user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Technical Consultant Mobility

in Rotterdam

 • Vonq
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 37 uur p/w
Functieomschrijving Ben jij de persoon die graag met klanten werkt, de wereld graag stukje veiliger voor ze maakt en een passie heeft voor security? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij richten ons op het leveren van security diensten op mobiele devices. Met onze belangrijkste dienst Enterprise Mobility Management (EMM) ontsluiten we bedrijfsgegevens op een veilige manier op smartphones en tablets. Hiermee zijn eindgebruikers in staat met elk device op elke plaats veilig te werken. Onze diensten leveren we aan een groot aantal klanten, van corporates tot aan het mkb. 

Jouw rol als Technisch Consultant Mobility


Als Technisch Consultant verzorg je de implementatie van de Enterprise Mobility Management oplossing binnen de IT omgeving van de klant en ben je het aanspreekpunt voor de klant. Je vertaald functionele klantvragen naar de technische oplossing en adviseert klanten over nieuwe ontwikkelingen en functionaliteiten. Samen met de Technisch Product Manager denk je na over kansen om de dienstverlening te verbeteren en helpt deze implementeren. Daarnaast ondersteun je klanten bij het oplossen van complexe verstoringen en ondersteun je bij het doorvoeren van wijzigingen.

 

lees meer

Functie-eisen Wat verwachten wij van jou?
 • HBO werk- en denkniveau.
 • 2-3 jaar ervaring met security op mobiele devices.
 • Kennis van networking, firewalls, AD, SSL, certificates, KDC, APNs, Unix CLI, VMware, Exchange en ActiveSync is een pre.
 • Je kan goed in teamverband werken en neemt initiatief.
 • Je bent klantgericht en in staat in een dynamische omgeving gestructureerd te werken.
 • In bezit van rijbewijs B.
 • Spreekt en schrijft Engels.
Wat bieden wij?
 • Werken in een zeer dynamische afdeling in hoogwaardige technische security omgeving.
 • 37-urige werkweek, een toeslag van 12,5% van je bruto maandsalaris (CAO budget), vergoeding reiskosten woning-werk, mobiele telefoon en laptop, 50% korting op KPN producten & diensten en uitstekende pensioenvoorwaarden
 • Goede doorgroei- en opleidingsmogelijkheden (KPN Academy) en een persoonlijk opleidingsbudget van € 1.000, -. Sterker nog, we verwachten van jou dat jij je blijft ontwikkelen!
Over KPN / Wie zijn wij?
KPN heeft het tot één van haar speerpunten gemaakt om haar (ICT) security dienstverlening uit te breiden en deze niet alleen toegankelijk te maken voor de bovenkant van de markt, maar een passend en betaalbare oplossing te bieden voor elk type klant. Op deze manier wil KPN niet alleen de maatschappij en haar klanten tegen security bedreigingen beschermen, maar ook adviseren en ondersteunen in complexe security oplossingen. Om het succes continu te laten stijgen, zijn we hard op zoek naar gedreven technische consultants die ons team komt versterken!

Meer informatie of solliciteren?
Wij zien graag jouw sollicitatie tegemoet via de 'Solliciteer' button. Voor meer informatie over deze functie of procedure kun je contact opnemen met Nicolette Schmitz-Meunier, Corporate Recruiters via email nicolette.schmitz-meunier@kpn.com of telefonisch via 06-23301836

Een (e-)assessment en screening zijn onderdeel van het sollicitatieproces van KPN.

lees meer

Bedrijfsomschrijving VONQ plaatst online vacatures op de juiste plek. Heel simpel: wij geven per vacature advies over de mix van vacaturesites die het beste werkt. Een advies dat niet zomaar uit de lucht komt vallen, maar altijd gebaseerd is op gedegen onderzoek. Vervolgens plaatsen we de vacature en kunnen wij reacties desgewenst ook nog voor je filteren. VONQ is niet zomaar een doorgeefluik voor vacatures, maar denkt continu kritisch met je mee.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 42.000 - € 58.000 p/j