user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Proces Manager

in Amsterdam

BinckBank
 • BinckBank
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Functieomschrijving Proces Manager

Als Proces Manager bij BinckBank ben jij verantwoordelijk voor het op orde houden van bestaande ICT processen. In het kader van het proces management van ICT borg je dat processen bijgewerkt blijven en dat proces risico’s beheerd worden. Ben jij van de orde en structuur? Dan is dit wellicht interessant voor jou?!


De werkzaamheden

Als Proces Manager bij BinckBank ICT Office ben je verantwoordelijk voor het borgen van kwaliteit en het managen van risico’s binnen bestaande ICT processen.

Jouw verantwoordelijkheden zijn, onder andere:
 • Het managen van bevindingen of risico’s in bestaande ICT processen en het beheersen hiervan;
 • Het coördineren van de opvolging van het oplossen van risico’s;
 • Het organiseren / presenteren van RSA’s (Risk Self Assessments) en rapporteren over de voortgang;
 • Het meedenken met en het adviseren over de beheersing van geïdentificeerde risico’s;
 • Het bijdragen in het opstellen en verbeteren van processen;
 • Het bewaken van de kwaliteit van de processen en het bijsturen hiervan indien nodig;
 • Het voorbereiden en notuleren van het MT ICT overleg.

De afdeling

De Proces Manager rapporteert aan de Manager ICT Office en werkt nauw samen met alle betrokkenen op de ICT afdeling. ICT Office is een team van 6 collega’s verdeeld over de disciplines Proces Management, Inkoop, Security Management en Service Level Management.

lees meer

Functie-eisen Jouw profiel
Een geschikte kandidaat voor de functie van Proces Manager voldoet aan de volgende eisen:
 • HBO/WO werk- en denkniveau;
 • Meer dan 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare proces management rol in een grote complexe IT organisatie, en/of bank;
 • Ervaring met COBIT (Control Objectives for IT) is een pre;
 • Uitstekende kennis van de Engelse taal in woord en geschrift (in verband met het feit dat je veelvuldig contact zult hebben met onze vestigingen in de buitenlanden);

Daarnaast heb je de drive om risico’s op te lossen, ben je communicatief vaardig, en sta je stevig in je schoenen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Werken bij BinckBank

BinckBank is een bank met een IT hart. Alles gebeurt bij ons online. Met onze merken Alex en Binck, zijn wij marktleider op het gebied van online brokerage in Nederland. Maar ook internationaal zijn wij actief. Zo hebben wij vestigingen in België, Frankrijk, Italië en Spanje.

BinckBank biedt zowel starters als professionals uitdagende mogelijkheden. Wij hebben een IT afdeling met verschillende disciplines. Maar we hebben ook een multidisciplinaire Marketing afdeling, een Sales & Relatiemanagement afdeling en een afdeling Client Relations. Op de afdeling Operations gebeurt alles op het gebied van effectenadministratie. Met daarnaast Product Management als belangrijke pijler binnen BinckBank hebben we ook verschillende stafafdelingen: Human Resources, Facilities, Internal Audit, Risk, Compliance, Legal, Finance & Control, Treasury & Brokerage en Corporate Communication.

Wil je graag alles leren over beleggen, of wil je juist werken binnen een geavanceerd IT bedrijf? Beide is mogelijk bij BinckBank. Van compliance en risk, tot development en testing, wij bieden mogelijkheden voor studenten, starters en professionals.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Goede arbeidsvoorwaarden