user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down

Vacature Senior .NET Developer

Vacature Den Haag

CAK
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Wat ga je precies doen?
Ben jij een .NET/CMS developer die energie krijgt van het werken met de nieuwste Microsoft technologieën? Heb je passie voor CMS? Als .NET/CMS developer ligt er bij ons een uitdagende vacature voor je.

Als .NET/CMS developer ontwikkel je nieuwe webapplicaties, breng je wijzigingen aan en verhelp je storingen in onze externe en interne websites en webapplicaties. Wij werken aan nieuwe webapplicaties voor onze klanten en aan de ontwikkeling van portalen voor onze interne medewerkers.

Wij hebben een start gemaakt met het realiseren van een nieuwe webomgeving op basis van Kentico, waarbij wij worden ondersteund door een externe leverancier. Om die ontwikkeling verder vorm te geven zoeken wij een senior .NET developer die kennis, ambitie en lef meebrengt. Iemand die het voortouw neemt en zijn collega’s durft aan te spreken en te ondersteunen.

Er wordt gewerkt met de nieuwste ontwikkelmethoden en ontwikkeltools. Naast Kentico wordt gebruik gemaakt van de meest actuele .NET producten, zoals Visual Studio 2017 en Microsoft team services.

Jouw uitdaging:
Door de dynamiek van veranderende wet- en regelgeving kunnen wij je, als uitvoeringsorganisatie, met deze vacature een functie als senior .NET developer bieden in een afwisselende en innovatieve werkomgeving. Je werkt actief samen met analisten, collega developers, testers en gebruikers. Je werkt mee in uitdagende projecten waar resultaatgerichtheid, zelfstandigheid en pro activiteit kernbegrippen zijn en verwachten van je dat je eigen ideeën naar voren brengt.

De unit ICT Development bestaat uit ruim 50 vaste medewerkers en levert diverse complexe eigenbouw regelingenapplicaties op het gebied van de uitvoering van onze financieringstaken. Je werkt in een team van 20 .NET / Oracle developers van junior tot senior niveau.

lees meer

Functie-eisen Jouw profiel
Voor deze vacature zoeken we een senior .NET developer die communicatief vaardig, ondernemend en initiatiefrijk is en open staat voor toekomstige technologie-veranderingen. Je hebt een sterk oplossend en analytisch vermogen. Het lukt jou je eigen planning en die van collega’s te beoordelen en te realiseren. Voldoe je aan meerdere van onderstaande functie-eisen? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie voor deze vacature! 
 • Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding;
 • Je hebt minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring als .NET software developer;
 • Je hebt ervaring als CMS ontwikkelaar (bijv. Kentico, Sitecore, Joomla of vergelijkbaar);
 • Je hebt ervaring met:
- C#
- MVC
- Entity Framework (bij voorkeur o.b.v. een Oracle database)
- HTML5 (CSS3, javascript)
- Unit testing
 
Je hebt kennis van:
- Continuous integration & – deployment
- Testdriven development (TDD) 
- WCF / WebApi 
- Restful services
- Dependency injection
 
Je beschikt over een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
 
Het aanvragen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) maakt deel uit van de procedure bij indiensttreding.
 

lees meer

Bedrijfsomschrijving Wat voor baan je ook zoekt, het CAK biedt jou een aantrekkelijke en informele werkomgeving waar de mens centraal staat. Omdat wij als organisatie nog volop in ontwikkeling zijn, vind je bij ons voldoende ruimte voor persoonlijke groei en verdere ontwikkeling. Vroeg of laat krijgt bijna elke Nederlander namelijk met ons te maken, zelf of via iemand in zijn of haar directe omgeving. We beschouwen iedere burger dan ook als klant. Of het nu gaat om mensen die een eigen bijdrage moeten betalen voor een voorziening of om mensen die vragen hebben over veranderingen in de zorg of in hun persoonlijke situatie. Wij streven in het werken bij het CAK er naar dat zij duidelijkheid, eenvoud en gemak ervaren en altijd inzicht en overzicht hebben in hun persoonlijke situatie.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Maximaal €5.003,53 bruto per maand bij een 40-urige werkweek
Overige info Wij bieden jou
Het CAK is een uitvoeringsorganisatie binnen de overheid en is continu in beweging door veranderende wet- en regelgeving. Met meer dan 250 ICT medewerkers heeft ICT een voorname plaats in de organisatie. Als Senior .NET developer kom je in een team van gedreven collega’s terecht die je kwaliteiten en talenten waarderen en waarin je alle ruimte krijgt om je eigen bijdrage te leveren. Verder bieden wij jou:
 • een functie voor de lange termijn met een salaris van minimaal €3.202,35 en maximaal €5.003,53 bruto per maand bij een 40-urige werkweek (inschaling o.b.v. opleiding, kennis en relevante ervaring);
 • een modern kantoor, geopend van 07:00 – 19:00 uur waarbij je begin- en eindtijden in overleg kunnen variëren, afhankelijk van jouw voorkeur;
 • een goede pensioenvoorziening, ondergebracht bij ABP;
 • 27 vakantiedagen o.b.v. 40-urige werkweek;
 • 8% vakantiegeld en een 13e maand (8,33%);
 • een aantrekkelijke reiskostenvergoeding (€0,19 per kilometer of openbaar vervoer volledig vergoed o.b.v. 2e klas);
 • een eigen online CAK Academie en samenwerkingsverbanden met trainingsbureaus, zodat je volop kan investeren in je loopbaan en je persoonlijke ontwikkeling;
 • een collectieve ziektekostenverzekering en onbeperkte sportmogelijkheden voor een geringe bijdrage;
 • een open en lichte werkomgeving met twee keer per week vers fruit. Tijdens jouw lunch en bij de espressobar geniet je op de 15e verdieping van het uitzicht over heel Den Haag.
Kijk voor meer informatie over de arbeidsvoorwaarden bij deze vacature verder op onze website.

Reageer direct:
Past deze baan helemaal bij jou? Reageer dan direct via de 'Solliciteer' button.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Contactpersoon Dhr. Rolf Vogelzang
06-10166822
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor Applicatiebeheerder in regio Den Haag
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Den Haag