user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature IT infrastructuur architect

in Heerhugowaard

Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier
 • Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier
 • HBO of hoger
 • Junior/Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 36 uur p/w
Functieomschrijving Heerhugowaard, 36 uur per week

Zoek je een zelfstandige functie, met ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen, bij een maatschappelijk verantwoorde organisatie?

Wat ga je doen?
De afdeling I&A ontwikkelt en beheert een samenhangend informatiebeleid en toekomstgerichte informatieplannen die bijdragen aan de doelstellingen van HHNK. De ontwikkelrichting is meerjarig vastgelegd in het informatiebeleidsplan. Als IT infrastructuur architect ben je verantwoordelijk voor de vertaling van het meerjarig beleidsplan naar de benodigde infrastructuur. Je bent in staat om de wensen van de klanten te vertalen naar passende ICT oplossingen. Je ontwerpt, implementeert en coördineert de uitvoering van complexe infrastructurele wijzigingen. Dit gaat om zowel diensten in-house als in de Cloud. Hierbij treedt je op als primair aanspreekpunt voor de projectmanagers.
Daarnaast werk je nauw samen met de CISO op het gebied van het (informatie)beveiligingsbeleid en voert dit beleid door op de infrastructuur. Ook werk je samen met het clusterhoofd aan de jaarplannen van de afdeling ICT Beheer en stel je beleidsadviezen op. Tot slot geef je gevraagd en ongevraagd advies aan opdrachtgevers en (project)managers over de status van onze ICT Infrastructuur en kom je proactief met verbetervoorstellen, zodat de infrastructuur blijft aansluiten bij de wensen en eisen van de organisatie.

lees meer

Functie-eisen Wie ben jij?
Een enthousiaste collega met een relevante HBO ICT opleiding. Ervaring met procesverbeteringen of automatiseringstrajecten in een vergelijkbare functie is een vereiste. Je hebt kennis van Architectuur (methoden, modelleertechnieken, tools, modellen, etc.) in de Microsoftomgeving. Daarnaast is kennis van VMware, Citrix, Informatiebeveiliging, servicegerichte architectuur en ITIL nodig voor een goede invulling van deze functie. Ervaring met het operationeel aansturen van ICT beheerders is een pré. 
 • Je bent communicatief vaardig
 • Je hebt overtuigingskracht
 • Je bent analytisch sterk
 • Je bent innovatief

Wie zijn wij?
Een oer-Hollands en grensverleggend waterschap. Eeuwenoude zorg voor waterveiligheid combineren we met de nieuwste technieken en (water ) managementinzichten. Wij zorgen voor de bescherming tegen het water via dijken en andere waterkeringen, voor schoon en voldoende oppervlaktewater en voor het beperken van wateroverlast. We houden rekening met het veranderende klimaat, werken samen met vele partners en blijven in gesprek met onze omgeving. 

Wat bieden wij?
Een goed salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een persoonlijk budget voor duurzame inzetbaarheid en opleidingen. Naast je maandsalaris heb je een Individueel Keuzebudget van minimaal 20%. Dat kun je laten uitbetalen of omzetten in extra vakantiedagen. Je kunt bij ons flexibel werken. 

Ben je enthousiast? Stuur dan je motivatie en cv via de 'Solliciteer' button of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina., onder vermelding van VAC17.59. Je kunt voor meer informatie contact opnemen met Remko Brouwer, hoofd cluster ICT-beheer a.i. of Anita van der Wal, HR-adviseur, via 072-582 8282.
 • Sollicitatiegesprekken vinden plaats in week 46. Je ontvangt uiterlijk 8 november a.s. bericht als je wordt uitgenodigd.
 • Een assessment kan deel uitmaken van de selectieprocedure.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Een goed salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden