user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Software Engineer Services (PLC/SCADA)

in Veghel

Actemium
 • Actemium
 • MBO niveau 4 of hoger
 • Junior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 40 uur p/w
Functieomschrijving Software Engineer Services (PLC/SCADA)

Locatie:
 Veghel-Roermond

Houd jij van technische ‘puzzels’ die je in een hecht team oplost om continuïteit van productie-installaties, systemen en machines bij onze industriële klanten te waarborgen?

Een productielijn is meestal continu in bedrijf voor een optimaal rendement. Stilstand is funest voor de producent. Onze service afdeling is daarom 24/7 beschikbaar om met een team van enthousiaste en deskundige so ware engineers storingen bij onze industriële klanten op te lossen en zorg te dragen voor continuïteit en optimalisering van productie- automatiseringssystemen. Als so ware engineer services verricht je naast correctief- ook preventief onderhoud en ben je actief met analyse en het doen van verbetervoorstellen. 95% van alle storingen los je op middels een remote verbinding. Helder communiceren plus het stellen van gerichte vragen is dan erg belangrijk om snel tot een juiste diagnose te kunnen komen. Software service engineer bij Actemium is een veelzijdige en uitdagende baan, waarbij je altijd terug kunt vallen op een team van fijne en deskundige collega’s.

Zie https://werkenbij.actemium.nl/plc-scada-mes-service-engineers/ waar onze collega’s je een kijkje gunnen in hun ‘keuken’.

Voor onze vestiging in Veghel/Roermond zijn wij op zoek naar een gedreven collega die deelgenoot wil zijn van ons hechte serviceteam.

Hoe zou je dag er uit kunnen zien?

Woensdagochtend 08.00 uur:

Je opent je algemene e-mailbox om te kijken of er nog openstaande storingen zijn. Jouw collega die ’s nachts dienst hee gehad, vraagt je om samen met je project collega een openstaande storing op te pakken. Daarna belt een andere klant dat zijn productielijn stilligt vanwege een applicatiestoring.

Na de lunch werk je samen met je collega een inspectierapport uit. Daarna help je bij het opstellen van een offerte voor een service contract bij een nieuwe klant. Hierna komen er nog drie storingen binnen waarvan je de laatste overdraagt aan je collega’s van de avonddienst.

Voordat je naar huis gaat verzamel je de materialen die je nodig hebt voor de inspectie van morgen bij de klant op locatie. Fijn om weer even bij de klant te zijn om te horen of je de klant nog ergens bij kunt helpen.

lees meer

Functie-eisen Wat vragen wij van jou als Service Engineer (PLC/SCADA)?
 • Afgeronde HBO opleiding (richting Elektrotechniek / Mechatronica) en enkele jaren relevante werkervaring in de industriële automatisering
 • Je hebt veel kennis van moderne besturingssystemen zoals Siemens (SIMATIC S7/ PCS7 / TIA Portal) of Allen Bradley (CLX), HMI / SCADA systemen en industriële netwerken zoals Profibus en Profinet
 • Je bent praktisch en flexibel in de aanpak van je werk en bent bereid om in een consignatiedienst mee te draaien Je communiceert gemakkelijk, zowel mondeling als schriftelijk, in zowel de Nederlandse als Engelse taal
 • Stilstaan is voor jou geen optie. Je wilt je verder ontwikkelen; zowel persoonlijk als in je vakgebied en je wil meehelpen aan de groei van een enthousiast serviceteam

Wat hebben wij te bieden?
 • Een fijne werksfeer en volop ruimte voor samenwerking waarbij jouw inbreng en ideeën worden gewaardeerd
 • Persoonlijke begeleiding en opleiding vinden we belangrijk zodat jij je werkzaamheden goed kunt uitvoeren en je jezelf verder kunt ontwikkelen
 • Prima arbeidsvoorwaarden, waaronder een leaseauto en de mogelijkheid tot deelname aan ons bedrijfs- aandelenplan

Wie zijn wij?
Zonder beweging staat alles stil. Ook bij advisering, engineering, realisatie, inbedrijfstelling en onderhoud van industriële installaties draait het om wendbaarheid. Wereldwijd de juiste expertise op het juiste moment inzetten én managen. Flexibel inspelen op veranderingen. Voortdurend zoeken naar innovatieve Solutions & Services die processen verbeteren. Wij noemen dat Manage Movement.

Het netwerk van Actemium – het merk van VINCI Energies voor de industrie – telt wereldwijd 20.000 specialisten en 300 business units in 40 landen. In Nederland bedienen 1000 ondernemende professionals, vanuit 23 business units, de industrie. Wij zijn een van die business units en opereren vanuit Veghel.

Interesse?

Herken jij je in deze vacature en wil je graag bij ons aan de slag? Neem dan contact op met Michiel Kaelen, Business Unit Manager via de 'Solliciteer' button.

Telefonisch contact: 088 – 831 89 99

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

up to 60K