user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature De Luchtmacht zoekt ICT-ers die met hun tijd meegaan

in Rotterdam

Koninklijke Luchtmacht
  • Koninklijke Luchtmacht
  • MBO niveau 4 of hoger
  • 0 - 3 jaar ervaring
  • Vast contract
  • 36 - 40 uur p/w
Functieomschrijving De Luchtmacht zoekt ICT-ers die met hun tijd meegaan

Bij de Koninklijke Luchtmacht draait het om Airpower en mensen: slagkracht in de lucht en de mensen die dat mogelijk maken. We worden ingezet voor vrede en veiligheid, waar ook ter wereld. Hiervoor hebben wij zeer geavanceerd materieel en meer dan 8.500 professionele militaire specialisten tot onze beschikking

Een moderne Luchtmacht zonder geavanceerde computers of communicatieapparatuur is dan ook bijna niet voor te stellen. Als er op ICT-gebied nieuwe ontwikkelingen zijn, hebben wij de systemen gegarandeerd als eerste in huis. En jij moet alle systemen zien te onderhouden. In de lucht, op de grond en daartussen.

Spreekt dit je aan? Dan kun je bij de Koninklijke Luchtmacht aan de slag als:

ICT-medewerker Communicatie en Informatiesystemen (CIS)

Locatie:
Vliegbasis Gilze Rijen (N-Brabant) /Vliegbasis Woensdrecht (West N-Brabant)

De functie
Van de radiosystemen van de brandweer en de luchtverkeersleiding tot pc’s, printers en telefoons. Jij onderhoudt de hardware en de software en lost problemen op. Daarbij ben je heel veelzijdig bezig, je hebt te maken met netwerk-, applicatie- en databasebeheer. Het is een verantwoordelijke baan: het succes van een missie is niet alleen afhankelijk van de vliegers, maar voor een groot deel ook van CIS-expertise en oplettendheid. Jij bent een onmisbare schakel, zowel in de communicatie op de grond als in de communicatie tussen grond- en luchtsystemen. En je ziet ook nog wat van de wereld. Dit werk moet overal gebeuren, dus ook tijdens oefeningen en uitzendingen in het buitenland.

Voordat je als ICT-medewerker bij de Luchtmacht aan de slag gaat, volg je een militaire opleiding aan de Koninklijke Militaire School Luchtmacht (KMSL) in Woensdrecht. Hierna volg je de vakopleiding.

lees meer

Functie-eisen MBO 2, richting ICT/Elektrotechniek. Verder heb je geen ‘8 tot 5’ mentaliteit en kun je ‘out of the box’ denken. Werken als beroepsmilitair, wat een bijzondere status en verplichtingen met zich meebrengt, zie je als een uitdaging.

Voor alle functies bij de Luchtmacht geldt, dat je in het bezit moet zijn van de Nederlandse nationaliteit en moet voldoen aan de algemene fysieke eisen. Naast een sporttest maken een psychologisch, medisch en veiligheidsonderzoek deel uit van de procedure.

Wij bieden
Betaald leren:
Je opleiding aan de KMSL en je vakopleiding worden geheel vergoed door de Luchtmacht. Zodra je met je opleiding begint, krijg je een salaris.

Doorstuderen:
Na je opleiding biedt de Luchtmacht je diverse mogelijkheden om verder te leren. Vaak betalen we hiervan geheel of gedeeltelijk de kosten.

Aanstellingspremie:
Naast je salaris krijg je een aanstellingspremie van € 1.750,- euro bruto per jaar.

Aanstelling:
Na het afronden van je vakopleiding krijg je een aanstelling voor 4 jaar.

Sociale omgeving:

De Luchtmacht is een organisatie met een grote sociale samenhang die als prettig wordt ervaren. Er wordt puur naar je capaciteiten gekeken, wat inhoudt dat je niet beoordeeld wordt op grond van sekse, geloof, etnische achtergrond of seksuele voorkeur.

Start opleiding
30 november 2009

Solliciteren
Voor je gaat solliciteren, vragen we je eerst naar een voorlichtingsbijeenkomst te komen. Daar krijg je alle details te horen. Kijk voor meer informatie over of het aanmelden voor een voorlichting op werkenbijdeluchtmacht.nl, bel met 0800-0016 of klik op onderstaande link (Dit kunt u doen door de onderstaande link in zijn geheel te kopiëren en te plakken in uw internetbrowser):

http://Luchtmacht.heeft-vacatures.nl/ICTers_/2839/131/solliciteren  

Of reageer via onderstaande 'Klik hier om te reageren op deze vacature' button.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: Vacature , Baan , Medewerker , ICT , Elektrotechniek , MBO , Systemen , Luchtmacht , Defensie , Databasebeheer , Communicatie , Software , Hardware , ICT-Medewerker , CIS , Rijen , Hoogerheide , Brabant , Nederland

lees meer

Bedrijfsomschrijving Bij de Koninklijke Luchtmacht draait het om Airpower en mensen: slagkracht in de lucht en de mensen die dat mogelijk maken. We worden ingezet voor vrede en veiligheid, waar ook ter wereld. Hiervoor hebben wij zeer geavanceerd materieel en meer dan 8.500 professionele militaire specialisten tot onze beschikking

Een moderne Luchtmacht zonder geavanceerde computers of communicatieapparatuur is dan ook bijna niet voor te stellen. Als er op ICT-gebied nieuwe ontwikkelingen zijn, hebben wij de systemen gegarandeerd als eerste in huis. En jij moet alle systemen zien te onderhouden. In de lucht, op de grond en daartussen.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Goede arbeidsvoorwaarden