inbox tachometer user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube pencil search-plus building-o icon-mouse-pointer quote-right quote-left angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock caret-left at map-marker search twitter linkedin facebook bold users share-alt smile-o birthday-cake thumbs-o-up bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up lightbulb-o star phone check-square-o clock-o arrow-up line-chart trash-o
Contact   |   Voorwaarden
Contact   |   Voorwaarden

Vacature Junior IT professional (Amstelveen)

Vacature in Amstelveen

Tripticom
 • MBO, 0 - 3 jaar ervaring
 • Vast contract
 • 40 uur per week
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Junior IT professional – regio Amstelveen

Internet-en met ongekend hoge down- en uploadsnelheden, films en muziek bestellen, bekijken en beluisteren, online winkelen, gamen, chatten, livestreamen en webcasten. Het wordt allemaal nog sneller en makkelijker. De komende jaren krijgen veel particulieren en bedrijven de mogelijkheid gebruik te maken van de nieuwste technieken. Wil jij hieraan meebouwen? 

Bijna klaar met je studie en/ of op zoek naar een leuke startersfunctie? Tripticom is op zoek naar Junior IT professionals, regio Amstelveen voor diverse serviceproviders

Woonachtig in regio Amstelveen
Ben jij degene die gevraagd wordt om internet en PC’s bij vrienden te installeren? Vind jij jezelf handig met computers en randapparatuur? Vind je het leuk om anderen te helpen met hun computerproblemen? Ben je ook geïnteresseerd in het aansluiten van televisie en andere multimedia en heb je hier ervaring mee? Ga jij mee met de internet ontwikkelingen? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

Functieomschrijving 
Als Junior IT professional kom je bij consumenten thuis. Je bent zelfstandig, kan dagelijks een planning rijden conform de vereiste tijdstippen. Je bezorgt de gewenste apparatuur, test deze en zorgt dat deze werkend worden achtergelaten. Bij storingen ben je oplossingsgericht en weet je deze op de juiste wijze te verhelpen. Je staat de consument vriendelijk te woord en informeert hen over het gebruik. Je bent in staat om aanvullende producten te verkopen en de vereiste targets te halen. Je bent accuraat, werkt volgens de voorschriften en weet je werkzaamheden op de juiste wijze administratief af te handelen. Je streeft ernaar om de consumenten tevreden achter te laten!!
Functie-eisen
 • MBO ICT minimaal niveau 3 of een afgeronde Elektro opleiding minimaal niveau 2 of aantoonbare werkervaring binnen dit vakgebied
 • Kennis van en affiniteit met computers, internet en netwerken
 • Bereid om in de avonden en in de weekenden te werken
 • Flexibele instelling en reisbereidheid
 • Klantvriendelijk en servicegericht
 • Goede communicatie vaardigheden
 • Stressbestendig en oplossingsgericht
 • Rijbewijs B

Wij bieden jou
 • De mogelijkheid tot een vast dienstverband binnen 2 jaar
 • Een uitgebreid opleidingstraject
 • Doorgroeimogelijkheden
 • Bedrijfsauto
 • Telefoon en laptop
 • Een diverse en uitdagende werkomgeving
Bedrijfsomschrijving

Core-business Tripticom
Organisaties moeten om hun continuïteit te waarborgen steeds sneller en vaker hun plannen en bedrijfsprocessen vernieuwen en aanpassen als gevolg van de vele veranderingen in de markt en de regelgeving. Daardoor staat hun core-business permanent onder druk. Tripticom ontleent zijn bestaansrecht aan het beschermen van die core-business. Wij zorgen ervoor dat onze klanten sterker worden in hun core-business. Onze klanten spelen met Tripticom veilig in op kansen en ontvangen daarnaast van Tripticom bescherming tegen bedreigingen van hun core-business.
Tripticom is in hart en nieren een Core-business Protector.

Wie is Tripticom?
Wij staan met beide benen op de grond en maken actief deel uit van de maatschappij. Wij streven naar duurzame oplossingen en hebben respect voor de wereld om ons heen. Wij zijn een laagdrempelige organisatie die bewust kansen biedt aan hen die dat extra zetje nodig hebben. Investeren in de toekomst is daarvan een natuurlijke uitkomst. Verscheidene culturen passen kennis en kunde toe op hoog niveau. We zijn onafhankelijk en niet alledaags. Wij komen onze verplichtingen na en maken af waar we aan beginnen. Wij kiezen niet voor optimale winst maar voor continuïteit, voor toekomst. We zijn trots op wat we doen!

Core-business klant
Tripticom beschermt de core-business van haar klant. Onze expertise wordt toegepast bij vraagstukken over planning, informatisering, automatisering, digitalisering, telecom en digitale mediatechnologie. De instrumenten die Tripticom hiervoor inzet zijn Consultancy, Proces Provisioning en Projectmanagement.

Salarisinformatie Salaris in overleg

Goede arbeidsvoorwaarden

Overige info

Spreekt dit jou aan reageer dan snel!

Stuur je CV en een korte motivatie via de ‘Solliciteer’ button. Alleen serieuze reacties worden in behandeling genomen. 

Een assessment die jouw kennis en vaardigheden toetst, is onderdeel van de sollicitatie en hiernaast dien je te kunnen beschikken over een verklaring omtrent gedrag.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Contactpersoon Mevr. Sanne van Andel
0183-610000
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Bekijk andere vacatures voor Helpdeskmedewerker in regio Amstelveen Bekijk alle 19 vacatures