatie; klein genoeg voor gezelligheid, korte lijnen, de mogelijkheid voor jou om daadwerkelijk het verschil te kunnen maken en iedereen te kennen; groot genoeg om een belangrijke speler te zijn in de markt en volop aandacht te besteden aan innovatie en je persoonlijke ontwikkeling.

Arbeidsvoorwaarden en faciliterende zaken als telefoon en de mogelijkheid om thuis te werken zijn bij ons prima geregeld. Op die manier kun jij je volledig focussen op jouw rol en krijg je alle kansen om te schitteren. Je hoeft ze alleen nog maar te pakken.

We geven je alle vertrouwen zodat jij jezelf kunt ontwikkelen, een prachtige kans in een bedrijf dat volop in ontwikkeling is en de mogelijkheid met ons mee te bouwen en te groeien.

Hoe leren we elkaar kennen?
Bij Ennatuurlijk gaat het er niet alleen om dat wij jou leren kennen. We vinden het ook belangrijk dat jij ons goed kent. Daarom vinden er in het sollicitatieproces twee gesprekken plaats. Ook een rondleiding en een praktijkgerichte casus kunnen deel uitmaken van het proces. 

Ben je nieuwsgierig geworden naar het werken bij Ennatuurlijk? Ga naar onze website www.ennatuurlijk.nl voor onder andere testimonials van jouw toekomstige collega’s!

Direct vragen stellen en solliciteren

Solliciteer direct via de 'Solliciteer' button! Je kan ook contact opnemen met Bas van der Wee, Manager IT, via 06-11345932. Als je reageert, doen wij dat ook en wel binnen een week. Behalve als het om acquisitie gaat, want daarin zijn we niet geïnteresseerd. 

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Marktconform