Contact   |   Voorwaarden
Contact   |   Voorwaarden

Vacature Stater zoekt (Senior) Test Engineer te Amersfoort

in Amersfoort

  • HBO
  • Minimaal 1 jaar ervaring
  • Vast contract
  • Salaris in overleg
  • 40 uur per week
Bekijk andere vacatures voor Tester in regio Amersfoort Bekijk alle 69 vacatures
Functieomschrijving (Senior) Test Engineer
Standplaats; Amersfoort

Jouw uitdaging
Als Sr. Test Engineer ben je verantwoordelijk voor het testen van de kwaliteit van de op te leveren software. Je kijkt kritisch naar de documenten met gebruikerswensen en beoordeelt de kwaliteit van de specificaties voor het ontwerp. Hierbij is het ontwikkelen van testplannen, waarin uitvoerig beschreven staat welke testaspecten zijn meegenomen en welke zijn afgevallen, onderdeel van het werk. Om ervoor te zorgen dat de ontwikkelde software voldoet aan het ontwerp en de gestelde richtlijnen, worden handmatige en geautomatiseerde testen uitgevoerd.

Je hebt intensieve afstemming met gebruikers en je werkt op projectbasis nauw samengewerkt met Software Engineers. De uitvoering van de softwaretesten richt zich onder andere op het opstellen van testspecificaties aan de hand van functioneel ontwerp of specificaties en het opstellen van testplannen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld testcriteria, teststrategie n en deliverables.
Functieomschrijving Wie ben jij?
Je kan consequenties van de ontwerpen overzien, hoofd- en bijzaken scheiden en prioriteiten stellen in het werk. Als test engineer ben je een goede communicator en zichtbaar binnen het team. Je ziet het als een uitdaging om binnen een dynamische omgeving te acteren: inspringen op verschillende situaties en veranderingen. Je aanpak hierbij is pro-actief en zelfstandig. Co rdinerende ervaring is een pr .

Verder heb je:
  Een afgeronde Hbo-opleiding (BI, HIO, BK);
  minimaal 4 jaar ervaring met software testing (TMap);
  Ervaring met Quality Center, Quick Test Pro en/of loadrunner;
  Kennis van en ervaring met hypotheekprocessen en  systemen is een pre.

Wij bieden
Wij bieden je een leuke en afwisselende functie, waarin je al je talenten kwijt kunt en veel ruimte is voor initiatieven en persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt een inwerk- en opleidingstraject waarbij een ervaren collega je begeleidt en wegwijs maakt met de werkzaamheden, zodat je snel zelfstandig aan de slag kunt. Het Test Team bestaat op dit moment uit 25 medewerkers en maakt onderdeel uit van de afdeling Application Management. De afdeling Application Management is verantwoordelijk voor technische applicatiebeheer van primaire en secundaire applicaties, Functionele applicatiebeheer van secundaire applicaties van Stater en voor test- en releasemanagement.

Arbeidsvoorwaarden
  Salaris tot   4.300 per maand;
  Een bovengemiddeld opleidingsbudget;
  Uitstekende doorgroeimogelijkheden;
  Flexibele werktijden;
  26 vakantiedagen en 13 ATV dagen.

Ge nteresseerd?
Stuur dan nu je sollicitatie   cv via onderstaande link (kopieer en plak deze in je internetbrowser):

http://Stater.heeft-vacatures.nl/S/4486/131/solliciteren

Of reageer via onderstaande 'Klik hier om te reageren op deze vacature' button.

Contactpersoon

Marko Hol
M: 06 - 15076961

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld
Salarisinformatie Salaris in overleg
inbox tachometer user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube pencil search-plus building-o icon-mouse-pointer quote-right quote-left angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock caret-left at map-marker search twitter linkedin facebook bold users share-alt smile-o birthday-cake thumbs-o-up bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up lightbulb-o star phone check-square-o clock-o arrow-up line-chart trash-o