Contact   |   Voorwaarden
Contact   |   Voorwaarden

Vacature Applicatiebeheerder Personele administraties Fulltime

in Dordrecht

  • MBO
  • Minimaal 1 jaar ervaring
  • Vast contract
  • Salaris in overleg
  • 30 uur per week
Bekijk andere vacatures voor Applicatiebeheerder in regio Dordrecht Bekijk alle 34 vacatures
Functieomschrijving Het ICTerGezocht.nl zoekt een Applicatiebeheerder Personele administraties

Je plek in de organisatie
Het ICTerGezocht.nl biedt een uitdagende functie in een dynamische netwerkorganisatie van zo n 450 collega s. Op deskundige wijze bieden wij samen ondersteunende diensten aan op verschillende middelenterreinen, zoals Financi n, Juridische zaken, Personeel, Facilitair management, Informatisering en Communicatie.

Binnen het SCD is Stafbureau Informatievoorziening verantwoordelijk het functionele Applicatiebeheer van de personele en financi le administraties en de bijbehorende informatievoorziening.

Je werkzaamheden
Als Applicatiebeheerder ben je verantwoordelijk voor het functioneel beheer van de Beaufort applicatie t.b.v. de personele administratie van de klantenorganisaties van het SCD. Je zorgt voor de continue beschikbaarheid en inrichting en bent aanspreekpunt voor de medewerkers en leverancier. Je handelt werkzaamheden zoveel mogelijk zelfstandig af. De medewerkers van bureau Informatievoorziening vervangen elkaar zonodig.

De werkzaamheden omvatten o.a. de volgende werkzaamheden:
  Beheren van de inrichting van de applicatie, zoals het aanmaken van eigen rubrieken, vensters, procedures, menu s en het aanpassen van de standaardstructuur.
  Database- netwerk- en systeeminrichting t.b.v. van de verschillende personeels- en salarisapplicaties.
  Opzetten FTP-sessies en schedulen van rapportages
  Aanmaken van nieuwe gebruikers en gebruikersgroepen en het toekennen van autorisatie van gebruikers op verschillende organisatieniveaus.
  Plaatsen en testen van upgrades.
  Onderhouden van referentietabellen en het opschonen van bestanden.
Functieomschrijving   Je hebt MBO werk- en denkniveau en een relevante kennis en ervaring met een geautomatiseerd personeels- en salarissysteem.
  Je bent in staat gebruikersvragen te vertalen naar oplossingen binnen de applicaties. Kennis van Beaufort en COOL t.b.v. het digitale dossier en de salarisapplicatie Gemal is een pr . Verder heb je het technische inzicht in netwerk   systemen.
  Je weet van aanpakken en hebt een flexibele instelling.
  Je beschikt over een grote mate van zelfstandigheid.
  Je hebt gevoel voor humor, bent accuraat, stressbestendig, assertief en klantgericht en past binnen het team van stafbureau informatievoorziening.
  Je wacht niet af maar pakt aan als er iets moet gebeuren.

Ons aanbod
Wij bieden je een salaris afhankelijk van opleiding en ervaring, van minimaal   2079,= bruto per maand tot maximaal   3027,= bruto per maand (functionele schaal 8) bij een 36-urige werkweek. De Drechtstedenorganisatie is een moderne werkgever, die je veel te bieden heeft waaronder aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een goede vervoersregeling, kinderopvang- en ouderschapsverlofregeling, flexibele werktijden en verlofafspraken en goede studiefaciliteiten
Salarisinformatie Salaris in overleg
inbox tachometer user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube pencil search-plus building-o icon-mouse-pointer quote-right quote-left angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock caret-left at map-marker search twitter linkedin facebook bold users share-alt smile-o birthday-cake thumbs-o-up bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up lightbulb-o star phone check-square-o clock-o arrow-up line-chart trash-o